ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Resort & Spa

881 Pale San Vitores Road, zaljev Tumon, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotela Holiday Resort & Spa Guam - Ulaz Holiday Resort & Spa Guam - Recepcija Holiday Resort & Spa Guam - Predvorje Holiday Resort & Spa Guam - Restoran Holiday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotela Holiday Resort & Spa Guam - Recepcija Holiday Resort & Spa Guam - Plaža Holiday Resort & Spa Guam - Rekreacijski sadržaji Holiday Resort & Spa Guam - Posao Centar Holiday Resort & Spa Guam - Bife Holiday Resort & Spa Guam - Bife Holiday Resort & Spa Guam - Restoran Holiday Resort & Spa Guam - Soba za sastanke Holiday Resort & Spa Guam - Soba za sastanke Holiday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotela
Holiday Resort & Spa Guam - Trgovine Holiday Resort & Spa Guam - Restoran Holiday Resort & Spa Guam - Spa centar Holiday Resort & Spa Guam - Spa centar Holiday Resort & Spa Guam - Restoran Holiday Resort & Spa Guam - Trgovine Holiday Resort & Spa Guam - Trgovine Holiday Resort & Spa Guam - Sport i aktivnosti Holiday Resort & Spa Guam - Okružje Holiday Resort & Spa Guam - Interijer hotela
Područje zaljev Tumon Broj soba: 252
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 391recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (391)
Razvrstati po:
Barbara P. Parovi United States of America, 29. rujna 2014.
Guam vacation Sept. 2014

Close to nearby shops, restaurants, K-Mart and the airport
6
The WiFi was horrible on the 11th floor, once we mentioned that to the front desk we were moved to the 8th floor where the WiFi was much better, however it would disconnect frequently. The 8th floor however smelled musty and like mildew. We also had to deal with a couple of roaches. This hotel is not on my list of recommended stays.
Tanya S. Solo putnici United States of America, 28. rujna 2014.
last minute booking

room was very clean friendly front desk agent
6,3
wish it was longer but it was nice and relaxing
Hang W. Poslovni putnici Norway, 29. kolovoza 2014.
Too worn down but nice view

Location, the near by restaurants and the sea view
6,7
It was ok enough, friendly staff. Large rooms but a bit too worn down and old. The free wifi was very bad in our room, we had to go out to the terrace for connections.The California Kitchen were great and the hotel is walking distance to the shopping areas.
Bellaflor D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. lipnja 2014.
It was just right

spacious room
5
It was very basic. Only 2 bottles of water free for the entire 3-night stay. Internet as slow and the pool seem outdated. The beach was also too crowded with non-hotel guests.
Glenn P. Poslovni putnici Canada, 27. lipnja 2014.
gym outdated, breakfast offering wasn't great

Room clean Location Beach
5,7
Junghwa H. Solo putnici South Korea, 27. lipnja 2014.
So so

only for sleeping
4,3
compared with room condition and location, this price is not that resonable
Adam B. Parovi United States of America, 13. lipnja 2014.
Hotel was dissapointing

Pool, beach, close to bus stop
5
The hotel is old and dirty. The bathtub was stained and the door to the bathroom was cracked in many places. Breakfast was terrible, a complete waste of $20/person. There were insects in the fruit and the melon was distinctly rotten.
Jashare A. Solo putnici Philippines, 11. lipnja 2014.
Good

food, relaxation and easy acces
8
Pleasant and realxing
Lokming P. Parovi Hong Kong, 26. svibnja 2014.
nice beach

good location, good restaurant, average tidiness
7,7
Theodore S. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2014.
Holiday resort charges extra for everything.

It had a bed and a roof. Two of the three elevators actually eorked
3
Unacceptable, everything costs extra, skip Guam and go directly to Saipan. Guam is a tourist trap with a sky high crime rate

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Resort & Spa GuamHoliday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotelaHoliday Resort & Spa Guam - UlazHoliday Resort & Spa Guam - RecepcijaHoliday Resort & Spa Guam - PredvorjeHoliday Resort & Spa Guam - RestoranHoliday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotelaHoliday Resort & Spa Guam - RecepcijaHoliday Resort & Spa Guam - PlažaHoliday Resort & Spa Guam - Rekreacijski sadržajiHoliday Resort & Spa Guam - Posao CentarHoliday Resort & Spa Guam - BifeHoliday Resort & Spa Guam - BifeHoliday Resort & Spa Guam - RestoranHoliday Resort & Spa Guam - Soba za sastankeHoliday Resort & Spa Guam - Soba za sastankeHoliday Resort & Spa Guam - Eksterijer hotelaHoliday Resort & Spa Guam - TrgovineHoliday Resort & Spa Guam - RestoranHoliday Resort & Spa Guam - Spa centarHoliday Resort & Spa Guam - Spa centarHoliday Resort & Spa Guam - RestoranHoliday Resort & Spa Guam - TrgovineHoliday Resort & Spa Guam - TrgovineHoliday Resort & Spa Guam - Sport i aktivnostiHoliday Resort & Spa Guam - OkružjeHoliday Resort & Spa Guam - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A04