Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 772recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (772)
Razvrstati po:
Puay K. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2015.
Aging Property with excellent staff and service

Staff, Location and Price
7
Good stuff first. Location is fantastic, near to the major activities in Macau City. Staff service is excellent - conversant in English and Mandarin and well trained. Willing to upgrade us to higher floor and also extend checkout time. The gym and pool look decent but I did not try. The problem is that this is an old property and it was very evident from its current state. Internet is a bit slow as well. There is a Chinese restaurant that closes early (I went there at 8+ and it was closed).Really not much options for food although one can easily access many restaurants outside. I would not say I will not come back again but neither am I looking to coming back again.
Prijavi ovu recenziju
Hui L. Poslovni putnici Singapore, 18. kolovoza 2015.
good location and good price

location, clean and price
7,7
very good and satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Sheau T. Grupe Malaysia, 17. kolovoza 2015.
Macau City Stay

big room, service, location
6,7
Services average is good. Not much meal selections for room service though. They have kids meal, that was a surprise. Requested non-smoking room, but the room came with the cigar smell eventhough it was a non-smoking level. Was inform that there would be renovation work from 10am till 7pm, but we didn't hear any noise at all during our whole stay. Only free shuttle bus to ferry terminal, should have services to and from airport as well. Luckily there are few bus stops nearby, bus few buses to choose from. Need to make transfers to main bus stations to go far away places. Taxis are every where though, there's a taxi stand just opposite the hotel. If you are not in a budget you may choose taxi. However, Lisboa is within walking distance if you wish to look around. Just remember how many block you have walked through, don't miss your sense of direction or you'll have very tired feet.
Prijavi ovu recenziju
Chun B. Grupe Singapore, 9. kolovoza 2015.
Great service, excellent room condition & location

Location, service of staffs, comfortable room
9
Had an enjoyable & relaxing trip all thanks to having a great room assigned by the hotel. Will look forward to booking this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Jalani Y. Grupe Singapore, 31. srpnja 2015.
Nice vintage looking hotel

Lovation, friendly,comfy
8
Room was big and comfy. Food was all around the hotel. Shuttle bus really help to save alot.
Prijavi ovu recenziju
Vincent M. Solo putnici Australia, 26. srpnja 2015.
Ok location

Ok no problems
7
Ok as expected no problem
Prijavi ovu recenziju
Phie L. Solo putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
Good Location

Walking distance to the Senado Square, Good Staff service, spacious room
8
As the hotel was under renovation it is a bit noisy duration the day, other than that it is good place.
Prijavi ovu recenziju
Cheng H. Solo putnici Australia, 25. srpnja 2015.
good

dontk now
8,7
good
Prijavi ovu recenziju
Ah S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
The staffs were very helpful

Check in, helpful and courtesy
8,3
Very goid
Prijavi ovu recenziju
Pamela K. Grupe Malaysia, 22. srpnja 2015.
Value for money

Good service, helpful staffs, nice hotel
8,7
It was a pleasant stay. Will back for it. The service was very nice
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07