ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Gostinjska soba Holiday Spa Hotel Cebu - Ulaz Holiday Spa Hotel Cebu - Kafić Holiday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotela Holiday Spa Hotel Cebu - Predvorje Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Trgovine Holiday Spa Hotel Cebu - Trgovine
Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Recepcija Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Kafić Holiday Spa Hotel Cebu - Vrt Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1329recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1329)
Razvrstati po:
Ernest B. Parovi United States of America, 6. studenog 2014.
Pretty good value

Pool
5,7
Away from town , and some foreigners did have a crazy party one night ,staff wasn't real helpful . Not a bad hotel for the money ,and easy to get a taxi .
Edgardo T. Parovi United States of America, 30. listopada 2014.
the hotel was excellent and worthy.

location service and value
9,3
It was great and I will recommend it.
Ma. J. Grupe Philippines, 19. listopada 2014.
ok lang

stairs not so high, friendly staff, swimming pool
5
ok lang
Ma L. Grupe Philippines, 12. listopada 2014.
Acceptable

Near the Karaoke
6
Abdulaziz A. Grupe Saudi Arabia, 7. listopada 2014.
The best

location , gym and staff
9
Amazing stay . I was happy with the hotel . When I need to workout , I have the gym . Need to celebrate , places are near . Good choice .
Abdulaziz A. Grupe Saudi Arabia, 5. listopada 2014.
Nice stay .

Location , gym and workers
9,7
It's my favorite place here in Cebu . You are in the middle of everything . The gym is amazing . Workers there are friendly .
Stephen A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. listopada 2014.
Holiday Spa

gym, pool, location
8,3
good
Abdulaziz A. Grupe Saudi Arabia, 3. listopada 2014.
Nice place and calm

location , gym and price
8,7
It's a nice hotel . For me. , I like its gym and the workers there . Still they don't have in room safety box. For the money you pay , it's amazing
Williard R. Poslovni putnici Philippines, 3. listopada 2014.
lap pool

lap pool, clean, basic
6
I always stay here because of the lap pool, for training.
Williard R. Poslovni putnici Philippines, 1. listopada 2014.
Pool training

Pool, staff and cleanliness
6
I try to training during business trip. Swimming with the rest of the triathlete keep me in pace.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - Gostinjska sobaHoliday Spa Hotel Cebu - UlazHoliday Spa Hotel Cebu - KafićHoliday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel Cebu - PredvorjeHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - TrgovineHoliday Spa Hotel Cebu - TrgovineHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - RecepcijaHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - KafićHoliday Spa Hotel Cebu - VrtHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Trgovine


AS-AGWEB-3C07