Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Kafić Holiday Spa Hotel Cebu - Vrt Holiday Spa Hotel Cebu - Bazen Holiday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotela Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitness Holiday Spa Hotel Cebu - Spa centar Holiday Spa Hotel Cebu - Trgovine
Područje Grad Cebu Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1402recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1402)
Razvrstati po:
Laarni D. Parovi Philippines, 22. svibnja 2015.
Bad spa service too noisy customers

The staffs are helpful
5,7
Good
Jumper M. Obitelji sa malom djecom Canada, 14. svibnja 2015.
comfortable

clean, staff friendly, convenient
6
It was ok.
Steven L. Parovi United States of America, 27. travnja 2015.
Enjoyed my stay.

lLarge clean rooms. Available fitness center. New Basic Resto-Bar next door.
8,7
Fully enjoyed my stay here. Staff was friendly & accomadating. Love the Gym attached to the hotel (150 pesos/day to use). Rooms were clean, comfortable and large. I enjoyed the new Basic Resto-bar directly next door.
Shaun W. Parovi United Kingdom, 27. travnja 2015.
Was very surprise to see bad reviews about this

Staff,facilities,dinning
9,7
Very good
David J. Solo putnici Australia, 27. travnja 2015.
Good hotel

Rooms staff
9
Was good come back here often when in cebu
Danny V. Solo putnici United States of America, 11. travnja 2015.
Only good thing was the pool!

Pool rest is not that good!
6,7
Not so good. No refrigerator in my room. Why(have to pay extra) Pool always full of non guests. Terrible choice for breakfast now. Poor overall food choices. Always trying to double charge what was already booked and paid. Room was fine very clean. Not nearly as good hotel since it was sold. More like a YMCA with rooms. Will not stay there again. Of course Agoda messed up my booking what else is new!
Berne C. Solo putnici Philippines, 30. ožujka 2015.
3 nights stay is soo good. Relaxing😊

Gym pool zumba
8,3
It feels soo good
Christoher I. Solo putnici United States of America, 26. ožujka 2015.
hotel good

location location location
9,3
ive stayed here many times , older hotel and near moa . easy to get taxi and near airport , beds are comfy and breakfast is good .
Michael K. Parovi Australia, 16. ožujka 2015.
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.

Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
7,3
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
Zenaida G. Parovi Philippines, 1. ožujka 2015.
Not so satisfied

There's no restaurant that is owned by the hotel and the price of coffee is a ripped off.
7,3
can't say anything coz i was not satisfied at all.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - KafićHoliday Spa Hotel Cebu - VrtHoliday Spa Hotel Cebu - BazenHoliday Spa Hotel Cebu - Eksterijer hotelaHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Dvorana za fitnessHoliday Spa Hotel Cebu - Spa centarHoliday Spa Hotel Cebu - Trgovine


AS-AGWEB-3A01