Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 976recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (976)
Razvrstati po:
Bradly D. Poslovni putnici United States of America, 17. srpnja 2015.
Good Place

Location, Staff, Value
9,3
Very good.....I would stay there again
Prijavi ovu recenziju
Ka S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 14. srpnja 2015.
I had to pay more for two 2bed rooms.

Location is acceptable..
3
The picture showed is 2bed room, but my booking was denied by the kings hotel. Next time, I hope the price shows room conditions clearly.
Prijavi ovu recenziju
Chinghan K. Poslovni putnici Taiwan, 10. srpnja 2015.
Traffic good

Traffic good
5,3
Location good but old
Prijavi ovu recenziju
Myrson J. Grupe Philippines, 1. srpnja 2015.
My stay for 5 days

Cleanliness
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Leonard C. Solo putnici Australia, 30. lipnja 2015.
24 floors of disappointment

Bathroom door, Bathroom door switch (outside), bathroom door switch (inside).
3,7
If you must stay in Wan Chai, this should be the least considered. Not only is it located inconveniently midway between two MTR stations, it is on a less frequented and idirect, truncated road. Access is arduous, even on foot. The lobby is on the 11th floor, above pool halls and gaming floors, but below bars, a sky lounge and a mahjong room. With the dedicated 23-24 floor elevator out of service (probably from overuse), the remaining two small elevators did not adequately cater for the non-guest crowd whose priorities were the gaming floors, making it a pain to reach the four floors of accommodation. The double room I occupied smelled headily of fridge smells, and the bathroom of stale and persistent urine. The bathroom door is electrically operated and good fun.
Prijavi ovu recenziju
Matus K. Parovi Slovakia, 21. lipnja 2015.
Good but smelly place

Location
6,3
Good location, but smells really bad, couldnt even open windows. They will charge you 500 HKD if you lose the room key. There is a shady rooftop bar, where I had to buy a beer before I could even take a look inside. I wont be staying here again although its cheap
Prijavi ovu recenziju
Nhat T. Poslovni putnici Vietnam, 20. lipnja 2015.
Very old hotel - tiny room

Near MTR Station and HKCEC
5,3
The room so much tiny, old and dirty, hotel price not high but worth for the room - most feel like in the corner! Staff performance is low, no feeling and asisst to guest. Location is the only good - you can enter to MTR right away and go anywhere in Hongkong
Prijavi ovu recenziju
Kwan P. Parovi China, 20. lipnja 2015.
very noisy, room so small

no
2,3
Prijavi ovu recenziju
Siu H. Solo putnici Malaysia, 16. lipnja 2015.
It worth for value.

Location Cleanliness and space
8
Pleasant. Will play a second visit.
Prijavi ovu recenziju
Ma.Dorymer A. Parovi Philippines, 12. lipnja 2015.
Very Comfortable Stay

location, money value, safe
8,3
The best i had so far. We will surely get kings hotel on our next visit to hongkong
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03