ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 609recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (609)
Razvrstati po:
Song B. Grupe Singapore, 13. studenog 2014.
Good location

Location, value, service
7,7
Internet service very bad
Goh P. Grupe Singapore, 9. studenog 2014.
Comfort Beds but toilet condition bad

Location, Big beds n Security
5,7
ok except hotel under renovation and toilet condition very bad with stain and broken tiles .
Eng K. Grupe Malaysia, 7. studenog 2014.
good, clean and friendly hotel. i will recommand t

Clean, friendy and comfortable hotel
8
comfortable and ahppy
Kok E. Solo putnici Malaysia, 1. studenog 2014.
city hotel

brand, location, room comfort
7,3
is a city hotel with the comfort room
Chui S. Grupe Malaysia, 25. listopada 2014.
nice and comfort

room size, cleaniness, comfort
9
Sheue L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. listopada 2014.
Cosy hotel

Friendly and helpful staff, comfy room with bathtub, free wifi
7
we arrive at Macau with my boy having fever. As we need to sponge and get him to rest asap, there is no available room base on our request except for smoking floor and floor near renovation. One of the staff put himself in our shoe and assisted us to ensure we check in immediately and even upgraded our room. He has thereafter check on our boy next day if he is feeling better. Kudos.. On the side note, there is no shuttle service to other casino except to ferry terminal. location is not noisy and rowdy. To go to senado square area, can take a bus conveniently.
Yuan D. Poslovni putnici China, 21. listopada 2014.
So so . Hotel room is under refresh and noise

Location
6
So so . Hotel room is under refresh and noise from 10AM to 7:00 PM
Ng S. Parovi Singapore, 20. listopada 2014.
relax stay

comfortable to sleep in,friendly staff,reasonable price
7,3
relax but should add more amenities,some jack pot machine, eateries nshuttle to airport
Siew F. Poslovni putnici Malaysia, 15. listopada 2014.
Friendly staff

Location. Staff. Clean
9,3
Great stay.
Fong S. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
ok so so

Holiday Inn Macau Hotel
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3B08