Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3711recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3711)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbia, 10. veljače 2015.
odlican izbor

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , dobra lokacija , sve u svemu jako dobar izbor
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Parovi Malaysia, 30. travnja 2016.
Value for money
6
Room is clean, staff is friendly and value for money.
Prijavi ovu recenziju
Aurora J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. travnja 2016.
I rated it good
5,3
The place is good and clean surrounding. The tourist attraction are all nice. The hotel is beautiful but the value of money are expensive.
Prijavi ovu recenziju
Chee F. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Nice and clean
5,7
Good location and clean. Staff there are friendly
Prijavi ovu recenziju
Min-Hye K. Solo putnici South Korea, 21. travnja 2016.
Good
6,3
So good
Prijavi ovu recenziju
Chin H. Parovi Singapore, 19. travnja 2016.
do we look like country bumpkins ?
3,7
Checking in - we were in the correct priority lane when this pinoy lady - without asking directed us to join the normal Q....no apologies when we said we are IHG members. Do we look like country bumpkins? One of our pax in our group booking of Macau/International airport Cotai ferry was done wrongly n the same pinoy said she would decide "which ferry's timing we should take" Ah ?? Who is she to decide for us ? A few choice words from me and she stepped aside to let the Chinese staff handle bookings. Breakfast was excellent at Yum Cha. The pillows were way too soft and uncomfortable (guessed no one want the guests to sleep too well....when they should be spending their time in a casino instead)
Prijavi ovu recenziju
Chotiwit N. Parovi Thailand, 16. travnja 2016.
ccc
5
cccc
Prijavi ovu recenziju
Catherine S. Parovi Hong Kong, 14. travnja 2016.
Nice hotel
6,3
Very clean and tidy !
Prijavi ovu recenziju
Swee P. Solo putnici Malaysia, 13. travnja 2016.
Holidays Inn
5,3
Hotel staffs are very friendly and efficient. Room is big and comfortable Check-in and check-out process is very FAST Nice hotel and will recommend to friends. Thank you
Prijavi ovu recenziju
Yeat H. Parovi Singapore, 13. travnja 2016.
Value for money
5,7
Very comfortable stay. And staffs are very helpful. Will stay here again if I back to Macao.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - VrtHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - KupaonicaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04