ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 590recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (590)
Razvrstati po:
Fong S. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
ok so so

Holiday Inn Macau Hotel
7,3
Swee H. Grupe Malaysia, 5. rujna 2014.
Pleasant stay....

Free WIFI , Location , Staff
8,7
This is my third time back to this hotel, they had upgrade to free wifi for hotel guest recently. The wifi is superb fast.. Will stay in this hotel again on the next visit to Macao . But the hotel room floor tiles needed to be polished as it stained.
Zhi S. Solo putnici Malaysia, 5. rujna 2014.
friendly staff and nice enviroment

friendly staff, good enviroment and clean
9,3
the staff is very friendly. There have free transport to Macau ferry every 30 minutes. Very near to casino
Allison T. Parovi Singapore, 3. rujna 2014.
no complaint at all

clean, staff, location
8,3
Satisfactory
Jonie K. Parovi Singapore, 31. kolovoza 2014.
Good location nice and clean

Located near many casinos and old town. Room was clean and service staff performance was very good
8,7
I enjoyed it and will choose holiday inn and if I go back to macau.
Tee E. Solo putnici Malaysia, 29. kolovoza 2014.
Not bad.

Location,location,location
6
Not bad. Except that the hotel restrict 2 bottles of water per guest. I was wondering if water is an expensive item at Holiday Inn.......
Rommel B. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
Macau trip

Attentive staff, room cleanliness, strategic location
8,7
Zamirahmed K. Poslovni putnici India, 22. kolovoza 2014.
Value for Money !!

Location, Food, Rooms
9,7
Stayed here for 2 Nights ! Breakfast was really good ! The rooms are comfortable ! The location is really good ! Walking distance to city center !
Lily I. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 17. kolovoza 2014.
Last minute booking via Agoda actually is fine!

Staff, convenient, money's worth
6,7
Pleasant and comfortable
Kok L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. kolovoza 2014.
travelling with kids

Room size and bedding suitable for family with kids, strategically located, free shutyle
8,3
Very nice hotel and strategically located.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3C02