ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 541recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (541)
Razvrstati po:
Poh G. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Good.

Bed, Toilet & Room.
7,3
Sook H. Grupe Malaysia, 18. srpnja 2014.
Comfortable

Friendly staff Comfortable hotel room Good location
6,7
Good location and comfortable hotel room. Helpful staff.
Nattama A. Grupe Thailand, 17. srpnja 2014.
Good stay

1. Location 2. Spacious room 3. Close to Macau center
8,7
Sanjay S. Solo putnici India, 13. srpnja 2014.
OMG

Location, Location ad Location
9
Great Hotel......Great Location......Good Rooms.......Good Breakfast.....what else you want on a Holiday.
Sharon L. Grupe Malaysia, 11. srpnja 2014.
Quiet, nice stay

Casino, quiet surroundings and easy access to public transport
8,3
I stay in this hotel with my family in 2 separate rooms. Our rooms were upgraded to deluxe upon check-in which pleased us a lot. The rooms are non-smoking, as requested and quiet, which allowed me to have some good rest after days of travelling in Hong Kong prior to arriving in Macau. Hotel wifi speed was good, however we have to joined as member at their business center in order to enjoy free wifi. Ordered 2 times room service, the food arrived within 30 minutes as promised. However, the spaghetti was half cooked (very hard texture) which made me have to chew longer. We shared the same lifts as the outsiders who came to the hotel for the casino (we have access card to access to our floor) and as a result of that, the lifts always have stinky smell left over by the smokers. Generally, it was a pleasant stay.
Nicholas T. Parovi Singapore, 3. srpnja 2014.
good and comfortable

easy access to casino which is at the lobby, good service staff and near to restaurant
8
Lance L. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2014.
Quality hotel

location, cleanliness, quiet
7,3
pleasant stay
Lee K. Grupe Malaysia, 23. lipnja 2014.
I have a good sleep at night

Clean, staffs are friendly, comfortable
9
The hotel is located in central, easy to access to the attractions and the various of local shops. There is a casino inside the hotel so that we can try our luck if still awake. I love the bed so much. It is very comfortable and we have good sleep at night.
Arvind R. Grupe India, 20. lipnja 2014.
It was a quite comfortable for budget travellers

Excellent staff Comfortable clean rooms Centrally located Easily accessible via shuttle buses of wynn
8,3
It was good, the staff was friendly, however the view outside the hotel was not very impressive
Kan Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 15. lipnja 2014.
Walking distance to most of the scenery spots

Location, Location and location
6,7
Enjoyable stay. Room is clean and buffet breakfast offered great choices.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3C04