ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Kata Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 219recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (219)
Razvrstati po:
William K. Solo putnici United States of America, 8. ožujka 2015.
good location, good price

the price and location are very good. The staff does a great job
7,3
I enjoyed my stay here and like that there are things close by that make it a convenient location
Abigail R. Parovi United Kingdom, 5. ožujka 2015.
Excellent hotel, good do with a bit of renovating

Room size, breakfast, location
7,3
Our stay was very good, excellent value for money, however cleanliness in the rooms could have been better and the bathroom could have done with some renovating. Also poolside area was a bit small and some areas run down - overall though I would stay there again.
Almas J. Parovi Kazakhstan, 1. ožujka 2015.
I had better

Location, food, staff
7
Not bad, but possible to find better for this money
Kadri L. Parovi Estonia, 10. veljače 2015.
good value of money

delux room very big and nice, clean, nice pool
9
Everything went well. It was better than we expected.
Panida K. Parovi Thailand, 31. siječnja 2015.
Okay hotel

Staff
5,3
Had deluxe by the pool room, nothing impressive when walking into the room, tv was small, refrigerator wasn't cold enough, not heated pot to make coffee, had to walk to the reception for hot water, no free bottle water. Bathroom tile is old and the tub is very high, hard to get in and out. The beach is a long walk from the hotel, unpleasure and can be scary at night. Wifi costs 100baht/day. Staff was friendly and helpful. Overall, it is a good budget hotel, not a 3 stars.
Lenne K. Parovi Estonia, 24. siječnja 2015.
Very good, should be a 4-star:)

tidyness, breakfast, staff
10
Very nice hotel, room was clean, quite new and beautiful. Good breakfast- various, fresh and tasty. Staff, included cleaningladies were polite and always smiling. Should be a 4-star hotel:)
Ariel D. Parovi Israel, 15. siječnja 2015.
Loved it

Everything! location food clean beach-towels staff
9,7
It was great!
Alexander J. Solo putnici Canada, 2. prosinca 2014.
Modern!

Location, good breakfast, modern
10
When I pulled up to this hotel, I was shocked that I paid so little (1000B). Great hotel, very modern and clean. My room opened up right to the swimming pool. Excellent value, great location.
Mayada P. Grupe Thailand, 1. prosinca 2014.
Good resort

Good location
9,3
Good clean and safe
Joey S. Parovi Philippines, 22. studenog 2014.
Filipinos in phuket

Location, cleanliness, friendly staff
10
We had a very pleasant stay. Will definitely recommend to friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Posao CentarHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - RecepcijaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - BifeHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C07