ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 661recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (661)
Razvrstati po:
Mercedita R. Parovi Philippines, 28. siječnja 2015.
Comfortable and safe

Cleanliness, staff and location
8
Great!
Wei P. Parovi Malaysia, 23. siječnja 2015.
Comfortable

Free shuttle and comfortable
8
The room is comfortable and well equipped. They have a nice set of toiletries like body lotion, hair conditioner etc....There are free shuttle service to ferry terminal every 15 minutes and from there we can ride on free shuttle service to various casinos and hotels in Cotai area. The only drawback is there is no attraction around the hotel but still full of restaurants and convenient stores. Overall is not bad and value for money.
Chuang C. Parovi Malaysia, 17. siječnja 2015.
Nice vocation in central of Macau

Location, restaurant nearby and casino nearby
7,3
Nice, there are restaurant, mini market, money changer, mobile communication shop and alots of casino's.
Xuanli S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. siječnja 2015.
good experience

friendly staff, comfortable room , great service
7,3
Great experience.
Sek F. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2015.
Great Location

Large clean room in great location
9,3
Mark A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. siječnja 2015.
excellent staff performance

location & service
7,7
Jakkrith D. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 5. siječnja 2015.
Best Location and Good Hotel

Location, room price, food
9,3
I like the service of hotel in this hotel and in the best area you can walk to the shopping area very close, and the food was good
Emma C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. prosinca 2014.
One night stay in Macau

Accomodating staff, good location, clean room
5,7
It was frustrating during our checked in because the hotel could not find our confirmation number from agoda, they told us that they could not check us in until they received an email fr Agoda to confirm it, even though we had a print out of our hotel confirmation fr Agoda with us. It was only a one day stay in Macau but the hotel took up half of our day to check us in. Due to this incident we did not quite enjoy our macau trip because of limited time. We had to check out early next morning for our HK tour. I really dont know if it was Agoda's fault or the hotel's reservation dept incompetence.
Chee M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. prosinca 2014.
nice staff

the staff very friendly
7
good. we got upgradred room for the 3 night stay there.
Seng L. Parovi Malaysia, 26. prosinca 2014.
good location & value for money

good location,free shuttle service & value for money
8
Friendly staffs & free shuttle service. The location is good and very convenient to nearby attractive places. The room is nice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3B02