ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Kata Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 189recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (189)
Razvrstati po:
Stephen E. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. rujna 2014.
Clean Room.

Pool, sun bed. Room.
7
The stay was good, the room was clean.
Mario R. Grupe Australia, 14. kolovoza 2014.
Good value

Location, cleanliness, friendly staff
8
Great. Will go back.
Mal S. Solo putnici New Zealand, 25. srpnja 2014.
kiwis in Karon/Kata

staff staff staff
8,7
Absolutely enjoyed our 3 weeks at Honey Resort,friendly staff,the house ladies and desk crew all so nice and friendly.All smiles and nothing a bother specially Bessy.We will definitely recommend to our friends for a budget stay right in the middle of Kata and Karon beach.
Mal S. Solo putnici New Zealand, 16. srpnja 2014.
really is our favourite on the island

clean,friendly staff,location
9
absolutely would recommend to friends.
Debra D. Parovi Australia, 15. srpnja 2014.
a

a
8,3
a
Ivar K. Obitelji sa odraslom djecom Norway, 22. svibnja 2014.
ok

betc
6,7
not so good must to pay wifi international 100B. every day ;-(
Supachai J. Parovi Thailand, 12. svibnja 2014.
It was quite okay for the money we have paid for

Swimming pool
5,7
It would be better if the pool can be open till 22.00 hrs or later.
David W. Parovi Australia, 28. siječnja 2014.
Good location

Close to the beach and shops, rooms were clean amd well maintained, easy walk to most places in Kata
7,3
This Hotel is in a good location if you cannot afford right on the beach. It is only about 10 mins walk, however you have to go past a very polluted creek on the way and the fumes can be very strong at low tide. We had a pool access room which was great if you are reasonable agile.There are no pool ladders near these room so if you have trouble getting out of 1.2m you won't be able to exit in front of your room. Staff where polite and spoke reasonable English. We had no problems with checking in or out and they were able to help us find our way around Kata. This hotel doesn't supply Tea or Coffee so take your own. They do supply boiling water. The rooms are of a good size, clean and well maintained. There is a new building being constructed next door so you have constant noise during the day. Overall the Honey Resort is value for the money we paid, although next time we will get a Hotel across the road from the beach, the extra money is worth not having to walk past that creek each time you go to and come back from the beach.
Paul C. Solo putnici New Zealand, 12. siječnja 2014.
nice hotel in a nice part of town

Clean, good staff, close to beach
5,7
Honey resort is your typical nice, clean, simple Thai hotel. Not very fancy, but no real need when you spend your days at the beach. I would come back again.
Sarah D. Parovi United States of America, 3. siječnja 2014.
Honey Resort

Only bathtub in our month in Thaiand
5,3
Extra charge for internet by the hour.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Posao CentarHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - RecepcijaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - BifeHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02