ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Apartman Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Kupaonica Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restoran Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salon Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Recepcija Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sadržaji Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastanke
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao Centar Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pogled Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotela Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Ulaz Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska soba Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 602recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (602)
Razvrstati po:
Yuki P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. siječnja 2015.
not friendly staff, especially with child

location
4,7
Hard to find taxi
Urgaa D. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 22. siječnja 2015.
Very clean and nice hotel for short time traveller

Clean, hospitality and fexibility
8,3
We had no problem at all. Everything we needed was provided. You don't need more than that if you leave in the morning and back at night to sleep. Breakfast could be more various with more choices if you're staying more than 2 days. Otherwise you get bored trying same thing every morning: scrummbled egg, ham, sausage, bean and coffee. But stull was fine for me as those were my favourites.
Ian L. Poslovni putnici New Zealand, 22. siječnja 2015.
Short business trip

Location, room comfort, bed comfort
8
I've stayed there several times. I took a suite and found it to be just fine and good value. The bed was sensational. I don't eat in the restaurant in the mornings because it is always just too connected. There are plenty of good options nearby.
Mary H. Parovi United States of America, 18. siječnja 2015.
Great place in Soho

Price, location, free breakfast
8
No problems at all. Thank you.
Jason K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. siječnja 2015.
hassle free no fuss hotel

clean, efficient check in and clean room.
8
Kar W. Solo putnici Malaysia, 11. siječnja 2015.
location is great

location location location
8
location is great. there is a free shuttle bus from HK station mtr if you take the HK express train from the airport. breakfast was alright. I arrived at 12 noon and they allowed me to check in early. room was clean and comfy.
Effendy K. Parovi Indonesia, 10. siječnja 2015.
very clean. near Sheung Wan MTR. alot of food

very clean, near mtr. staff very effective and helpfull. Breakfast is very good and many variants.
8,7
We enjoy our stay, breafast is great. Location is minutes away from Shang Wan MTR. A lot of food stall/small restorant around the hotel. Circle K anda 7Eleven just around the corner.
Fenny H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. siječnja 2015.
best hotel and location

1. location around mrt and shop and small resto. 2. clean hotel. 3. good price
10
Nice n warm, stayed at holiday inn express hongkong soho hotel, even for 1 night.
Jen H. Parovi Taiwan, 30. prosinca 2014.
Good location and hotel

Location, friendly staff
7
Great place to stay, friendly staff, excellent location, tube & ferries just a few minutes of walk.
Wang C. Parovi Singapore, 30. prosinca 2014.
Good location. Not so good breakfast

Location, comfy bed and reasonable price
8
Ok

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KupaonicaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestoranHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/salonHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepcijaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SadržajiHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Soba za sastankeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Posao CentarHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - PogledHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Eksterijer hotelaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UlazHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcijeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Gostinjska sobaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3A08