ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Heritage Hotel Manila - Eksterijer hotela Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Bazen Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Plesna dvorana Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Restoran Heritage Hotel Manila - Igralište za golf Heritage Hotel Manila - Luksuzni salon Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Predvorje Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba Heritage Hotel Manila - Gostinjska soba
Heritage Hotel Manila - Recepcija Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Apartman Heritage Hotel Manila - Apartman
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 450

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 6140recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (6140)
Razvrstati po:
Redentor C. Parovi Philippines, 23. travnja 2015.
Overnight Celebration

Availability of room, accessibility to MOA, PICC, staff provided me with my request.
8
Our room was ready when we arrived. We were provided with parking in spite of an activity in the hotel. Shuttle bus to and from MOA was ontime.
Jessie B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 17. travnja 2015.
Good place. Food is bit pricey.

Location , security and accessibility
8,3
Good fun
Anthony G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 12. travnja 2015.
Value for the money

Location, friendly staff, availability of resources
8,3
Great...
Kilby G. Parovi United States of America, 12. travnja 2015.
review

location room staffgreat
8
Great
Shaun L. Parovi United Kingdom, 11. travnja 2015.
Could have been better

Great breakfast, good location, not to far from the airport
6,3
We stayed her on two separate occasions. The first stay was positive, great breakfast with a huge selection to choose from. Drinks are over priced. The second stay was poor dirty room, the bathroom was filthy and we did complain and got moved. The hotel does have a musky smell to it even in the suite rooms. Staff are very helpful.
Kar Y. Poslovni putnici Singapore, 11. travnja 2015.
overall still a value for money hotel.near airport

vibrant, good location, value for money
7,3
the saloon n spa needs some update.... the doors and carpet are quite old, need to renovate n upgrade. overall, good location and breakfast is ok with free shuttle buses to the casino n a vet big mall nearby.
Olivia M. Poslovni putnici United States of America, 11. travnja 2015.
A Fancy Hotel

The food, the beds and cool things we were given like bathrobes and internet, and the view.
8,3
Very relaxing and peaceful, but sometimes the internet was slow and there were some cigarette butts in the balcony plants.
Marcus V. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 11. travnja 2015.
Good rooms, nice beds, friendly staff

rooms, beds, location
9,3
Joselito H. Solo putnici United States of America, 10. travnja 2015.
Close to everything

Proximity to the airport, shopping and dining
9
Pj B. Poslovni putnici United States of America, 10. travnja 2015.
Great stay near airport

Location, breakfast and cleaniness of room.
8,3
I always stay there when I'm flying in and out of Manila.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Eksterijer hotelaHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - BazenHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Plesna dvoranaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RestoranHeritage Hotel Manila - Igralište za golfHeritage Hotel Manila - Luksuzni salonHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - PredvorjeHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - Gostinjska sobaHeritage Hotel Manila - RecepcijaHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - ApartmanHeritage Hotel Manila - Apartman


AS-AGWEB-3B03