Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Recepcija Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Trgovine Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen
Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Vrt Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Kupaonica Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Sport i aktivnosti Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitness
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1224
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3185recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3185)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 10. veljače 2015.
odlican izbor

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , dobra lokacija , sve u svemu jako dobar izbor
Prijavi ovu recenziju
Sek S. Parovi Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Comfortable cleanliness and friendly

Comfortable cleanliness and friendly
9,7
Enjoyable , I would recommend to my friends
Prijavi ovu recenziju
Jada L. Parovi South Korea, 15. kolovoza 2015.
Macau Holiday Inn

Pillow, location, bathroom
7
The heavy doors at front lobby was never opened for us (total of 8 times that we had to go through). Proximity to Venetian and City of Dreams make it accessible to shopping and sizable casinos even though the Holiday Inn itself lacks those amenities. Staff were generally friendly. Best part was the pillow selection in the room.
Prijavi ovu recenziju
Ting T. Parovi Hong Kong, 12. kolovoza 2015.
good location

good location, clean room, friendly staff
8,7
location was good, have free shuttle bus to the ferry port. the hotel room is clean and tidy. the staff are friendly with good service.
Prijavi ovu recenziju
Pedro C. Parovi Portugal, 11. kolovoza 2015.
very good value for money

good room and toilet
8,3
It was very good. The most important thing is the room and that is good value, i got a very good price. It's a pity there's no BBC or Sky but we stayed at the Sheraton before to find the same situation. There's Saudi Arabia TV, very useful. The rest is just mass tourism, ugly corridors and entertainment areas but that is to be expected. I must emphasize the room is very nice, most probably the best value for money in the area. Check-in is very cordial and we were kindly given a very early check-in (i didn't realise it was so early). The pool is a disappointment, no real place to swim and loads os noisy tourists.
Prijavi ovu recenziju
Lim C. Solo putnici Malaysia, 8. kolovoza 2015.
CLEAN, FRIENDY STAFF

CLEAN, FRIENDY STAFF
7,7
Prijavi ovu recenziju
Connie M. Parovi Philippines, 7. kolovoza 2015.
Definitely Worth it!

Staff, Location and Room :)
10
Prijavi ovu recenziju
King Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 7. kolovoza 2015.
NICE HOTEL

SHOPPING. GAMING. NICE ROOM
7,7
WE HAVE A LITTLE BABY AND THEY HAVE EVERYTHING FOR BABY IN ROOM. BUT IN PUBLIC AREA AROUND THE HOTEL ARE NOT VERY BABY FRIENDLY.
Prijavi ovu recenziju
Cheng C. Poslovni putnici Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
good

good
6
good
Prijavi ovu recenziju
Pui Y. Parovi Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
A bit disappointed

Spacious room, clean, quick check-in service
7,3
There is construction site near the swimming pool, which is not so nice. Two lamps in our room kept blinking during our stay, we called technician to come and change them. Also, the bar at hotel lobby should open sharp at 11am, but it opened 5-10 minutes late and made customers wait.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - VrtHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - KupaonicaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen

recenzije korisnika - Holiday Inn Macao Cotai Central, Makao

Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01