ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hawaii Bali

Jl. Bypass Ngurah Rai No. 28x, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hawaii Bali Bali - Okružje Hawaii Bali Bali - Hrana i piće Hawaii Bali Bali - Vrt Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Bazen Hawaii Bali Bali - Trgovine Hawaii Bali Bali - Predvorje Hawaii Bali Bali - Predvorje Hawaii Bali Bali - Noćni klub Hawaii Bali Bali - Pub/salon Hawaii Bali Bali - Hrana i piće Hawaii Bali Bali - Pub/salon Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Restoran Hawaii Bali Bali - Vrt Hawaii Bali Bali - Restoran
Hawaii Bali Bali - Gostinjska soba Hawaii Bali Bali - Gostinjska soba Hawaii Bali Bali - Gostinjska soba Hawaii Bali Bali - Kupaonica Hawaii Bali Bali - Gostinjska soba Hawaii Bali Bali - Recepcija Hawaii Bali Bali - Obližnje atrakcije Hawaii Bali Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 462recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (462)
Razvrstati po:
Indi H. Poslovni putnici Indonesia, 17. lipnja 2014.
very poor
2
i was really disappointed with this hotel, very poor hotel
Jane T. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2014.
Normal...normal..normal...

Normall normal.......
6
Normal
Imelda S. Grupe Indonesia, 8. svibnja 2014.
For holidays

Location near the airport Breakfast is good Near the souvenirs store
6,3
Good services n location near with airport. The rooms is clean
Salim S. Solo putnici Australia, 26. travnja 2014.
Nice hotel

Staff location cheap
8
Recommended for one night stay
Handoko S. Poslovni putnici Indonesia, 10. travnja 2014.
good and value , avarate. good for bugget

good bugget rate, clean & comfortabel
9
Nice for New Hotel, close to airport and easy for fine transportation go or to airport. This hotel side with Balines shoping handycraf and sovenir. We can recomend for hoitel close with airport. For local food is very east for shoping and look verry much
Li H. Parovi Malaysia, 7. travnja 2014.
Comfortable, peaceful and convenience .

Genuine and Friendly staffs, clean and convenience . And definitely best value for money.
6
Oh M. Parovi Malaysia, 19. ožujka 2014.
Comfortable room, large king size bed

Comfortable, king size bed, nice swimming pool
7,3
The stay was very worth! The staffs are very friendly and good in English.. There's a small market beside the hotel which selling daily uses like mineral water, beer, snacks & mee cup.. Check in & check out very fast! The room was large & comfortable.. We moved to pool room for the last 2 days.. The pool was nice, it makes me feel wanna jump into the pool.. They provided king size bed to make sure their customer had a good rest as well! But bout the food, I had breakfast too! But the choices of food was too little.. And we just had eggs & steamed rice as we are vegetarian!
Katsuhiko H. Solo putnici Japan, 19. ožujka 2014.
location just near from airport .watch bad driver

locatio
5
Location is good specially close to airport.front staff is so friendly.but they do not have free downtown map.i got this from other hotel.also poor information about local transportation.like shuttle bus.
Yohan S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. veljače 2014.
its a valuable hotel in cheap price, so clean

cheap, clean, nice located
7,7
very common place, so close to airport n so close to kuta, sanur etc, n very easty to find with local transport
Valencia T. Parovi Indonesia, 14. veljače 2014.
Good hotel

Unique room, next to souvenir centre, nice bed
5,3
Everything was good and i could shop for souvenirs just next door

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hawaii Bali BaliHawaii Bali Bali - OkružjeHawaii Bali Bali - Hrana i pićeHawaii Bali Bali - VrtHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - BazenHawaii Bali Bali - TrgovineHawaii Bali Bali - PredvorjeHawaii Bali Bali - PredvorjeHawaii Bali Bali - Noćni klubHawaii Bali Bali - Pub/salonHawaii Bali Bali - Hrana i pićeHawaii Bali Bali - Pub/salonHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - VrtHawaii Bali Bali - RestoranHawaii Bali Bali - Gostinjska sobaHawaii Bali Bali - Gostinjska sobaHawaii Bali Bali - Gostinjska sobaHawaii Bali Bali - KupaonicaHawaii Bali Bali - Gostinjska sobaHawaii Bali Bali - RecepcijaHawaii Bali Bali - Obližnje atrakcijeHawaii Bali Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01