ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Ulaz Holiday Spa Hotel Cebu - Kafić Holiday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotela Holiday Spa Hotel Cebu - Predvorje Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Trgovine Holiday Spa Hotel Cebu - Trgovine
Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Recepcija Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Kafić Holiday Spa Hotel Cebu - Vrt Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1234recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1234)
Razvrstati po:
Jean-Pol F. Grupe Belgium, 21. srpnja 2014.
Hotel bien situé

Situation , close to shopping mall , close to mango
6,3
Very nice hotel and good swimming pool. There is also a nice gym. 30,40 minutes from the airport. Close to shopping area and nice restaurants. Staff very friendly.
Clementine S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. srpnja 2014.
my stay at the holiday spa hotel

spa, food, big room
6,7
it was a nice relaxing 3 day stay. the room is big and comfortable. acela cafe offers good affordable meals. staffs are accomodating.
Jinwook J. Solo putnici South Korea, 16. lipnja 2014.
very good....but my room was not cool...

clean room, big pool, kind assistants, close to mall
7,3
Lia A. Parovi Philippines, 11. lipnja 2014.
Good place, subpar staff

pool, clean room, gym
6,7
The hotel and rooms are clean enough, and I came in for the pool especially. The staff, however, seem jaded and unable to be efficient in addressing guests whether it be requests in the dining area, simple multitasking in the reception area, or inquiries at the cafe. Or maybe this is because I can speak their language fluently, making me sound like a native, because I notice that they make a special effort to smile at foreign guests. Which makes it worse. :/
Maximo A. Poslovni putnici Philippines, 8. lipnja 2014.
Good

location, massage, gym
7,7
Good
Jumper M. Grupe Canada, 5. lipnja 2014.
Comfortable

Location, easy access, value for the money
5,3
It was a comfortable stay. The room and the bed is huge. Access was easy and they have their own taxi service. The only downside was the shower pressure. ..it was so slow that I ended up using a water pail and a dipper to bath. There were few small cockroaches in the dining area and I saw one in our room on our last night.
Yoshihisa K. Parovi Japan, 5. lipnja 2014.
comfortable

food,pool,comfortable
8,3
i could spend comfortable in this hotel. i thought i wanted to spend this hotel again
William M. Solo putnici United States of America, 3. lipnja 2014.
On par

The employees were very considerate
7,7
Danny J. Solo putnici South Korea, 1. lipnja 2014.
Are u worrying about this hotel ?

1. swimming pool, 2. Depend on big room 3. that's all
6
i spent two days with my girl friend.. it is right if u wanna have a big room compare with Tune hotel (that's why it seems like a price) but water pressure is so weak in the room... i don't know why this problem happened :( just be carefully about that problem.
Kareen C. Grupe Philippines, 1. lipnja 2014.
Relaxing and superb comfort

Huge bed, pool, spa, clean
8
Relaxing and clean place..the king bed is amazing...pool instructor is not friendly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - UlazHoliday Spa Hotel Cebu - KafićHoliday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel Cebu - PredvorjeHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - TrgovineHoliday Spa Hotel Cebu - TrgovineHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - RecepcijaHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - KafićHoliday Spa Hotel Cebu - VrtHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Trgovine


AS-AGWEB-3A03