Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3746recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3746)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbia, 10. veljače 2015.
odlican izbor

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , dobra lokacija , sve u svemu jako dobar izbor
Prijavi ovu recenziju
Mei K. Parovi China, 29. svibnja 2016.
Good!
5,3
Good!
Prijavi ovu recenziju
Sui H. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
Value for money
6,7
Was celebrating my boyfriend birthday in Macau. Thank you so much Holiday Inn for arranging the surprise. I will definitely stay here again
Prijavi ovu recenziju
Swee H. Grupe Malaysia, 21. svibnja 2016.
Hotel facilities,good location ,helpful staff
5,7
Hotel facilities,good location ,helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Parovi Malaysia, 19. svibnja 2016.
Too many China foreigner and bad image for this ho
5,3
Too many foreigner from China always walk by and ask you want to change currency HKD /RMB in credit cards or ask you need extra service at night time.Hope hotel management do something because this place is 5 star hotel and bad image for this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Carmen L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. svibnja 2016.
Everything okay not bad except the WiFi
5,3
The WiFi reception is really a drawback. The staff mentioned that it got disconnected after 4 hours and we will have to re-connect again....this is fine, but within the 4 hours while I was using that actively searching for things or watching FB, the speed of it was slow, texts came out first and followed by a picture after another. Don't dream for watching smooth YouTube.
Prijavi ovu recenziju
Angling T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. svibnja 2016.
Excellent
6,7
Excellent service, very caring towards my baby by giving lots of attention to the baby needs.
Prijavi ovu recenziju
Aung K. Obitelji sa odraslom djecom Myanmar, 13. svibnja 2016.
Awesome trip.
6,3
It was a great stay.
Prijavi ovu recenziju
Kai T. Poslovni putnici Malaysia, 13. svibnja 2016.
Good location, Disappointed Breakfast
4
The location is great. Just about 5 minutes to airport. The room is comfortable and quiet. However, I was disappointed with the breakfast and I can't see the value by adding it when I booked the room. Furthermore, the location of the restaurant is 10 min walking distance and I believe some guests may lost as there is no signboard to direct to this restaurant along the way. I would prefer to having my breakfast at the restaurant where its sister property Sheraton's guests having their breakfast (which is also located next to the restaurant that I mentioned above).
Prijavi ovu recenziju
Kai Y. Solo putnici China, 11. svibnja 2016.
it's a nice night at Holiday Inn
6,3
their welcome drink for IHG members are heartwarming, and decorations in lobby are fancy and the room make me feel comfortable. Maybe the only flaw is the big scale of the hotel that may take a lot of walk.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - VrtHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - KupaonicaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05