Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 837recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (837)
Razvrstati po:
Alexander D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. travnja 2016.
Clean and Nice rooms.
5
.
Prijavi ovu recenziju
Carolyn H. Grupe United Kingdom, 14. travnja 2016.
Holiday Inn Macau
6,3
Middle of old Macau, staff were very helpful and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Ralph D. Obitelji sa malom djecom Germany, 31. ožujka 2016.
Nice Hotel in Macau City
6,3
Good Price for very good comfort
Prijavi ovu recenziju
Yuk Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. ožujka 2016.
Good
5,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Yee H. Parovi Malaysia, 19. ožujka 2016.
Convenient

Clean, comfortable, convenient
6,7
Prijavi ovu recenziju
Weiling K. Parovi Malaysia, 14. ožujka 2016.
Over Price Room

good location, friendly staff
6,3
Room is spacious, but condition a bit old. Lights in the room not enough bright. Unstable water heater, resulting the water heat suddenly very hot while bathing.
Prijavi ovu recenziju
Yuxuan W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 12. veljače 2016.
Large beds, good location
4,3
Our 3rd time staying here in Macau, good standard of rooms and service as usual. However price is very steep during CNY period, was not happy that although we book much earlier, price actually dropped after we booked and we're not given any alternative by Agoda or the hotel. Disappointing on this part, may not choose this hotel again next time.
Prijavi ovu recenziju
Chua A. Parovi Malaysia, 29. siječnja 2016.
Food stall every where
6,7
The hotel provided free shuttle bus to bring us to the ferry terminal in city every 20 minutes.
Prijavi ovu recenziju
Loung-Yie T. Parovi Taiwan, 28. siječnja 2016.
cosy

service,location,room
8
Prijavi ovu recenziju
Yin B. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2016.
Nice & Convenient Hotel
5,3
The reception staff are friendly and helpful. Two welcome drink were given at the Lobby Bar where we have ordered two hot drinks i.e. latte & cappucino that its hearty to us under the cold weather of 6 degrees celsius. Besides, we were alloted to a newly furnished room on high floor which exceed our expectation with a large LED TV & clean toilets and basin. Overall, it's value for money for a Satuday night in macau, highly recommned for single or couple travellers.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06