Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Bazen Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Kafić Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Vrt Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Bazen Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotela Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Spa centar Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Spa centar Holiday Spa Hotel grad Cebu  - Trgovine
Područje Lahug Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1448recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1448)
Razvrstati po:
Caroline I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. kolovoza 2015.
Noisy

Location, value, spacious
5
Bathrooms were not that great! Needs to be cleaned. Noisy due to the club beside.
Prijavi ovu recenziju
Robin P. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. kolovoza 2015.
Great Place to stay

swimming pool, big rooms, clean
8,3
Very good yet again, one of best value in Cebu
Prijavi ovu recenziju
Robin P. Parovi United Kingdom, 22. kolovoza 2015.
Good hotel again

swimming pool, big rooms, clean
8,7
Prijavi ovu recenziju
Hernan C. Solo putnici Argentina, 22. kolovoza 2015.
Nice hotel but little expensive

staff friendliness
6,3
Ok hotel to stay a couple of nights. No wifi during my whole stay (a week) on the rooms, only in the lobby.
Prijavi ovu recenziju
Xavier M. Parovi Spain, 15. kolovoza 2015.
Very good hotel. Far from all

Cleanliness, staff, comfort.
7,3
Very good hotel with perfect conditions. It's a shame the location, far from the city and any mall: you have to took a taxi/jeepney for everything. Restaurant poor
Prijavi ovu recenziju
Phillip R. Parovi Australia, 7. kolovoza 2015.
nice quite place big beds big rooms

swimming pool , gym, food and drinks at a good price
7,7
i enjoyed my stay only thing was no fridge i wouid pay a little extra for the fridge
Prijavi ovu recenziju
Hwayoung L. Solo putnici South Korea, 29. srpnja 2015.
spa is good.

swimming pool. spa.
7,7
It was not bad. Swimming pool is very nice. Spa is good.
Prijavi ovu recenziju
Donald U. Parovi Canada, 27. srpnja 2015.
Clean rooms!

Room. Cable. Location
8
Good.
Prijavi ovu recenziju
Charles Z. Poslovni putnici Philippines, 26. srpnja 2015.
It's okay

Location, value for money, staff
8
It's okay. But my zircon wasn't that cold.
Prijavi ovu recenziju
Keith W. Parovi United Kingdom, 22. srpnja 2015.
HOTEL WITH SPORTS & FITNESS BIAS

Location; price
6,3
It was better then we expected. Rooms were comfortable; we had "pool view" (actually not very exciting) and our friends had a window-less room - mmmm. Both rooms a good size. Beds comfortable; sheets, etc all clean. Shower Ok. Breakfast is dire (cold; poor quality & quantity)so suggest you go elsewhere. No coffee facilities, etc in room. I noted in previous guests' reviews that people with children (especially) wanting to use the pool found it was occupied almost all the time by the swimming club. That IS the case. Don't book if you want access to a pool in the "usual" hotel way. We were there only one night on a semi-business trip to Cebu, so for us it was fine. Wouldn't use it if I was "on holiday", though.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Spa Hotel grad Cebu Holiday Spa Hotel grad Cebu  - BazenHoliday Spa Hotel grad Cebu  - KafićHoliday Spa Hotel grad Cebu  - VrtHoliday Spa Hotel grad Cebu  - BazenHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Spa centarHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Spa centarHoliday Spa Hotel grad Cebu  - Trgovine


AS-AGWEB-3B04