Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Heritage Hotel Manila - Eksterijer hotela Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Plesna dvorana Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Igralište za golf Heritage Hotel Manila - Luksuzni salon Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba
Heritage Hotel Manila - Recepcija Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Apartman
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 450

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 6225recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (6225)
Razvrstati po:
Judith R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. svibnja 2015.
Needed for upgrding, facilities, structures & food

Location
6
Uncomfortable
Hamed E. Parovi United States of America, 25. svibnja 2015.
Always good

Location, Location Location
7
Joy U. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2015.
nice location hotel

friendly staff location near malls and casinos
7,7
Great with friendly staff comfortable beds
Chuen S. Poslovni putnici Hong Kong, 23. svibnja 2015.
Service was fine but the hotel was rather old

Friendly staff, free internet and good location
6
Everything was fine, but the hotel was rather old. The breakfast buffet was not good.
Frank M. Parovi Australia, 22. svibnja 2015.
Home Again

Consistency of Performance, Location, Rewarding Frequent Visits
9,3
I have stayed at this hotel maybe 20 times already, and the reason is the same, location relative to the airport terminals, the consistency of performance, the MOA shuttle service and the overall quality of service. On this occasion the hotel exceeded my expectations in allowing a late check out but free of charge.
Kok L. Grupe Singapore, 22. svibnja 2015.
Nice cosy place

Good food, friendly and helpful staff
8,3
Wifi need to be improved
Dolleth A. Parovi Philippines, 20. svibnja 2015.
close to mall

near MOA, clean and good staff
8
It was ok. No probelm with the room
Chuen S. Poslovni putnici Hong Kong, 20. svibnja 2015.
Good service but hotel is rather old

Friendly staff, free internet and good location
6
Everything was fine, but the hotel is rather old.
William S. Parovi United States of America, 20. svibnja 2015.
great stay

THe staff
9,3
I had book a room in the Milenium club, upon arrival I was upgraded to a suite.
Fook K. Solo putnici Singapore, 18. svibnja 2015.
Old and dated. Needs to be upgraded.

Location. Staff.
6,3
There were cockroaches in the restroom. Enough said. The staff was nice and helpful as always. I've stayed here close to a dozen times. I would return because of location and the staff, but not for the price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Eksterijer hotelaHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - Igralište za golfHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RecepcijaHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - Apartman


AS-AGWEB-3A02