Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hilton Copenhagen Airport Hotel

Ellehammersvej 20, Copenhagen Int'l zračna luka - Kastrup, Kopenhagen, Danska (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hilton
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Bazen Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Predvorje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Okružje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pogled Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salon Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dječji klub Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pogled Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salon Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Predvorje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Plesna dvorana Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba
Područje Copenhagen Int'l zračna luka - Kastrup Broj soba: 376

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 365recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (365)
Razvrstati po:
Winston H. Parovi United States of America, 9. kolovoza 2015.
Near airport and transportation

Near airport
8,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Edward B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 31. srpnja 2015.
Quick Trip

Location Room Staff
9,7
Excellent stay - short trip to see some sights and shop, choose the Hilton so we had an easy check in and check out and able to leave the bags to pick up as we pass on through to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Edward B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 31. srpnja 2015.
Short Break

Breakfast room location
9,7
Excellent stay - short trip to see some sights and shop, choose the Hilton so we had an easy check in and check out and able to leave the bags to pick up as we pass on through to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Jeanette S. Obitelji sa malom djecom Canada, 27. srpnja 2015.
Great location, nice front desk staff

location, location, location
7,7
We overnighted at the HIlton to catch our flight the next day. The front desk was very helpful, quick and easy check in and check out. We had dinner in the restaurant and waited a very long time. It took them 20 mins to heat up our son's food and they weren't very busy. I was disappointed in our meal, it was underwhelming and bland. We got up to our room and found that the bathroom was not as clean as it should be but housekeeping was very apologetic and offered to upgrade us. Other than that, overall was a convenient stay to catch a flight for the next day. I would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Martin K. Parovi Sweden, 25. srpnja 2015.
Great hotel close to airport

Location, Location, Location
7,7
Great hotel walking distance from the Copenhagen airport. We had a flight very early in the morning, so the location of the hotel was terrific. They even started serving a lighter breakfast at 4am, so no problem getting some food before walking the short distance to the airport (about 5min).
Prijavi ovu recenziju
Navarat K. Parovi Thailand, 18. srpnja 2015.
Nice stay right next to the airport

Staff, Room, Price
7,7
Very convenient if you are looking for a hotel near the airport. Staff is polite and provides good service. We requested for a change of the room to a non-smoking floor and the staff accommodated our request quickly. The room is big, clean and nice.
Prijavi ovu recenziju
Martha G. Solo putnici United States of America, 7. srpnja 2015.
Great location, a 5 star

room accommidations, location, cleanliness
10
I'mm used to having free wi fi in a hotel of this standard. When I checked out I was told the wi fi was free if I became a Hilton Hotel member. This membership was offered when I checked in but not the benefits of membership. That could be my fault for not inquiring.
Prijavi ovu recenziju
Catriona M. Obitelji sa malom djecom Ireland, 3. srpnja 2015.
convenient to airport; spacious family room

close to airport; so perfect when in transit. Family r!ooms are prefect, very roomy with very large bathroom, staff at reception were very professional and helpful. l
8,7
Prijavi ovu recenziju
John V. Obitelji sa malom djecom Denmark, 26. lipnja 2015.
Not danish but Faroese

Close to airpory
8,3
Did almost not sleepe
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Parovi United States of America, 10. lipnja 2015.
Excellent Hotel

...
9
...
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - OkružjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PogledHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dječji klubHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PogledHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Plesna dvoranaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dvorana za fitnessHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - UlazHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BifeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06