ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 563recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (563)
Razvrstati po:
Rommel B. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
Macau trip

Attentive staff, room cleanliness, strategic location
8,7
Lily I. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 17. kolovoza 2014.
Last minute booking via Agoda actually is fine!

Staff, convenient, money's worth
6,7
Pleasant and comfortable
Kok L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. kolovoza 2014.
travelling with kids

Room size and bedding suitable for family with kids, strategically located, free shutyle
8,3
Very nice hotel and strategically located.
Tjhin N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. kolovoza 2014.
room is clean!

clean, big room, free wifi
6,3
good, room is spacious, not too far from main area but need to cross the street..
Tjhin N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. kolovoza 2014.
clean room

free wifi, clean room, big room
6
nicre, the room is big and clean
Yung J. Solo putnici Taiwan, 8. kolovoza 2014.
good and clean hotel to stay

location, free wi-fi, room service
8
I have a very good time here. The location is good and quiet. There are many restaurant nearby.
Albert C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Decent Place

Location, Decent Hotel & Service
6
When we check in, the AC was broken, after several attempt to repair it, it was unsuccessful. Finally they upgraded our 2 rooms for the 3 nights stay we stayed there.
Wee Y. Grupe Malaysia, 31. srpnja 2014.
A bit overated

Room size, location
7,7
The hotel provide shuttle service from ferry terminal every 30 mins, which is very convenient. If you want to go to other hotel/casinos, you may take shuttle bus to Galaxy from Star world casino which is about 7 mins away. there is a supermarket and convenient store nearby. The casino in this hotel is small and security is a bit loose. The room size is good but looks a bit old. there is no free wifi in the hotel, not even the lobby or business center. which makes it inconvenient. most of the other hotels provide free wifi. There is a direct bus route to main attractions and St. Paul ruin area.
Suriana T. Grupe Indonesia, 30. srpnja 2014.
Comfortable and relaxing

The complimentary shuttle bus, the location and the service of the staffs
8,3
Our stay in Holiday Inn Macau was pleasant. We can walk to Senado Square and there are many casinos nearby. I especially like the complimentary shuttle bus service to the pier.
Chu S. Parovi Malaysia, 30. srpnja 2014.
Good Location

Clean, staffs are friendly, comfortable
7,3
My stay was great. The room bed was very comfortable. The big casinos were only a 5 to 10 minute walk. Overall pleasant stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3C01