Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bazen HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bife HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitness HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Interijer hotela HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Sadržaji HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke
Područje Uluwatu Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 510recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (510)
Razvrstati po:
Linny T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. srpnja 2015.
Comfortable

Comfortable bed and location
6
I would not rate it as 4 star when I can hear next door doing their private business. The b/fast was terrible, they didn't replenish water and other supplies for my room and staff responses to requests are so slow! Must say the hotel had comfy bed and pillows.
Prijavi ovu recenziju
Trixie K. Parovi Singapore, 22. srpnja 2015.
Not up to par

Staff were very friendly and helpful.
5,7
The room was very disappointing. I understand that it is a cheap hotel but I expect basic things to be checked: rooms smelled, carpet by the bed looks grey and dirty, the linen we had were slightly damp when we JUST checked in. Walls are paper thin and could hear our neighbour snoring (not his fault but we shouldn't even be able to hear such things). Also heard baby crying all night.
Prijavi ovu recenziju
Wetty S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
nice hotel in GWK area

clean , comfort, big room
7,3
nice hotel , clean and comfortable. my room is ocean view, so it can see the ocean / beaches of jimbaran / kuta. and we can also see airplanes take off and landing at ngurah rai airport. very exciting for our kids. roof top area is nice with very good view. the hotel is near GWK, uluwatu, pandawa, etc. they provide shuttle to pandawa beach. breakfast is okay. swimming pool is nice and clean.
Prijavi ovu recenziju
Sydney A. Solo putnici United States of America, 14. srpnja 2015.
Great stay

Staff was helpful and friendly, room was clean and spacious and very safe for solo travelers
9
Prijavi ovu recenziju
Sri A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. srpnja 2015.
Great view!

Great views, excellent staffs, good services.
9,7
We were very happy during our stays in Harris. Enjoying everything as well as the service. The staff, Adi, who drove us to the beach was very friendly and chatty. We stayed 4 days in Harris. Definitely we will be back again!
Prijavi ovu recenziju
Chigita S. Parovi Indonesia, 5. srpnja 2015.
We will not come back

Good bedding and air con
3,3
It was bad. The lighting and power switches are bad, not enough towels. The bathtub is dangerous. The breakfast is horrible with the dirty utensils, not forgetting your staff's bad service.
Prijavi ovu recenziju
Novita A. Grupe Indonesia, 5. srpnja 2015.
Comfy bed but sheets were dirty. Insects in bathro

Definitely not a 4 star hotel. Bedsheets dirty, bathroom have small insects. Towels are dirty.
4,7
Prijavi ovu recenziju
Hans S. Parovi Indonesia, 5. srpnja 2015.
Always a pleasure staying here

clean room, great staff and good price
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hao M. Solo putnici Singapore, 4. srpnja 2015.
Value

Value, location, facilities
7,7
For the amount paid, the stay was definitely value for money
Prijavi ovu recenziju
Fenny F. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. srpnja 2015.
Nice service but not the food

Clean, good service and friendly staff
6,3
Alright
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran BaliHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BazenHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BifeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Interijer hotelaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Eksterijer hotelaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Gostinjska sobaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Interijer hotelaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Eksterijer hotelaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Gostinjska sobaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Rekreacijski sadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Gostinjska sobaHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - SadržajiHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Karta


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04