Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 817recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (817)
Razvrstati po:
Loung-Yie T. Parovi Taiwan, 28. siječnja 2016.
cosy

service,location,room
8
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. siječnja 2016.
Location

Location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. siječnja 2016.
Ok

OK
6
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. siječnja 2016.
Good Location

Friendly Staff
6
Very accommodating!!!
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. siječnja 2016.
Nice hotel

clean
6
Prijavi ovu recenziju
Law H. Poslovni putnici Hong Kong, 20. prosinca 2015.
relax

big bed , cleaner, good service
8
Prijavi ovu recenziju
Lim J. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2015.
Great & Comfort Room

Cleanliness
8
Great and the staff are helpful and knowledgeable. Small flaws : Missing bedroom shoes as some part of the floor is marble and cool during winter. (especially out from Toilet)
Prijavi ovu recenziju
Lim J. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2015.
Great getaway hotel

staff are very helpful
8
Very relax and we are well taken care off. Staff provide great help when we ask for direction and information.
Prijavi ovu recenziju
Tan R. Grupe Singapore, 13. prosinca 2015.
So So
6,7
na
Prijavi ovu recenziju
Parmesah R. Grupe Malaysia, 6. prosinca 2015.
Holiday Inn the best hotel to stayed.

Best location, Room are very clean and easy transport
8,3
Macau Holiday Inn are one of the best hotel i stayed.It's located center of Macau City. Easy to walk in all the places.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01