Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Apartman Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salon Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sadržaji Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pogled Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotela Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Ulaz Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 698recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (698)
Razvrstati po:
Mrinal S. Parovi India, 24. kolovoza 2015.
Good Value for money !!

location , cleanlinesss , staff
7,3
good - worth the value...wish the rooms could be little bigger
Prijavi ovu recenziju
Kanokwan S. Parovi Thailand, 16. kolovoza 2015.
Best hotel location

Location, hotel staff and clean
8
Prijavi ovu recenziju
Corey S. Parovi Canada, 4. kolovoza 2015.
Great area of the city

Location, location, location
8,3
This is a very good hotel. My wife and I often stay in this location in Hong Kong. Close to the subway and many great restaurants. There are also many convenience stores nearby. The breakfast was just so so however.
Prijavi ovu recenziju
Phoebe Z. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2015.
An Ok budget friendly hotel

Breakfast, internet, good eats around the hotel
6
It was OK. Far from Marco Polo where we used to stay during our previous trips to HK. I love that the hotel ia aurrounded by good eats. But the location for me is not the best one since I am used to staying at hotels near malls and shopping areas.
Prijavi ovu recenziju
Warrin W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
convenience all around

location, convenience and comfortable
7,7
very strategically located. Busy by day and quiet by night. there are many restaurants nearby the hotel, both local and international cuisine available. hotel is simple, and rooms are clean. catered for people on the go. there are also coin operated laundry machines and dryers for your convenience. the MTR station is a 5 mins walk from the hotel. Overall, i would recommend this hotel for people on the go with a medium ranged budget, but getting a high quality accommodation in return.
Prijavi ovu recenziju
Choong M. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Clean, affordable, green hotel

1) Clean and environment friendly hotel 2) Staff is very helpful 3) Strategic location with near to Pier and MTR station
8
Very good! Will definitely come back again
Prijavi ovu recenziju
Diego R. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
Good value for standard and location

WiFi strong, comfortable room, reception staff excellent
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Loo Y. Poslovni putnici Malaysia, 15. srpnja 2015.
Excellent option for business traveller

Location, Value for money, Service
9,3
This has been my regular business hotel for my business trips to HK. Every stay has been really pleasant with good service (which is relatively uncommon in HK) from the front desk staff. Room is reasonably sized, clean and well maintained.
Prijavi ovu recenziju
Kwan T. Parovi Singapore, 13. srpnja 2015.
Clean and relatively spacious

Cleanliness. Spaciousness. Location
7,7
Clean and relatively spacious. Amenities are good for casual stay. Located near the ferry terminal to Macau and mtr station.
Prijavi ovu recenziju
Thanwimon K. Poslovni putnici Thailand, 9. srpnja 2015.
Great

Cool
8,7
Great!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salonHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotelaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UlazHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03