ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Apartman Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salon Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sadržaji Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pogled Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotela Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Ulaz Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 617recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (617)
Razvrstati po:
Noelle C. Poslovni putnici Portugal, 25. veljače 2015.
Room is a bit old and not tidy

convenient famous easy access
4,7
I thought it's a tidy hotel but it's not. It's too messy at dining area for breakfast as staff seems can't serve too many guests in the restaurant.
Yi-Tyng L. Solo putnici Taiwan, 21. veljače 2015.
clean and friendly staff

clean and friendly staff
9,3
enjoyed the free shuttle bus service to the hotel
Garry R. Parovi United Kingdom, 13. veljače 2015.
Great location. Super close to Central and subway

Location. Price. Wifi
9,3
Great hotel. What you expect.
Koh S. Parovi Malaysia, 8. veljače 2015.
Disappointing stay

Location
5,3
Catheryn S. Parovi Malaysia, 3. veljače 2015.
Overall satisfactory

clean. good location. attentive staffs.
5,7
Breakfast buffet selection to improve / limited. Served the same menu everyday. We stayed for 4 nights. So we opted to eat out after the third day.
Tai W. Poslovni putnici Singapore, 2. veljače 2015.
Good Location, Clean and value for money

Location, clean and quiet
7,7
For a short visit, this is a good hotel to transit in Hong Kong
Prasit P. Parovi Thailand, 1. veljače 2015.
Staffs have a good service.

Staff services, Near MTR, Clean room
8,3
I stay for one night. I ask receptions to book the restaurant for me and print out the ticket. Their staffs are good service.
Yuki P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. siječnja 2015.
not friendly staff, especially with child

location
4,7
Hard to find taxi
Urgaa D. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 22. siječnja 2015.
Very clean and nice hotel for short time traveller

Clean, hospitality and fexibility
8,3
We had no problem at all. Everything we needed was provided. You don't need more than that if you leave in the morning and back at night to sleep. Breakfast could be more various with more choices if you're staying more than 2 days. Otherwise you get bored trying same thing every morning: scrummbled egg, ham, sausage, bean and coffee. But stull was fine for me as those were my favourites.
Ian L. Poslovni putnici New Zealand, 22. siječnja 2015.
Short business trip

Location, room comfort, bed comfort
8
I've stayed there several times. I took a suite and found it to be just fine and good value. The bed was sensational. I don't eat in the restaurant in the mornings because it is always just too connected. There are plenty of good options nearby.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salonHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotelaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UlazHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3B03