Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harolds Hotel Cebu City - Predvorje Harolds Hotel Cebu City - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu City - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu City - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu City - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu City - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu City - Restoran Harolds Hotel Cebu City - Restoran Harolds Hotel Cebu City - Restoran Harolds Hotel Cebu City - Restoran Harolds Hotel Cebu City - Pub/salon Harolds Hotel Cebu City - Pub/salon Harolds Hotel Cebu City - Pub/salon Harolds Hotel Cebu City - Restoran Harolds Hotel Cebu City - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu City - Plesna dvorana
Harolds Hotel Cebu City - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu City - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu City - Posao Centar Harolds Hotel Cebu City - Dvorana za fitness Harolds Hotel Cebu City - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1258recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1258)
Razvrstati po:
Belle R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Accessible

Walking distance from UP Cebu
6,3
It was great
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici United States of America, 14. srpnja 2015.
BEST STAFF IN THE PHILIPPINES

STAFF,BREAKFAST & GOOD LOCATION
10
This the second time at Harolds and it will be my choice in future visits to Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Minfang G. Obitelji sa malom djecom China, 13. srpnja 2015.
Valuable hotel

food is good, room is quiet, and big
9,3
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Parovi United Kingdom, 13. srpnja 2015.
the best hotel in cebu

the staff were superb faultless and the room was clean and comfortable.the food and breakfast was very good.once again the staff were fantastic brilliant
10
Brilliant. No faults at all. The hotel is really first class and very well run.I stay in hotels a lot but this hotel is really superb.a gem of a hotel its realy a five star.one of the best I have stayed in all over the Philippines.as I say the staff were unbelievable in every aspect.they treat you like royalty.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey W. Solo putnici United States of America, 8. srpnja 2015.
Great Hotel

COmfort, Location, Staff
10
This is one of my favorite hotels. It has a very clean and comfortable room. One of the best beds around. Excellent customer service. Walking distance to Ayala Mall. Numerous restaurants around. You can't go wrong here.
Prijavi ovu recenziju
April G. Parovi Philippines, 5. srpnja 2015.
Harolds Suite

Friendly Staff, Cleanliness, Location
7,3
Theres just one thing i dont like about this hotel. The WIFI is so complicated and it doesnt really work well. Hope they fix this. Staff were very accomodating tho, always ready to assist. Nice breakfast. Clean room. Overall it was a good stay. However I might consider booking another hotel on my next visit to Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Romielyn B. Parovi Philippines, 3. srpnja 2015.
A RELAXING STAY.

room, highlights cafe, staff
8
The room is very nice and cozy. I liked the balcony that came with it. We don't have to go out for dinner because the café at the roof deck is such a great place to chill out. Not too crowded and not too loud. Great stay, will definitely come back!
Prijavi ovu recenziju
Stewart S. Poslovni putnici Philippines, 1. srpnja 2015.
harolds experience

proximity
5,7
its only for 1 night. d hotel lacks ammenities to be a 4 star hotel. it lacks face towel, and the bath towel seems old. it doesnt have centralized airconditioning
Prijavi ovu recenziju
Eduardo S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. srpnja 2015.
Nice hotel and location

Staff are accomodating
9
Best so far
Prijavi ovu recenziju
Roberto R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. lipnja 2015.
awesome stay at harolds!

good food & nice staff
8
good service & accommodating staff
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harolds Hotel Cebu CityHarolds Hotel Cebu City - PredvorjeHarolds Hotel Cebu City - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu City - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu City - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu City - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu City - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu City - RestoranHarolds Hotel Cebu City - RestoranHarolds Hotel Cebu City - RestoranHarolds Hotel Cebu City - RestoranHarolds Hotel Cebu City - Pub/salonHarolds Hotel Cebu City - Pub/salonHarolds Hotel Cebu City - Pub/salonHarolds Hotel Cebu City - RestoranHarolds Hotel Cebu City - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu City - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu City - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu City - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu City - Posao CentarHarolds Hotel Cebu City - Dvorana za fitnessHarolds Hotel Cebu City - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03