Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, IT Park, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harolds Hotel grad Cebu  - Predvorje Harolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Harolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Harolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Harolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Harolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Harolds Hotel grad Cebu  - Restoran Harolds Hotel grad Cebu  - Restoran Harolds Hotel grad Cebu  - Restoran Harolds Hotel grad Cebu  - Restoran Harolds Hotel grad Cebu  - Pub/salon Harolds Hotel grad Cebu  - Pub/salon Harolds Hotel grad Cebu  - Pub/salon Harolds Hotel grad Cebu  - Restoran Harolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Harolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana
Harolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Harolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvorana Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Harolds Hotel grad Cebu  - Posao Centar Harolds Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness Harolds Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela
Područje IT Park Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1280recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1280)
Razvrstati po:
Golda F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Harolds experience

Efficient and accommodating staff, cleanliness, value for money
9,7
Very nice. My first time.
Prijavi ovu recenziju
Hennie L. Poslovni putnici Philippines, 22. kolovoza 2015.
Home Away from Home

Efficient staff, homey ambience and accessible
9
At par with standards for a 4- star rating
Prijavi ovu recenziju
Beng W. Poslovni putnici Singapore, 20. kolovoza 2015.
Not a business hotel
4,7
There were no lobby for guests to talk. Not even an executive level for some business discussions. Staffs were slow and didn't seem to understand.
Prijavi ovu recenziju
Reujenson L. Poslovni putnici Philippines, 20. kolovoza 2015.
well......

Harolds Hotel
5,7
booked a premier deluxe and the one available stunk, so they gave us a one king size bed, we were two guys sharing 1 bed, also boked for 3 nights and suddenly the 3rd night was more than double the price per night. wow great way to make money.
Prijavi ovu recenziju
Yannick P. Parovi Switzerland, 19. kolovoza 2015.
good stay in center of town

comfy bed, good bfast
7,3
it was okay to stay one or two nights. comfy beds. breakfast is okay, nothing extraordinary. its not walking distance to ayala which i hoped it was. they do offer some free scheduled shuttles for free going there and back though. check out took forever. it's okay but theres better offers for the same money.
Prijavi ovu recenziju
Jason C. Parovi Australia, 17. kolovoza 2015.
good night

friendly service nice room good view from the roof top restaurant
7,7
I enjoyed my stay had a good night at the roof top bar and restaurant good service but was a bit put off by the bill drinks were about twice the price as every were else I stayed
Prijavi ovu recenziju
Dianna P. Parovi Philippines, 16. kolovoza 2015.
reasonably priced hotel

great location, great staff, clean
9,7
the staff are very nice and the room feels fancier than most hotels of the same price
Prijavi ovu recenziju
Ferdinand T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 11. kolovoza 2015.
A cozy place to stay

Overall the hotel is clean, Room is spacious, Staff is very friendly.
9,7
It is such a very pleasant experience.
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici United Kingdom, 10. kolovoza 2015.
Weekend break

Clean, comfortable rooms, nice rooftop bar and very friendly staff
7,7
The hotel met all of my expectations for a short visit to Cebu City heritage sites
Prijavi ovu recenziju
Andrew J. Parovi Australia, 10. kolovoza 2015.
Recommended

bed, location, service
9,7
excellent. I'll definitely stay here in the future.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harolds Hotel grad Cebu Harolds Hotel grad Cebu  - PredvorjeHarolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaHarolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaHarolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaHarolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaHarolds Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaHarolds Hotel grad Cebu  - RestoranHarolds Hotel grad Cebu  - RestoranHarolds Hotel grad Cebu  - RestoranHarolds Hotel grad Cebu  - RestoranHarolds Hotel grad Cebu  - Pub/salonHarolds Hotel grad Cebu  - Pub/salonHarolds Hotel grad Cebu  - Pub/salonHarolds Hotel grad Cebu  - RestoranHarolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaHarolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaHarolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaHarolds Hotel grad Cebu  - Plesna dvoranaHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeHarolds Hotel grad Cebu  - Posao CentarHarolds Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessHarolds Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04