Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3584recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3584)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbia, 10. veljače 2015.
odlican izbor

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , dobra lokacija , sve u svemu jako dobar izbor
Prijavi ovu recenziju
Yeong B. Solo putnici Malaysia, 28. siječnja 2016.
Lovely hotel & services, not a good location tho

Room, services, shopping
8,3
It was lovely, however location was disappointing although it is located in Cotai itself. It you wish to explore easily, for some night life as well, this is not the place.
Prijavi ovu recenziju
Katherine L. Solo putnici Singapore, 28. siječnja 2016.
Clean

Clean, value for money & lots of shopping
8,7
Very comfotrable
Prijavi ovu recenziju
Dinesh V. Parovi India, 28. siječnja 2016.
Better hotels were available in this price.

Location, Cleaniness,
8
Not bad, But i figured out better deals were available for this price what i paid for Holiday Inn.
Prijavi ovu recenziju
Juliet P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. siječnja 2016.
it's a perfect choice if you are on vacation.

location is good. anf its very pleasant
9,7
Great! Awsome! Spectacular!
Prijavi ovu recenziju
Ong S. Parovi Malaysia, 20. siječnja 2016.
Excellent

Clean, Easy to go, nice view
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Philicia C. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 15. siječnja 2016.
comfortable

shuttle bus, comfortable pillow and bed,spacious room
9,3
we have a good stay at holiday inn cotai, sleep well and eat well, hotel room are spacious and bright, the beds is really comfortable, hotel staffs are polite, the hotel provide shuttle bus to and fro airport and ferry terminal, we will gladly recommended this hotel to any one
Prijavi ovu recenziju
Lai T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. siječnja 2016.
Macau

Location. Location. Location
8
Very friendly staffs. Will consider Holiday Inn Cotai again in next visit to Macau.
Prijavi ovu recenziju
Thium S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. siječnja 2016.
staff

staff were friendly, best location to go around inside the mall thru venetian
8
it was a pleasent trip with such nice environment
Prijavi ovu recenziju
Lishi L. Parovi Singapore, 13. siječnja 2016.
Great hotel at a great price

Hotel room was big & comfortable, check-in & out was swift, walking distance to Venetian
8,7
The stay was great! Check-in was fast & we were given 2 welcome drink coupons. The room was huge & clean. Couldn't have asked for a better room! Bed was so comfortable that we couldn't wake up the next morning. Overall a great stay at a great value. Would definitely return if we were to go back to Macau again. Only downside was it does not provide shuttle to all the other hotels. Have to walk across to Venetian to catch the shuttles.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - VrtHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - KupaonicaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07