ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bazen HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bife HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitness HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće
Područje Uluwatu Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 351recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (351)
Razvrstati po:
Bala C. Grupe Iraq, 3. listopada 2014.
holiday trip

clean, sterngh wifi and helpful staff
6,3
Nice hotel. Near from new kuta beach and pandawa beach.
Rulianto T. Grupe Indonesia, 27. rujna 2014.
Great Hotel

Room, Facility, Staff
10
Very Pleasant
David A. Parovi Indonesia, 21. rujna 2014.
A new hotel with a good service

Nice hotel, Good viewing, Nice staff
8,7
We stay in this hotel to celebrate our wedding anniversary. And we got suprise from this hotel. Thanks for the suprise dude ! :) Got free shuttle bus from this hotel to pandawa beach From here to kuta, you can take bluebird cab it cost you +70 There is a nice food stall Ibu Oki near the hotel, you can try nice traditional mixed rice from bali, cheap and nice only 20k :) I will recommend this hotel to you !
Sy W. Parovi Malaysia, 20. rujna 2014.
Nice hotel for couple

Location, Price, Clean Room
8,3
Debbie A. Parovi Indonesia, 17. rujna 2014.
Beautiful hotel!

It's good for what you pay for
4
Beautiful rooftop! The staff was also attentive and friendly!
Debbie A. Parovi Indonesia, 17. rujna 2014.
Good

Rooftop
2
Harris was nice! But it's quite far from the city.
Chandula B. Parovi Sri Lanka, 13. rujna 2014.
Good hotel clean rooms

Room
9,3
It was a good stay as our room was very clean. value for money is high :)
Jonathan I. Parovi Indonesia, 13. rujna 2014.
it was good

good for view, good for relax
6,7
It was good
Felix B. Parovi Indonesia, 12. rujna 2014.
good stay

good service, clean, comfort
8
Kamyar M. Obitelji sa malom djecom Australia, 12. rujna 2014.
Nice and Clean with friendly staff

very clean, very friendly, great kids club
9,3
It was really good value for money, great all you can eat dinners," sea food market" all you can eat was much better than Jimbaran beach Restaurants!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran BaliHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BazenHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BifeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C03