Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hollywood Media Hotel Berlin

Kurfuerstendamm 202, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska soba Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Pub/salon Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska soba Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreacijski sadržaji Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Eksterijer hotela Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska soba Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska soba Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska soba Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreacijski sadržaji Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Ulaz Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Ulaz Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Predvorje Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran
Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Recepcija Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Kafić Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restoran Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Dvorana za fitness Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Spa centar Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela
Područje Charlottenburg Broj soba: 182
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 79recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (79)
Razvrstati po:
Michele F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. srpnja 2015.
fun stay

interesting,decor, great breakfast, handy location
9,3
great
Prijavi ovu recenziju
Brett C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. lipnja 2015.
staff very helpful breakfast is very good

staff food n location not bad need
7
Again staff very helpful breakfast very nice. hotel looks a bit old from outside but in general it's ok. room is clean but found a ball of hair in the bathtub the rest is ok. will I go back to stay there again ? yes.
Prijavi ovu recenziju
Erol B. Parovi United Kingdom, 24. prosinca 2014.
You'll like it here ! We did ...

You think you are visiting a little studio in Hollywood ! Being a concept hotel ... Large rooms ... Cleanliness ... Excellent breakfast ....
9,3
Enjoyable and very pleasant stay ! Just a small point to the management : Coffee machines should be replaced with electric kettles ! They work easier with more efficiency ...
Prijavi ovu recenziju
Phillip O. Parovi United Kingdom, 5. studenog 2014.
short visit

loved the theme, courteous helpful reception great breackfast
8,3
plesant
Prijavi ovu recenziju
Tony J. Parovi New Zealand, 1. lipnja 2014.
Great

Location, staff and breakfast
8,3
Great
Prijavi ovu recenziju
Tetsuya H. Poslovni putnici Japan, 3. svibnja 2014.
You can enjoy hollywood.

atomosphere,huge,bufe
8,7
Prijavi ovu recenziju
Frederikus S. Parovi Netherlands, 28. travnja 2014.
we had a wonderful stay in this well managed hotel

great breakfast, friendly staff and good location
7,7
The hotel is wonderfully located and employ very friendly and efficient staff. Our room was spacious and the breakfast was a buffet with a huge amount of choice. The decor is interesting - each room is named after a Hollywood actor or actress...lots of vintage photos dotted around the place. Our stay was very good and we will definitely use the hotel again when we visit Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Christian B. Parovi Sweden, 27. travnja 2014.
Perfect location for first-time visitor(s)

Closeness to shopping and public transport, allowing convenient access to everything Berlin!
8,7
Our hotel room on 5th floor was clean, quiet but a little small. The bed was very comfortable. Breakfast was great, better than most. If you are a couple like us, visiting Berlin for the first time, this hotel is a very good choice. A 2-minute walk takes you to the Uhlandstrasse subway, giving you easy access to wherever you want to go. There are many good restaurants on or near Ku'damm. We especially liked La Sepia (Spanish & Portuguese cuisine) and the german bakery. If your favorite activity is shopping, this hotel puts you right there. Hop On, Hop Off sightseeing buses stop near the hotel and takes you to all the historic sites of Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Emelie S. Parovi Sweden, 21. travnja 2014.
great breakfast! good location and easy to get aro

The breakfast! they even got strawberries and champagne serving in the buffe. The room was clean and a big bathroom. Hollywood styled hotel.
7,3
Great. I would stay here again if I come back!
Prijavi ovu recenziju
Mia T. Parovi Philippines, 6. travnja 2014.
Wonderful

Location, Breakfast, Hollywood Theme
9,3
We had a wonderful stay at the Hollywood Media Hotel. It is located in Berlin's central shopping street. It was very near the hop-on hop-off bus stop, which made it very easy for sightseeing. The Buffet breakfast was also very nice with a lot of choices.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hollywood Media Hotel Berlin BerlinHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotelaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska sobaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Pub/salonHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska sobaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreacijski sadržajiHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Eksterijer hotelaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska sobaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska sobaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gostinjska sobaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreacijski sadržajiHollywood Media Hotel Berlin Berlin - UlazHollywood Media Hotel Berlin Berlin - UlazHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - PredvorjeHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RecepcijaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - KafićHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestoranHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Dvorana za fitnessHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Spa centarHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotelaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotelaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotelaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01