ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Heritage Hotel Manila - Eksterijer hotela Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Recepcija Heritage Hotel Manila - Pub/salon Heritage Hotel Manila - Bife Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Luksuzni salon Heritage Hotel Manila - Plesna dvorana Heritage Hotel Manila - Plesna dvorana Heritage Hotel Manila - Plesna dvorana Heritage Hotel Manila - Pogled Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba
Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Luksuzni salon Heritage Hotel Manila - Luksuzni salon Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Dvorana za fitness Heritage Hotel Manila - Dvorana za fitness Heritage Hotel Manila - Dvorana za fitness
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 450

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 5354recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (5354)
Razvrstati po:
Khee S. Poslovni putnici Singapore, 27. kolovoza 2014.
Old, near road, noisy
4,7
Hotel is old and smells. Too close to traffic, noisy
Billy T. Solo putnici United States of America, 26. kolovoza 2014.
good hotel

staff is excellent
8,7
great
Elizabeth D. Parovi Philippines, 25. kolovoza 2014.
Awesome hotel

Good,nice and clean
10
Good its my second home i just love everything
Joemar N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Nice Hotel and Value for money

Value for money, nice location near MOA and nice hotel
8
Its nice and comfortable
Maricar P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Heritage Hotel Stay

Food, Pool, Customer Service
9
They only have 2 temperature of water: too HOT & too COLD. Cannot be mixed in to right temp.
Godefridus H. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 25. kolovoza 2014.
Good hotel not to expensive

swimming pool close to moa staff
3,3
Good
Kenneth M. Parovi Canada, 25. kolovoza 2014.
Great Stay

Location, food, service.
10
As always the hotel staff are giving us great service. The food great and the service is the best,
Lee B. Parovi Australia, 24. kolovoza 2014.
Very good hotel with friendly staff

friendly staff, convenient location and clean
8,7
Good hotel with friendly staff.
Soh P. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
Value for money during promotion period

Near airport, shopping mall and restaurant
6,7
I used to stay at this hotel since years ago. Everything are good except the rooms are a little too old (need renovation). It good location to move around where food, Pub, shopping mall are nearby. This it rip is the best ever I stay here at the price I had paid which include breakfast and free Wifi.
Porzia K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. kolovoza 2014.
Expect another visit from me!

The location is easy to spot and very accessible, a great value for money during promotion period and it is clean and very comfortable.
8,3
It was a bit intimidating when I talked to the concierge but when we entered our room it had an excellent view of the city and was clean and comfortable enough. I found a tiny sticker at the corner of the room which pointed to the Qiblah which is good for Muslim guests. Unfortunately the wi-fi wasn't free within the rooms (a bit pricey to tell you the truth). The staff were very friendly and accommodating. Their breakfast was nice and the products with pork were separated from the non-pork products.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Eksterijer hotelaHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - RecepcijaHeritage Hotel Manila - Pub/salonHeritage Hotel Manila - BifeHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - PogledHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - Dvorana za fitnessHeritage Hotel Manila - Dvorana za fitnessHeritage Hotel Manila - Dvorana za fitnessHeritage Hotel Manila - OkružjeHeritage Hotel Manila - OkružjeHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - Igralište za golfHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RecepcijaHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - Apartman


AS-AGWEB-3A02