ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bazen HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bife HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitness HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće
Područje Uluwatu Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 424recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (424)
Razvrstati po:
Zhi Y. Parovi Malaysia, 23. siječnja 2015.
Awesome!

Good service, room was clean and comfortable, nice hotel
9,3
Joanne A. Parovi Singapore, 22. siječnja 2015.
Value for money

Staff friendliness and price
6
Nice pool view and room is generally clean. Food ordered from room service taste good but breakfast is very terrible. Staff is very friendly. However, when they knock on the door and receive no / slower response, they will open the door themselves. Thus, there is no privacy for the guests at all!
Muhammad J. Parovi Indonesia, 12. siječnja 2015.
good location and very friendly staff..

new hotel, good location, and very freidnly staff.
9
Teresa S. Obitelji sa malom djecom Australia, 5. siječnja 2015.
Great hotel

Location, staff & attractions around the area
8
Stay was awesome. Loved i here. Staff friendly & close to many fine beaches & attractions
Teresa S. Obitelji sa malom djecom Australia, 4. siječnja 2015.
Great hotel

Location, staff and food
8
Stay was awesome. great location & staff & pool were great
Nanda A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. siječnja 2015.
perfect!

value fot money, location, clean
7,7
Check in was very fast Staff were friendly Room was comfy and clean. I ordered extra bed and it came right away. They made up our room daily with new bed sheet and towel etc. Staff was knowledgable. They can suggest good food and attractions places for you Will definitely use Harris Hotel again. Many branches located around Bali, you'll be able to stay at ur choice of location in Harris Hotel
Gede A. Parovi Indonesia, 1. siječnja 2015.
TOP!

Best price, best view, strategic place
9
Mui L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 31. prosinca 2014.
Comfortable Stay

Cleanliness, Comfortable, Good Bay View
7,3
Ramakrishna S. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2014.
wonderfull

the pool was excellent , the breakfast was fantastic , the rooms was marveloues and generally it was fantastic hotel to stay and ithanks all the staff for their services.
9,7
it was great hotel to stay and definetely i will stay again at this hotel and i m strongly recomending to all my friends.
Shamanta A. Parovi Australia, 31. prosinca 2014.
An overall positive experience

Friendliness of staff, Cleanliness and Safety
9
I had a great stay especially with the friendly staff that was always there to assist. It was a safe hotel and very clean premises.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran BaliHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BazenHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BifeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B01