Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Balkon/terasa Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Kupaonica Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Interijer hotela Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba Honey Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Kata Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 224recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (224)
Razvrstati po:
Jessica O. Solo putnici United States of America, 26. srpnja 2015.
Great vacation

Location, room and staff
8,3
This is a great hotel. I had a wonderful stay. The hotel is in a great location, near restaurants and the beach. I Highly recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jessica O. Solo putnici United States of America, 16. srpnja 2015.
Great place at a good value

Location, staff and pool
8
I really enjoyed my stay at Honey resort. Relaxing and quiet. Excellent customer service from the staff. Will stay at this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Sue Y. Parovi Australia, 30. travnja 2015.
Honey Resort

Staff, pool access, location.
6
Great, only a little dissapointed in breakfast, not very much on offer. Rooms were kept clean and tidy, nice to be right next to the pool. The staff were fab especially Bestty nothing was to much trouble. Location was perfect for all we required, beach just a 5 minute walk.
Prijavi ovu recenziju
Anthony A. Parovi Australia, 28. travnja 2015.
Great location

Quiet clean value
7,7
Very quick checkin and checkout good English speaking staff , nice clean pool and facilities, quiet location 5 minute walk to beach
Prijavi ovu recenziju
William K. Solo putnici United States of America, 8. ožujka 2015.
good location, good price

the price and location are very good. The staff does a great job
7,3
I enjoyed my stay here and like that there are things close by that make it a convenient location
Prijavi ovu recenziju
Abigail R. Parovi United Kingdom, 5. ožujka 2015.
Excellent hotel, good do with a bit of renovating

Room size, breakfast, location
7,3
Our stay was very good, excellent value for money, however cleanliness in the rooms could have been better and the bathroom could have done with some renovating. Also poolside area was a bit small and some areas run down - overall though I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Almas J. Parovi Kazakhstan, 1. ožujka 2015.
I had better

Location, food, staff
7
Not bad, but possible to find better for this money
Prijavi ovu recenziju
Kadri L. Parovi Estonia, 10. veljače 2015.
good value of money

delux room very big and nice, clean, nice pool
9
Everything went well. It was better than we expected.
Prijavi ovu recenziju
Panida K. Parovi Thailand, 31. siječnja 2015.
Okay hotel

Staff
5,3
Had deluxe by the pool room, nothing impressive when walking into the room, tv was small, refrigerator wasn't cold enough, not heated pot to make coffee, had to walk to the reception for hot water, no free bottle water. Bathroom tile is old and the tub is very high, hard to get in and out. The beach is a long walk from the hotel, unpleasure and can be scary at night. Wifi costs 100baht/day. Staff was friendly and helpful. Overall, it is a good budget hotel, not a 3 stars.
Prijavi ovu recenziju
Lenne K. Parovi Estonia, 24. siječnja 2015.
Very good, should be a 4-star:)

tidyness, breakfast, staff
10
Very nice hotel, room was clean, quite new and beautiful. Good breakfast- various, fresh and tasty. Staff, included cleaningladies were polite and always smiling. Should be a 4-star hotel:)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - Balkon/terasaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - KupaonicaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Gostinjska sobaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Posao CentarHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - BazenHoney Resort Phuket - RecepcijaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - RestoranHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Interijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - BifeHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotelaHoney Resort Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08