Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Apartman Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salon Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sadržaji Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pogled Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotela Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Ulaz Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 657recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (657)
Razvrstati po:
Ryan M. Poslovni putnici Canada, 10. svibnja 2015.
Excellent location and clean and New

Excellent location and clean and New
9,3
I think this will be my hotel of choose for HK now. I have stayed in many hotels from Central to Wan Chai. This is the cleanest, newest hotel. Agreed, with some comments though, that you will get the loud Mainland visitor talking in the hallways. but that is just they way it goes. Will stay here next time.
Lai L. Parovi Singapore, 5. svibnja 2015.
Will be complete with swimming pool and gym

Location is near to ferry terminal, eateries and MTR
8,7
Will be complete with swimming pool and gym. Location is near to a few good eateries, especially it's within walking distance to the authentic olden days HK food stalls (大排档)!
Ulf E. Parovi Sweden, 4. svibnja 2015.
Good hotel for some few days.

Location. personal.breakfast.
7,7
Short but good. Good location close to trams and metro. Good shuttle service to trainstation.
Terry C. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2015.
Great Location

location, cleanliness and friendly staff
7,3
Great location near to MTR station, Ferry Terminal to Macao and connection to airport is great. lot of restaurant and convenient store within walking distance. but to reach the hotel need to go through some small back lane full of traffic, lorries etc. One major disappointment is the breakfast served, stay 4 days the menu never change, still same
Rosalinda R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. svibnja 2015.
Our haven after each tiring day.

friendly and knowledgeable staff. clean rooms. location accesdible to different modes of transportation.
8,7
My husband and I were happy during our stay in this hotel. The staff welcomed us warmly and immediately offered information on how to go about getting around hong kong in a more practical way. The food during breakfast were delicious but did not change during our 4-day stay. The housekerping were so accomodating giving us all what we need like extra towels, toilettries and slippers. They kept our room clean all the time. The hotel is near the ferry terminal which was good for us since we came to hong kong ftom Macau via ferry..so convenient. The rooms are quite small and not much of a viewoutside the window but since we were out the whole day all the time!, this didnt bother us. There were lots of restaurants near the hotel convenient for grabbing something at night before 19 pm.the 24-hour mcdonalds near the hotel though was a life saver for my 9 year old son at nights. As a whole, we were happy with our stsy.
Yong Y. Poslovni putnici China, 25. travnja 2015.
Bed too hard and room is small

Location good and easy travel
6,7
Good location to stay
Christelle D. Obitelji sa malom djecom France, 17. travnja 2015.
perfect location

location.Very quiet.Exelent breakfast on the terrasse
9,3
Boey G. Poslovni putnici Malaysia, 14. travnja 2015.
Convenient

1. Location 2. Comfortable 3. Helpful Staff
9
Would love to stay in this hotel the next trip.
James O. Poslovni putnici United Kingdom, 10. travnja 2015.
good location, horrible breakfast

location, staff, proce
7,3
worst breakfast in living memory.....
Lai W. Poslovni putnici Hong Kong, 10. travnja 2015.
Perfect location

booked for friend from overseas. She loves the location and neighbourhood
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salonHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotelaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UlazHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3C05