ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Kata Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 198recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (198)
Razvrstati po:
Alexander J. Solo putnici Canada, 2. prosinca 2014.
Modern!

Location, good breakfast, modern
10
When I pulled up to this hotel, I was shocked that I paid so little (1000B). Great hotel, very modern and clean. My room opened up right to the swimming pool. Excellent value, great location.
Mayada P. Grupe Thailand, 1. prosinca 2014.
Good resort

Good location
9,3
Good clean and safe
Joey S. Parovi Philippines, 22. studenog 2014.
Filipinos in phuket

Location, cleanliness, friendly staff
10
We had a very pleasant stay. Will definitely recommend to friends.
Sarah R. Obitelji sa malom djecom Brazil, 9. studenog 2014.
Amazing Place

clanliness, location and helpful staff
9,7
I have stayed at the hotel during the period 02-09 November. My experience was wonderful. Great location, helpful staff, comfortable rooms, good food. My only complaint is about the shower that was not very good and the bungalow next to the pool was not working however it does not hurt at all our stay. I recommend
Stephen E. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. rujna 2014.
Clean Room.

Pool, sun bed. Room.
7
The stay was good, the room was clean.
Mario R. Grupe Australia, 14. kolovoza 2014.
Good value

Location, cleanliness, friendly staff
8
Great. Will go back.
Mal S. Solo putnici New Zealand, 25. srpnja 2014.
kiwis in Karon/Kata

staff staff staff
8,7
Absolutely enjoyed our 3 weeks at Honey Resort,friendly staff,the house ladies and desk crew all so nice and friendly.All smiles and nothing a bother specially Bessy.We will definitely recommend to our friends for a budget stay right in the middle of Kata and Karon beach.
Mal S. Solo putnici New Zealand, 16. srpnja 2014.
really is our favourite on the island

clean,friendly staff,location
9
absolutely would recommend to friends.
Debra D. Parovi Australia, 15. srpnja 2014.
a

a
8,3
a
Andrew C. Parovi Australia, 4. srpnja 2014.
nice

value, the staff and pool at my door step
8,3
i stay at the honey resort every time i stay at kata beach, you can not beat the pool at your door step very handy for everything and if going on boat tours from chalong pier you are usually last to be picked up and first to get off no sitting in patong traffic after a long day at sea

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Posao CentarHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - RecepcijaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - BifeHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02