Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

High Point Serviced Apartment

Jl Siwalankerto 161-165, Rungkut, Surabaya, Indonezija 60236

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 657recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (657)
Razvrstati po:
Kuwera P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. siječnja 2016.
Overated for 3 stars

Swiming pool, room space.
3
No towel and tissue when we arrived The lady receptionist is not very helpfull, not a all. I think the picture should be renewed since it is totally out of date (not represent the reality)
Prijavi ovu recenziju
Kuwera P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. siječnja 2016.
So so

Swiming pool ok, studio room big size.
3,7
Will find other comparison, reception not that polite as expected, photo need tp be updated.
Prijavi ovu recenziju
Mohd N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. prosinca 2015.
Spacious and comfortable room

Big space in the room.
6,3
Comfortable to rest and sleep. The cafe is expensive. Taxis are easily accessable.
Prijavi ovu recenziju
Nizar N. Poslovni putnici Indonesia, 13. svibnja 2015.
good apartement

near city, cheap , big room
6
highpoint near petra university and also jalan ahmad yani, this hotel have big room diferrent with ussually
Prijavi ovu recenziju
Christine C. Poslovni putnici Indonesia, 12. travnja 2015.
Service Apartment with Nice Room

The higher you pay, the lower you get the facilities
6
We are a business person who rent this Service Apartment for working. Before we booked trough agoda, we are very clear about the facilities offered, especially wifi access is very important for us to work. However, this facilities listed in agoda is very contrary to the facilities available. Staff is very untrained. We parking our car in basement. When we leave our hotel, our car get charged.
Prijavi ovu recenziju
Sanchez J. Grupe United States of America, 27. ožujka 2015.
Love

Location, value, space
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Christopher G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. ožujka 2015.
Good price

Price, Location near Ubaya, Many choices of food court inside the apartement
7,7
Dirty Pool, Large room for that price but lack of decoration. Bathroom seems old.
Prijavi ovu recenziju
Erni N. Poslovni putnici Indonesia, 4. ožujka 2015.
Bad experiment with this place

location and have taxi pool of blue bird
3,3
Verry bad experiment, the staff not profesional handling my complain. Before i always stay here when i'm visit Surabaya but no no no it's the last. It's so weird with their concept with room only type, hufft
Prijavi ovu recenziju
Faizal R. Parovi Indonesia, 2. ožujka 2015.
enjoy stay here

room is enjoy and not noise
6,3
enjoy when stay here, thank for newhotelus who was accompany
Prijavi ovu recenziju
Abdulaziz F. Solo putnici Saudi Arabia, 6. siječnja 2015.
Good Apartment

big room, quit and cheap
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
High Point Serviced Apartment SurabayaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KafićHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KafićHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RecepcijaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - SadržajiHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Dvorana za fitnessHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Dvorana za fitnessHigh Point Serviced Apartment Surabaya - BazenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - OkružjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - BazenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - PredvorjeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - SadržajiHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Dvorana za fitnessHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - SadržajiHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - SadržajiHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuhinjaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KupaonicaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - SadržajiHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RestoranHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Soba za sastankeHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RecepcijaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Gostinjska sobaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Dvorana za fitnessHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuhinjaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuhinjaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Dvorana za fitnessHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interijer hotelaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08