Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Hostel

A2, 3/F, Block A, Paterson Building (door on G/F is unlocked, check-in on 3/F), 47 Paterson Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela
Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Restoran Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Hostel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Hostel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Hostel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 776recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (776)
Razvrstati po:
Miani L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. siječnja 2016.
Good location,only dont hv towel and hair dryer

Good location,good service,good condition
5,3
I feel that is the good location for shopping,but i feel uncomfortable when there was no hair dryer.need to clean up and renew the lift.thank you
Prijavi ovu recenziju
Yenshuo C. Solo putnici Taiwan, 11. siječnja 2016.
Basic and Affordable, and the staff are kind

Location, Price, kindly help
8
At this affordable price, it's a good hostel, everything's ok, and just ok.
Prijavi ovu recenziju
Yiyang H. Solo putnici China, 5. siječnja 2016.
A pleasant short stay in Hong Kong

Friendly staff; Convenient location; Complete facilities
8
Prijavi ovu recenziju
Patricia M. Solo putnici Brazil, 27. prosinca 2015.
good enough, as long you have no problem

location
6,7
the room is small but good enough and clean, nothing to complain as long you know its a small room to spend one or two days. however, I Had a problem with my booking and there was anyone at the hotel who speaks english, so if it wouldnt for a kind guest of the hotel to spooke chinese I would be in a lot of trouble. as the matter of fact I would say that the owner of the hotel only "speaks money" and lacks of any kindness. so, if you Just want to spend a few days at a hotel for a quick businness trip, that would be an ok place to stay, as long that you speak chinese or dont depend in anyway to the hotels staff (touristic information or resolution of a problem)
Prijavi ovu recenziju
May H. Solo putnici Singapore, 27. prosinca 2015.
Hostel in a very good location

3 good things. Location is extremely strategic for the shopaholics. Clean towels. Just to sleep over at. Very basic. Very expensive during peak seasons
6
I wouldn't say best 3 things, just 2 good things. The location is extremely strategic for the shopaholics. Clean towels. Just to sleep over at. Very basic. Very expensive during peak seasons
Prijavi ovu recenziju
Pimpichcha S. Grupe Thailand, 26. prosinca 2015.
Location

Location
6,7
Location is very good because it's about 200 m to mtr and many ppl around there. There are many shopping malls and shops, so you can buy food in the late night around your hostel. The room is very small for 3 persons.
Prijavi ovu recenziju
Nichaphat F. Solo putnici Thailand, 20. prosinca 2015.
Very good location!

Good, Clean, Reasonable price
8
Before I booked this hostel, I searched for many places to fit with my needs i.e cheap, clean and near MTR which is quite difficult for me then I searched again on google which linked me to pantip.com (travel community site in Thailand) and I found the good comments and reviews about this hostel. Then I decided to book this hostel immediately. I would recommend this hostel to my friend for sure.
Prijavi ovu recenziju
Cathy T. Solo putnici United States of America, 13. prosinca 2015.
An okay hostel that is decent for the price.

Location
6
it was alright. Bad wifi and elevator. Sort of smelly. 2/3 bathrooms were really cramped. Hot water for showers didn't last too long even whenthrning on water heater for 10 minutes. Sometimes water was scorching hot without it being previously on before and before it was even 10 minutes. Receptionist had good English. Grocery store across the street. Close to MTR and taxi stand. Good area to spot celebrities.
Prijavi ovu recenziju
Renz D. Solo putnici Philippines, 5. prosinca 2015.
Needs improvement

Location, value, staff
7
Check in and check out was fast. Corteous staff. Free supply of drinking water. 100hkd key deposit is too steep. No locker inside the room. Rooms are scattered in different buildings.
Prijavi ovu recenziju
Fattah S. Solo putnici Thailand, 5. prosinca 2015.
recommend hostel for backpack

cheap, good location, cozy
6,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Hostel Hong KongHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - RestoranHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Hostel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Hostel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04