Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hilton Copenhagen Airport Hotel

Ellehammersvej 20, Copenhagen Int'l zračna luka - Kastrup, Kopenhagen, Danska (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hilton
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Ulaz Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska soba Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salon Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Apartman Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Predvorje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Apartman Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Apartman Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salon Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Restoran Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotela Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Bazen Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Predvorje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Predvorje Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dvorana za fitness
Područje Copenhagen Int'l zračna luka - Kastrup Broj soba: 376

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 357recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (357)
Razvrstati po:
Martha G. Solo putnici United States of America, 7. srpnja 2015.
Great location, a 5 star

room accommidations, location, cleanliness
10
I'mm used to having free wi fi in a hotel of this standard. When I checked out I was told the wi fi was free if I became a Hilton Hotel member. This membership was offered when I checked in but not the benefits of membership. That could be my fault for not inquiring.
Catriona M. Obitelji sa malom djecom Ireland, 3. srpnja 2015.
convenient to airport; spacious family room

close to airport; so perfect when in transit. Family r!ooms are prefect, very roomy with very large bathroom, staff at reception were very professional and helpful. l
8,7
John V. Obitelji sa malom djecom Denmark, 26. lipnja 2015.
Not danish but Faroese

Close to airpory
8,3
Did almost not sleepe
Robert W. Parovi United States of America, 10. lipnja 2015.
Excellent Hotel

...
9
...
David D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 21. svibnja 2015.
Great for early morning Flight departures

Close to airport; Nice size room and bathroom for 3 adults;clean
7,7
We stayed one night and the only issue we had was that we could not get any cold water in the bathtub. Had to dump ice into bathtub to cool the water down until maintenance arrived and fixed the problem. Then it was fine. Hotel is located extremely well for airport and for trains into Copenhagen, especially useful if you have a 24 hour pass or something similar. The train ride into Copenhagen in only 20 minutes.
James W. Parovi Canada, 12. svibnja 2015.
Good

Location, Easy access to CPH, Free internet
8,7
Very Good
Lisa P. Poslovni putnici United States of America, 1. svibnja 2015.
Director of sales

Location
9,3
James H. Parovi United States of America, 24. travnja 2015.
review

location. staff location
9,3
Wonderful
Orawan M. Parovi Thailand, 1. travnja 2015.
Best Airport Hotel

1 , location to airport 2 , good room 3 , fast service check out
9,3
Very busy front office counter . It take more than 30 mins for us to check in . Room was very good and clean . We have a good night sleep . Check out was super fast !
Andreas K. Parovi Germany, 28. ožujka 2015.
Wonderful Airport Hotel - Food wasn't good at all

Zimmer, Ruhe, Service
7,7
It was really to,stay there. Big rooms, great view and easy Access to to Intl. Airport. For Dinner we choiced The Buffet - that was expencive But not satisfying. Meant was cold and so the vegetables. Sweety and cheese has been the best. All in all it has been a pleasant stay and we will come back!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hilton Copenhagen Airport Hotel KopenhagenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - UlazHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - ApartmanHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - ApartmanHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - ApartmanHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dvorana za fitnessHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Plesna dvoranaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BifeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BifeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04