Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hip Hotel Bangkok

111/1 Soi Niam-Utit, Dindeang, Ratchadaphisek, Bangkok, Tajland 10400

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2160recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2160)
Razvrstati po:
Patcharee S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 18. siječnja 2016.
Good hotel good location

Good hotel good location
8,3
Good hotel good location
Prijavi ovu recenziju
Sim Y. Poslovni putnici Singapore, 8. siječnja 2016.
clean and comfortable

clean,comfortable and friendly staff
8
very relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Han S. Solo putnici Singapore, 4. siječnja 2016.
Good Location but no future

Nice Bed, Good Location, Helpful Staff
5
My stay in the hotel is satisfying given the nature of my visit to relax and move around by myself. The hotel is at a good location near huai khwang MRT and night market. I have stayed at palazzo and park hotel but choose to try Hip Hotel this time. This hotel also does not provide wifi like palazzo (Park residence hotel provide free wifi). Maybe still trying to make some miserable money out of poor guest who need to use the internet during travel. Feeling disappointed, I choose not to buy any internet connection after all and choose to use the slower sim card to surf during my stay. In term of room size, they have a slightly bigger room compare to palazzo but much much bigger compare to park residence hotel. I didn't try any food in the hotel so I will not comment on it. Overall if you just need a clean hotel to sleep and put your stuff for a few nights as you explore Bangkok, you can give this hotel a try.
Prijavi ovu recenziju
Low C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. siječnja 2016.
nice hotel

good food . night shopping . massage
10
Prijavi ovu recenziju
David Y. Parovi Singapore, 2. siječnja 2016.
Lots of broken things in Hip hotel
3
Had to change room again due to noisy aircon! After being given a new room at top floor, the water pressure in the bathroom keeps changing between high and low so there was no way to wash or bathe properly during our entire stay! Suggestion to all travellers - skip this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Looi S. Poslovni putnici Malaysia, 11. prosinca 2015.
Getting Popular For Tourist From China

Location, easy access to highway, easy to find food
6,3
Overall is good. Has been here few times.
Prijavi ovu recenziju
Jason Y. Poslovni putnici Hong Kong, 10. prosinca 2015.
No
4
No complementary internet is very bad. Not good for business
Prijavi ovu recenziju
Dunstan S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. studenog 2015.
Good location and good value

Location, Value for money and freindliness
7,7
Excellent, not a problem except the hotel could be better maintained
Prijavi ovu recenziju
Chong C. Solo putnici Singapore, 14. studenog 2015.
clean hotel

clean quiet n friendly staff
8,3
Quiet environment n helpful staff to guide u around.
Prijavi ovu recenziju
Edmnd W. Solo putnici Singapore, 10. studenog 2015.
Good locatipn for nightlife

Location, food, massage
9,7
Got upgraded to a spa room due to no rooms available for me. Big rooms, big beds. Bellboy was very friendly. Everytime he sees a customer, he will always greet them.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hip Hotel Bangkok BangkokHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaHip Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaHip Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiHip Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaHip Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaHip Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - RestoranHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeHip Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08