ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 927recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (927)
Razvrstati po:
Oyvind K. Solo putnici Norway, 26. ožujka 2015.
Small room, very slow WiFi

Location was good
6
Location is good, price is ok but the rooms are small, the bed is very hard and the WiFi is too slow to even use it.
Tan H. Poslovni putnici Singapore, 23. ožujka 2015.
good location at wanchai

location, room, price
7,3
Eugenie D. Solo putnici France, 23. ožujka 2015.
Great location, good size for HK

Location, cleanliness, quiet
7,3
My stay was good in this hotel. Very convenient location. Room clean but very simple decoration. The size of the room is very nice for an HK hotel. The staff could be more welcoming.
Vivienne C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. ožujka 2015.
Reasonable price and good location

Location, cheap, family room
7
Location is near Causeway Bay. Lot's of restaurant nearby. Family room with King and single bed. Water heater and aircon is good.
Ruth I. Grupe Indonesia, 19. ožujka 2015.
value for price

its not easy to find hotel in hongkong at this rate for this quality. quite recomended for those who needs tripple room
7
Ruth I. Grupe Indonesia, 19. ožujka 2015.
ok hotel with reasonable price

for this price kings hotel is cheap compqring to other hotel. many foods and sjops are surrounding
7,3
Ruth I. Grupe Indonesia, 19. ožujka 2015.
good locatiom

close to main road and shops are arround
7,3
Justin H. Parovi United States of America, 15. ožujka 2015.
worst staff ever, non-smoking room smelled of smok

location, food area
2,7
i checked in late (i called beforehand and let them know), they gave me a tiny room that REEKED of smoke. i complained of the smoke smell and they didn't believe me saying "all rooms are non-smoking". i had to go complain twice more, and i had to politely ask to be moved (they didn't even give me an option). the new room was better, but without window. staff was unfriendly, tired, and overworked. i will never stay here again nor recommend this venue.
Zuhairi Y. Parovi Malaysia, 21. veljače 2015.
good location

cheap, good transportation availibility and good location
5,7
Fair but bed was uncomfortable and toilet smelly
Tam K. Solo putnici Hong Kong, 19. veljače 2015.
Kings hotel

The staff are nice ,the location are good
5,3
The room juz like motel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08