Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harolds Hotel Cebu - Predvorje Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu - Plesna dvorana
Harolds Hotel Cebu - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu - Plesna dvorana Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Soba za sastanke Harolds Hotel Cebu - Posao Centar Harolds Hotel Cebu - Dvorana za fitness Harolds Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1247recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1247)
Razvrstati po:
Romielyn B. Parovi Philippines, 3. srpnja 2015.
A RELAXING STAY.

room, highlights cafe, staff
8
The room is very nice and cozy. I liked the balcony that came with it. We don't have to go out for dinner because the café at the roof deck is such a great place to chill out. Not too crowded and not too loud. Great stay, will definitely come back!
Stewart S. Poslovni putnici Philippines, 1. srpnja 2015.
harolds experience

proximity
5,7
its only for 1 night. d hotel lacks ammenities to be a 4 star hotel. it lacks face towel, and the bath towel seems old. it doesnt have centralized airconditioning
Eduardo S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. srpnja 2015.
Nice hotel and location

Staff are accomodating
9
Best so far
Roberto R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. lipnja 2015.
awesome stay at harolds!

good food & nice staff
8
good service & accommodating staff
Melinda M. Grupe Philippines, 30. lipnja 2015.
Fantastic bed and shower!

location, bed, shower
9,3
I had a very good sleep because the bed and pillows were very very comfortable. Add to that a very good hot shower. I had a fantastic stay! The location was also excellent - everything's accessible. I especially liked that Rico's Lechon at Acacia was just near the hotel.
Melinda M. Grupe Philippines, 30. lipnja 2015.
Great location, fantastic bed

location, bed, shower
9,3
The bed and pillows were very comfortable. The shower was great. The location was excellent.
Andrea T. Poslovni putnici Philippines, 21. lipnja 2015.
Stay in Harolds Cebu

Good location, good room amenities/facilities, good personnel
8
It was ok.
Tommy P. Parovi United States of America, 14. lipnja 2015.
Good Hotel but Don't Order Room Service

Staff
7
Vanessa S. Parovi Philippines, 13. lipnja 2015.
Small hotel, yet surprisingly goof

Staffs were always helpful and respectful, everything we requested were given to us immediately, rooms are very cozy
10
One of the best in Cebu City
Rommel R. Grupe Philippines, 7. lipnja 2015.
Nice place

cleanliness, location and good staff
10
very nice, would definitely go back and stay here.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - PredvorjeHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Posao CentarHarolds Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHarolds Hotel Cebu - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B08