Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salon Holiday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitness Holiday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i piće Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotela Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Predvorje Holiday Inn Macau Hotel Makao - Recepcija Holiday Inn Macau Hotel Makao - Kupaonica Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba
Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska soba Holiday Inn Macau Hotel Makao - Posao Centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Spa centar Holiday Inn Macau Hotel Makao - Bazen Holiday Inn Macau Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 323

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 709recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (709)
Razvrstati po:
Fok W. Grupe Singapore, 16. svibnja 2015.
clean environment. should add more variety to BF

location and convenient.
8
Stay was comfortable. Lobby staff very cooperative.
Ai L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. svibnja 2015.
comfortable and Spacious Room

1) The room is comfortable, cosy and spacious. Well maintained. 2) Location is at city center and convenient to any local attractions 3) The rate i paid is good value for money for 4 stars in macau
8
i feel good about the hotel and will definitely recommend to others. The room is comfortable and had sweet nights on the queen sized double bed.
Yeo H. Parovi Singapore, 15. svibnja 2015.
My view on Holiday Inm Macau

1. Good Location - to go sight seeing and transport. 2. Friendly staff - staff were friendly and helpful. 3. Reasonable pricing
8,7
Good and enjoyable, wuth exception of food as not so convenient to look for good local food.
Peter T. Solo putnici Australia, 13. svibnja 2015.
Hotel comfort and location convenient

Location is good, Price is resaonable, room is comfort.
8,7
It was a comfort and pleasant stay.
Hui Z. Poslovni putnici China, 12. svibnja 2015.
enjoy my stay at holiday inn

All staff are so kind and willing to provide help n useful info proactively
9
Good experience n will choose holiday inn next time on my next visit to Macau
Paul W. Grupe Singapore, 10. svibnja 2015.
good location and value for money

centrally located with spacious room
8
Very comfortable room. Hotel facilities include a fitness room and jacuzzi
Katherine L. Poslovni putnici Hong Kong, 8. svibnja 2015.
definitely visit again

helpful staff and comfortable room
9
The staffs are helpful and nice. The room is comfortable, just the ventilation in the toilet is not strong enough, but i really enjoy having the amplifier in the bathroom so i can listen and watch the tv through the big glass at the same time. The location is good, many restaurants nearby and a 24 hours opening supermarket not far away.
Yoon H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. svibnja 2015.
location

the staff are helpful
7
Bed is clean and not smelly, staff ok but the room conditions need to upgrade.
Mun F. Grupe Malaysia, 1. svibnja 2015.
3D2N trip to Macau

Good Location, Cleanliness & Comfort, Friendly Staff
9,3
The staff is friendly and helpful. We get to upgrade our room. The room is big & comfortable. The hotel provide free shuttle service to ferry terminal every 30 mins and from there you can take the free shuttle services to casinos & hotels. Good location with many foods surrounded, restaurants and casinos.
Fong Y. Poslovni putnici Malaysia, 30. travnja 2015.
Location

Location
5

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Inn Macau Hotel MakaoHoliday Inn Macau Hotel Makao - Interijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Luksuzni salonHoliday Inn Macau Hotel Makao - Dvorana za fitnessHoliday Inn Macau Hotel Makao - Hrana i pićeHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Eksterijer hotelaHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - PredvorjeHoliday Inn Macau Hotel Makao - RecepcijaHoliday Inn Macau Hotel Makao - KupaonicaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Gostinjska sobaHoliday Inn Macau Hotel Makao - Posao CentarHoliday Inn Macau Hotel Makao - Spa centarHoliday Inn Macau Hotel Makao - BazenHoliday Inn Macau Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3A03