ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Recepcija Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Trgovine Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen
Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Vrt Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Kupaonica Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 1224
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2771recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2771)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 10. veljače 2015.
odlican izbor

komforne sobe , uredno i cisto , prijatno okruzenje , dobra lokacija
9,7
Odlican izbor , dobra lokacija , sve u svemu jako dobar izbor
J B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
i love holiday inn cotai central! the best!

great location, cleanest room, accommodating staff, comfortable pillows, large beds, thoughtful staff they gave me 1 lb birthday cake and card just before midnight, 11 59 pm to welcome my birthday!
10
Absolutely worth it, a memorable 33rd birthday for me. ♡♡♡
T P. Parovi Malaysia, 19. travnja 2015.
Memorable and superb

Strategic location for all ages, comfortable bedding and cleaniness
9,3
Very recommendable
Arni D. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. travnja 2015.
Reasonable rate. Easy access to everywhere.

Reasonable rate for 4 stars. Free transportation. Easy access to almost amenities
8,7
Everything are perfects. Friendly staffs. English well spoken. Clear direction when asked.
Bee F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. travnja 2015.
Super friendly and polite staffs

Staffs are friendly and nice, especially front desk staff. Fast check in and check out service. The environment of the hotel is very good. Comfortable bed and room.
10
I am happy stay in HolidayInn Cotai, Macau. Staff always have a very nice smile and warm welcome. Location is good and value for money.
Samson T. Poslovni putnici Philippines, 13. travnja 2015.
the best hotel in cotai central because of comfort

clean , comfortable and kind staff
8
i was so happy to check in this hotel very comfortable and nice
Khattipot C. Parovi Thailand, 13. travnja 2015.
good

location service bed
10
Selina N. Parovi Singapore, 12. travnja 2015.
Great choice

Location, free wifi, cleanliness
8,7
Great location! Very comfortable. Would have been better if members get good discounted hotel rates.
Wai H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 9. travnja 2015.
Need to improvement of non smoking room

Tidy
8
Non smoking room has the bad smell of cigarettes Need to improve
Wan K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 8. travnja 2015.
Holiday Inn Macao Cotai Central

We like swimming pool.
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - VrtHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - KupaonicaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07