Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran

Jalan Raya Uluwatu 2000 X, Uluwatu, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bazen HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Predvorje HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Bife HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Trgovine HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastanke HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitness HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centar
HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Restoran HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salon HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i piće HARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub
Područje Uluwatu Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 456recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (456)
Razvrstati po:
Widjojo S. Poslovni putnici Indonesia, 22. travnja 2015.
good hotel in good location

the location
8
good. the bed is comfortable
Chui W. Parovi Malaysia, 22. travnja 2015.
Good, valuable, comfortable, clean hotel

Hotel condition confortable, food,swimming pool
9
the rooms are clean, the bed comfortable, .. Overall satisfied .. food much choices .. will recommend friends to book this hotel
Shinta P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. travnja 2015.
Nice Hotel and Good Standards

Large Pool, Best View @Rooftop Lounge & Bar, Many Facilities
9,7
the rooms are clean, comfortable, fresh .. price is not too expensive with many facilities at hotel. very satisfied .. its full breakfast menu is very diverse and tastes good, room service is fast, the check in and check out was also quick and effective. really like to see the sunset at the Rooftop Lounge spectacular scenery .. we will always come back here
Ariff Z. Parovi Malaysia, 1. travnja 2015.
Fantastic

spacious room, comfortable & value for money
10
Superb!!!!
Maximillian E. Parovi Indonesia, 22. ožujka 2015.
2 Night stay during Nyepi day

The room, rooftop, and pool
5,7
Breakfast was a warzone. So many people at the restaurant during breakfast, and the staff performance were terribly poor -- lack of food, the empty food basket doesn't get refilled, poor food selection. Elevator was broken, water leaking everywhere at the hotel (especially when it rains), room service staff was very very slow, and the worst part is the smell of the garbage everywhere at the hotel (I guess it was because of the Nyepi day) In short, I won't stay at this hotel ever again during public holiday.
Aurelia C. Parovi France, 22. ožujka 2015.
Great hotel , good place,many Family with children

clean , service , value for money
9,3
Great hotel , good place , good staff , many Family with children
Yuk S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. ožujka 2015.
New, Clean and friendly staffs

New, Clean and friendly staffs.
7,7
Great, we like the free shuttle service to pandawa beach.
Li Y. Grupe China, 9. ožujka 2015.
So far so good

Roof top bar, staff service, main lobby condition
7,7
Not bad
Andrew W. Parovi Indonesia, 9. ožujka 2015.
nice hotel to view jimbaran bay

location, rooms, food
8
the hotel room ( choose bay view ) is facing the jimbaran bay which is nice, rooms are slightly bigger and better than any other harris hotel in bali, food is better as we tried the roof top restaurant and bar.
Sam M. Grupe United Kingdom, 5. ožujka 2015.
Ginger hotel

Fox movies. Pool. Taxi rank next door
4,7
The staff weren't very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

HARRIS Hotel Bukit Jimbaran BaliHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BazenHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klubHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - PredvorjeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - BifeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - TrgovineHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Soba za sastankeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Dvorana za fitnessHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Spa centarHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Luksuzni salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - RestoranHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Pub/salonHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Hrana i pićeHARRIS Hotel Bukit Jimbaran Bali - Noćni klub


AS-AGWEB-3B01