Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Restoran Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salon Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Recepcija Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Predvorje Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Trgovine Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitness
Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Bazen Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macao Cotai Central Makao - Vrt
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 1224

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1767recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1767)
Les B. Parovi Netherlands, 19. travnja 2014.
Great, very relaxing good food

Location, swimming pool, facilities
9,7
Was very good and relaxing, great food and entertainment
Wing Y. Solo putnici Hong Kong, 17. travnja 2014.
It is nice and affordable.

It is nice, affordable and with wifi.
7
It is nice, affordable and with wifi. The staff is nice and check-in/ check-out is efficient. It is nice, affordable and with wifi. The staff is nice and check-in/ check-out is efficient.
Hoi M. Parovi Hong Kong, 17. travnja 2014.
Nice hotel, easy to get around

10-mins away from Taipa ferry terminal; Walkable distance to City of Dreams and Venetian hotel
7,7
I checked in at 12am mid-night, the king-bed that I booked was full. The CS offered an upgraded twin room, and allow me to check out at 2pm the next day.
Wong K. Solo putnici Indonesia, 8. travnja 2014.
good location, value for money

location, good swimming pool and free wifi
7,7
Good and having enjoyful night since easy to access many tourism spots and great swimming pool with the warm water
Chollapas T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. travnja 2014.
Holiday Inn Macao Cotai Central

New hotel, comfortable sleep, great staff
8,7
Love this hotel even it's a first time stay here This hotel is very nice, the receptionist Is very kind , due to it is my dad's birthday then she upgraded me for the deluxe and give us late check out as well, al the staff and the lounge is very nice as well, so I can say that this hotel have many good staffs which excellent in service and if I have chance to go back, will stay here again
Hing W. Parovi China, 6. travnja 2014.
clean and friendly

room, swimming pool and Gym
7,3
Overall good
Wai M. Poslovni putnici Hong Kong, 3. travnja 2014.
Good location, it closed to my working location

location is good, clean, new
8
location is good, clean, new
Felix S. Parovi Indonesia, 3. travnja 2014.
Pleasant

Pleasant
7,3
Yutthaphum M. Poslovni putnici Thailand, 2. travnja 2014.
The Room a little bit small but very comfortable.

Good Room Good Foods Good Casino.
9,7
Koh C. Parovi Singapore, 29. ožujka 2014.
review for macao cotai central

room size
6
casinos all around the area. nice room size

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macao Cotai Central MakaoHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RestoranHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Pub/salonHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - RecepcijaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - PredvorjeHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - TrgovineHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - BazenHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macao Cotai Central Makao - Vrt


AS-AGWEB-3B02