ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 98

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 849recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (849)
Razvrstati po:
Ong E. Solo putnici Philippines, 13. listopada 2014.
Okay but...

Location, affordable rates, accommodating staff
8
It was okay for a three-start hotel except that the air conditioning wrecked havoc to my sleep. The minimum cold temperature is freezing while the maximum fan mode was hot. As I tend to pass out when it's hot, I opted for the minimum cold temperature with towels and extra blankets to keep me comfortable. It felt like winter inside my room whenever I had to get up to go to the bathroom.
Michael K. Solo putnici United Kingdom, 12. listopada 2014.
Good Location.

Location
6
In HK prices vary depending on occupancy. I got a good deal through Agoda despite it being a weekend
Ana C. Parovi Philippines, 7. listopada 2014.
Accomodating

Clean, friendly and accomodating
7,7
Yuzlinawati I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. rujna 2014.
convinience hotel to stay

confortable room size,
7,3
Cristobal C. Obitelji sa malom djecom Chile, 17. rujna 2014.
Awful beds

Location, price, family room
5,7
The facilities are not bad, staff members at the front desk were very rude in many occasions and the beds are Hard as plywood .
Thanakrit M. Grupe Thailand, 7. rujna 2014.
King's Hotel

Convenience, Shopping, and Near MTR and Pier
7
Jamie C. Poslovni putnici United States of America, 20. srpnja 2014.
Not recommended to any travelers.

Location, Nice restaurants in the building, Billard/Bar/Karaoke.
3,7
Not recommend anyone to stay here. Elevator was stuck between 2 floors during check in. The elevators feels like they are about to drop at any minute. Within 5 minutes of entering room, I wanted to leave. Wifi is broken, Air conditioning does not work, cabinets are broken, bed is not clean and sticky.. And they charge you $500 HKD deposit. Best to avoid this hotel. For family travelers, not recommended because it is in downtown area and same building with a bar and billard. For business travelers , not recommended either because of its poor wifi and resources. There are better hotels in Hong Kong with this price..
Yuk H. Solo putnici Hong Kong, 5. srpnja 2014.
convenient , clean and nice staffs

close to MTR, reasonable price, clean
6,7
Wai F. Solo putnici Hong Kong, 22. lipnja 2014.
NICE

good location, nice and helpful
6,7
nice
Tim M. Solo putnici United Kingdom, 22. lipnja 2014.
Dreadful
4
Room tiny, front desk staff incompetent rude and spoke poor English. Wifi didn't work on second day. Deducted 500 hkd from my card for deposit then expect me to trust them to cancel it! Generally poor experience and not good value.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04