ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hawaii Bali

Jl. Bypass Ngurah Rai No. 28x, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hawaii Bali Bali - Hrana i piće Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Interijer hotela Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Predvorje Hawaii Bali Bali - Pogled Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Hrana i piće Hawaii Bali Bali - Okružje Hawaii Bali Bali - Kupaonica Hawaii Bali Bali - Recepcija Hawaii Bali Bali - Obližnje atrakcije Hawaii Bali Bali - Soba za sastanke Hawaii Bali Bali - Interijer hotela Hawaii Bali Bali - Bazen Hawaii Bali Bali - Hrana i piće
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 472recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (472)
Razvrstati po:
Nurul R. Parovi Malaysia, 15. prosinca 2014.
It's not that impressive

The bed is comfy
3
> whem you shower, the water leaking and flood your room > water boiler is not working
Nur A. Grupe Malaysia, 27. studenog 2014.
Beautiful hotel !

- beautiful pool, the best service and good food
9
Very confortable and nice location. Middle of sanur and kuta. Infront of highway to sanur. Near with mcd
Laurynas R. Solo putnici Lithuania, 19. studenog 2014.
Can find better

massage promo, pool, staff
5,3
short.. place is good for 1-2 days maximum
Kuntheary K. Parovi Cambodia, 1. studenog 2014.
location not so good, room not so clean

easy to walk to food street but so difficult to cross street.
6,3
I stay only 1 night, i found​ a worm on my pillow. air-condition make noise and also can hear the sound of some guests talking outside the room.
Azamer K. Parovi Malaysia, 23. listopada 2014.
Worth the price for short stay.

Many halal warungs nearby.
5
Linda A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 1. listopada 2014.
Was not happy

nothing
3,7
Only one spoke good english and understood us , No fridge in the room , hotel is right on the big bypass, if you needed toilet paper you would have to take the empty on so they new what you wanted....Would not stay there again .... but they had friendly smiles :) And not to mention the very loud talking and mucking around late at night and early hours in the morning...couldn't get much rest or sleep
Indi H. Poslovni putnici Indonesia, 17. lipnja 2014.
very poor
2
i was really disappointed with this hotel, very poor hotel
Jane T. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2014.
Normal...normal..normal...

Normall normal.......
6
Normal
Imelda S. Solo putnici Indonesia, 8. svibnja 2014.
For holidays

Location near the airport Breakfast is good Near the souvenirs store
6,3
Good services n location near with airport. The rooms is clean
Salim S. Solo putnici Australia, 26. travnja 2014.
Nice hotel

Staff location cheap
8
Recommended for one night stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hawaii Bali BaliHawaii Bali Bali - Hrana i pićeHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - Interijer hotelaHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - PredvorjeHawaii Bali Bali - PogledHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - Hrana i pićeHawaii Bali Bali - OkružjeHawaii Bali Bali - KupaonicaHawaii Bali Bali - RecepcijaHawaii Bali Bali - Obližnje atrakcijeHawaii Bali Bali - Soba za sastankeHawaii Bali Bali - Interijer hotelaHawaii Bali Bali - BazenHawaii Bali Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C05