ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Hotel

Estrada do Repouso, No.36-38, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Hotel Makao - Predvorje Holiday Hotel Makao - Ulaz Holiday Hotel Makao - Kupaonica Holiday Hotel Makao - Kupaonica Holiday Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 1436recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (1436)
Razvrstati po:
Criscel P. Parovi India, 20. siječnja 2015.
Good location

toiletries
5,3
It was good but a bit expensive per night for 2
Yee L. Parovi China, 19. siječnja 2015.
No wifi signal in my room.

It provide air purifier in room.
4,7
Phaithun I. Parovi Thailand, 19. siječnja 2015.
Reasonable price

Good location. Good room. Good service
7
Wael E. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 16. siječnja 2015.
Recommended

comfortable, competitive prices, Quiet
9
very nice experience
Nolan J. Solo putnici Philippines, 13. siječnja 2015.
never to come back here

the location only
3,3
Seungjoon C. Solo putnici South Korea, 13. siječnja 2015.
Holiday Hotel

location
4
Location good
Yin Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. siječnja 2015.
Bed too hard

it is near to ruins of st.paul and the historical places of macau which are the must see of Macau.
5,7
The hotel is a bit old but consider value for money in Macau. The staff is not friendly, we request him to get us a taxi to go to pier but he asked us to walk down the street and get by ourselves instead. The bed is very hotel. Hotel is not very clean but the toilet is good.
Andrew Y. Solo putnici United States of America, 9. siječnja 2015.
Disgusting Hotel. Diirty hallways and bedrooms.
2,7
I spent the night there and had to cover my pillow with my towel because the place just looks disgusting. It is not worth the amount. The room has a lot of stains on the wall from smokers or from age, either way the place needs a major update. This hotel looks worst than the cheapest motels in the US.
Anton S. Poslovni putnici Canada, 5. siječnja 2015.
The stuff doesnt speak any english

Location, price, location
6,3
Liew P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. siječnja 2015.
Holiday Hotel
2
Never will book this hotel anymore! The photos at booking website conned me. When i reached,the lobby looks good. After i went to the room i totally shocked and crying for Jesus. The walls are very dirty. The toilet got weird smells! The floor are not clean. The dust is everywhere and even on the table. This hotel needs a long walk up and down the hills to get there,so if you have bulky luggages please don't book here else you will regret your whole life.The cleaning staffs are rude too,the reception pass us the room key and asked us to put our luggages inside the room and we did,after reaches the floor the cleaner just talked like nobody business with a rude tone asked us to go back to lobby and wait as the room is not clean yet. Anyway,i saw how they clean the rooms,just simply clean. that's it ! No way i will come back this hotel. The soundproof is worst until you can hear all the sounds from no where through out whole night,hell know which room is that. Thanks for the worst stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Hotel Makao - PredvorjeHoliday Hotel Makao - UlazHoliday Hotel Makao - KupaonicaHoliday Hotel Makao - KupaonicaHoliday Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02