ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Hostel

A2, 3/F, Block A, Paterson Building (door on G/F is unlocked, check-in on 3/F), 47 Paterson Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela
Hong Kong Hostel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Restoran Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje
Područje Causeway Bay Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 532recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (532)
Razvrstati po:
Teong S. Poslovni putnici Malaysia, 16. listopada 2014.
Cleanliness

The liners are not so clean as able to smell cigarettes... Apart from that the hotel toilet smell can be smell inside the room
5,3
Cheng O. Solo putnici China, 15. listopada 2014.
Intrusive staff, insure room

convenient location
5
We were supposed to check out by 12pm. Since 11pam ,the staffs opened the door three times without our permission. They came to clean up our room and urged us to check out. The lock of the door didn't work. The room is insure.
Vincent W. Solo putnici Malaysia, 12. listopada 2014.
Nice,awsome and clean

Nice,awsome and clean
10
Nice,awsome and clean
Lucretius G. Solo putnici Singapore, 30. rujna 2014.
Its a small tiny nice place to stay without luxury

the location is centralised. the place is easy accessible via MTR & taxi. The surrounding have shopping centre and food...
6,7
Seriously, I feel the room is small and not much different from another single room I rented. The aircon is weak. there are no towel provided. You need to buy it at 40HKD.. and em.. they insist you check out by 12pm no late check out. the building is old and ruined.. aircon is weak and old furniture. Wifi is okay though.
Lucretius G. Solo putnici Singapore, 29. rujna 2014.
-.-"

Location . Public transportation nearby . Night shopping.
6,3
Seriously, I feel the room is small and not much different from another single room I rented. The aircon is weak. there are no towel provided. You need to buy it at 40HKD.. and em.. they insist you check out by 12pm no late check out. the building is old and ruined.. aircon is weak and old furniture. Wifi is okay though.
Harvey U. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. rujna 2014.
Good Hostel with Great Location

Location, location, location!
8,3
Yugni T. Grupe Malaysia, 29. rujna 2014.
Location was good but room too small

location
5
No doubt that the location is good, other than that the room too small, the bath room will flood when bathing. The bedsheet too dirty and the bed seems like having bed bug. and our room is location on the main road is too noisy and we cannot sleep.
I K. Poslovni putnici Indonesia, 22. rujna 2014.
Great Location

Location is perfect
7,3
Overall is Great
Yujin K. Solo putnici South Korea, 22. rujna 2014.
it was fine

kind, clean,
7,3
the room was totally different with pictures, it was just the other room. smaller n etc. just totally different with pic. but was fine. i mean, not that small n also really clean, enough hot water, ac also fine. a little bit far from mtr but theres wellcome market just in front of the hotel. n also close to ikea n mall. it was fine.
S C. Solo putnici Australia, 21. rujna 2014.
location: near railway station, shopping malls

location: near railway station, shopping malls
5,7
Not special as only using this hostel for sleeping over only. Good points. close to rail way station, in the middle of shopping district, TV, shower (no towel), good good wifi, clean and tidy room. Need improvement - bedding and blnklet

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Hostel Hong KongHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - RestoranHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A04