Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 762recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (762)
Razvrstati po:
Desiree D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. travnja 2016.
Tourist from Philippines
4,7
Location is near train station, restaurants and convinience store. The room was just enough for me and my daughter. Clean room but NO BEDIT. The staffs can speak english. Overall satisfactory.
Prijavi ovu recenziju
Liu N. Poslovni putnici Hong Kong, 20. travnja 2016.
good but expensive

Good location, good view, good staff
8
Good location, good view, good staff
Prijavi ovu recenziju
Paisit K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. travnja 2016.
Good but a little bit old. Sofabed can not use.
4,3
Good. But the room a little bit old. Sofabed can not use. Spring under sofa is broken. Breakfast ok but can eat till 10:30. Near mrt. 7-11 and restaurants are beside the hotel.
Prijavi ovu recenziju
William S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 31. ožujka 2016.
Decent location
5
Typical HK hotel. Small, clean room that included breakfast in the morning. Price was a bit above average but not outrageous.
Prijavi ovu recenziju
Fabrice D. Parovi France, 27. ožujka 2016.
convenient location near soho and central

clean, comfortable, nice staff
8
hotel is clean, comfortable, nice staff but the buffet breakfast could be much better
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Obitelji sa malom djecom Sweden, 20. ožujka 2016.
Solid hotel with good location
5,7
Although small rooms and actually a shitty breakfast buffe. The staff at the front desk makes it up. Close to soho restaurants and shopping. 2 min from subway. I would stay here again but not with kids in the same room category.
Prijavi ovu recenziju
Shinichi O. Poslovni putnici Japan, 18. ožujka 2016.
Value for money
6,3
Good location, staff and value for money(breakfast included)
Prijavi ovu recenziju
Heroik J. Poslovni putnici Indonesia, 15. ožujka 2016.
It was our 2nd stay in this hotel. We like the loc
5,7
We like the simple breakfast provided. It would be better if the Executive meeting room at the 3rd floor has the coffee or tea. There is water dispenser but we never see the drinking water inside the gallon. Overall we are quite happy to stay at and will stay for our next visit to HK.
Prijavi ovu recenziju
Duncan T. Parovi United Kingdom, 13. ožujka 2016.
Hong Kong stay

Effecient staff, clean hotel & rooms and a perfect location for exploring Hong Kong
8,7
Prijavi ovu recenziju
Anthony N. Solo putnici Philippines, 9. ožujka 2016.
a quick trip to Hong Kong

Their prompt reply to email when I had to change to a late checkin. Clean room. Good internet
6,7
short and sweet
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salonHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotelaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UlazHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08