ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bazen HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bife HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitness HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće
Područje Uluwatu Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 303recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (303)
Razvrstati po:
Hon F. Solo putnici Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Excellent value for money

Value, comfortable, very clean
8,3
Excellent for the price. The spa fantastic. There's a nearby Warong called BU OKE serving really good (and cheap) chicken rice.
Mervin L. Grupe Indonesia, 18. kolovoza 2014.
review

good stay, nice room, good service
6,3
Kang A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. kolovoza 2014.
Near gwk and uluwatu areas beach

Clean, good swiming pool,cozy
8,3
Best hotel near gwk
Susana N. Grupe Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Good location with amazing view

Clean, comfort, good money value
9,3
We stayed for 2 nights during some Bali event. It located very close to GWK. Room amenities was great. Bed was comfy and staff was very friendly. They managed to find an extra bed for us during high occupancy late at night. Definitely will be back again someday.
Hua K. Solo putnici Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Attraction view hotel

Location wise and convinience to access to local shops
8
Dina S. Grupe Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Nice Stay with Promo Rate

Friendly, Clean and Complete
6,7
It was great.
Elissa C. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2014.
pleasant

location, price and comfort
6
wonderful
Elissa C. Poslovni putnici Indonesia, 17. kolovoza 2014.
wonderful

location, price and cleanliness
6
great!
Eric D. Poslovni putnici Indonesia, 8. kolovoza 2014.
good to stay here

nice area, private, friendly people
10
nice area, private, friendly people
Gavin T. Obitelji sa malom djecom Australia, 1. kolovoza 2014.
Good new hotel a bit far away.

Clean, free bus to beach, friendly staff
6,3
Good pool, enjoyed the free trip to the beach. Priced well but drinks too expensive at sky bar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran BaliHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BazenHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BifeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A03