Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hilton Copenhagen Airport Hotel

Ellehammersvej 20, Copenhagen Int'l zračna luka - Kastrup, Kopenhagen, Danska

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 386recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (386)
Razvrstati po:
Chutimont S. Grupe Thailand, 31. ožujka 2016.
Great
6
We had a pleasant stay. Arrived at hotel around 9am and they had the room ready for us! The only letdown for us was to have to wait for the extra bed to be set up and it was not ready until 8pm.
Prijavi ovu recenziju
Edwin H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 27. prosinca 2015.
Good Hotel

Best Location, connecting to Airport, helpfull Staf
9,3
Prijavi ovu recenziju
Christian V. Poslovni putnici France, 19. prosinca 2015.
Excellent location at affordable price

Location clean and confortable
8,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Hilaal F. Poslovni putnici Sri Lanka, 6. prosinca 2015.
Vey good value for money

Close to air port and metro
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Ji P. Parovi China, 19. studenog 2015.
Invaluable but best position!

reception candy & fruits are good!
6,7
Prijavi ovu recenziju
Edward B. Poslovni putnici United Kingdom, 14. listopada 2015.
stopover

location,staff,exec lounge
9,7
Excellent stay, not my first and won't be my last. Walking from the Airport and metro/train. Perfect location for a stopover. Exec lounge made breakfast easy and the ability to work once checked out waiting for my flight meant I could stay productive for longer.
Prijavi ovu recenziju
Nivesn W. Parovi Thailand, 5. listopada 2015.
Hub hotel for scandinavian traveler!

1. Very close to the airport 2. Very nice standard breakfast 3. Helpful staff
8,3
1. Early check in is totally possible here 2. Helpful staff with a service mind with flexibility 3. A little not enough staff in the restuarant in rush hour 4. Shower room can't keep the entire wet area properly
Prijavi ovu recenziju
Anna B. Solo putnici United States of America, 29. rujna 2015.
Very good

Quiet, accessibility, cleanliness
9,3
Prijavi ovu recenziju
Christine A. Solo putnici Australia, 2. rujna 2015.
Great Hotel.

Being next to the Airport. Good breakfast.. Comfortable bed.
9,7
Very relaxing. I slept well.
Prijavi ovu recenziju
Windy B. Obitelji sa malom djecom Denmark, 15. kolovoza 2015.
5 star airport hotel

Luxury, comfort and convenient
10
The staff there was very helpful and friendly. View we had two toddlers, they provided us with colouring books and pencils, bath toy ducks while my husband checked in, which was also a breeze. The room we had was very spacious, we managed to put 4 big luggage on the floor and there was still plenty of walking space and kids to play their toys. The hotel has trolley and even when they didn't, they offered to get from the airport so it was very convenient to walk to the airport with the covered linkway.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Hrana i pićeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Dvorana za fitnessHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PogledHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PogledHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Balkon/terasaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BifeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Pub/salonHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Spa centarHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Plesna dvoranaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - ApartmanHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Hrana i pićeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KafićHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - UlazHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - RestoranHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Eksterijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BazenHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - PredvorjeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - BifeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Gostinjska sobaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - KupaonicaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Interijer hotelaHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastankeHilton Copenhagen Airport Hotel Kopenhagen - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05