ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harolds Hotel Cebu - Eksterijer hotela Harolds Hotel Cebu - Predvorje Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Interijer hotela Harolds Hotel Cebu - Balkon/terasa Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba
Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Gostinjska soba Harolds Hotel Cebu - Kupaonica Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Pub/salon Harolds Hotel Cebu - Restoran Harolds Hotel Cebu - Plesna dvorana
Područje Grad Cebu Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1050recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1050)
Razvrstati po:
Viktor M. Parovi United States of America, 20. kolovoza 2014.
four star, good price, exceptional for Philippine

The hotel has good four star facilities and service
9,3
It surpassed my expectations having stayer in other hotels in the Philippines rated four star by Agoda. This one was truly a four star. Everything about our stay was excellent.
Tim W. Parovi United States of America, 17. kolovoza 2014.
Harolds not so nice

Nice room, good location, and good parking.
6,7
Not so nice. It was very noisy. Had a disco on the top floor that boomed until 4am.
Duane B. Poslovni putnici United States of America, 12. kolovoza 2014.
ok

room, staf,location
8,3
ok
Ethelwilda P. Grupe Philippines, 9. kolovoza 2014.
nice staff

very accommodating staff
8,3
its just an average hotel, but the catch is they have a very attentive staff.....courteous, helpful, efficient and effective staff.... an asset to the organization...
Joy C. Poslovni putnici Philippines, 5. kolovoza 2014.
Great but overpriced

Quiet, gym facilities and relatively nearer to airport
8
Compared same priced hotels, its a little way off from the city center. Comparing it to better located hotels, its at a disadvantage. If you need a late night snack, there are no stores near but their pantry and restaurant is pretty good, not cheap, but reasonable
Lauren T. Poslovni putnici China, 4. kolovoza 2014.
Very nice hotel

Comfort, service, cleaness
9,7
Room is very clean and comfortable. Will definitely stay again!
Sarah A. Poslovni putnici Philippines, 4. kolovoza 2014.
all inclusive hotel

cleanliness, location and safety
8
had a good and comfortable rest. good food and very minimal price
Surinderpal S. Parovi Singapore, 3. kolovoza 2014.
CEBU Trip

Comfortable Bed , Breakfast not too Bad. Concierge staff very friendly
6,7
Comfortable Bed , Breakfast not too Bad. Concierge staff very friendly
Jun N. Poslovni putnici United States of America, 23. srpnja 2014.
President

Room condition , rooftop, and good location fot who goes out at night
9,3
Excellent because I thought Best location and room condition were very food for the money
Jennifer V. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. srpnja 2014.
Satisfied

Staff were very pleasant and courteous. Great food, nice place.
10
It was a pleasant stay. I just was not happy that I always ran out of toilet paper. There was no Kleenex tissues provided. Otherwise, my kids and I were very satisfied. We were always greeted with a warm smile. I would highly recommend this place.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHarolds Hotel Cebu - PredvorjeHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Interijer hotelaHarolds Hotel Cebu - Balkon/terasaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - Gostinjska sobaHarolds Hotel Cebu - KupaonicaHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - Pub/salonHarolds Hotel Cebu - RestoranHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Plesna dvoranaHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Soba za sastankeHarolds Hotel Cebu - Posao CentarHarolds Hotel Cebu - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B07