Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 98

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 1064recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1064)
Razvrstati po:
Silvana N. Parovi Romania, 17. siječnja 2016.
Great location and good value

location, location, location
7,7
The hotel served its purpose perfectly. We were in Hong Kong on an extended layover and wanted to be in the heart of the city - this is exactly what The Kings Hotel provides. A short walk from the MTR (either Wan Chai or Causway - it is between the two) and close to some great restaurants and pubs... I can't comment on the food or dining as we never ate there hence my "average' (3) rating. Many reviews of this hotel had complained about the hard beds - we love a hard bed so we were keen - but we found that the beds are super hard! But actually provided a good nights sleep!! so no problem there. The room is small but it does have a good shower and clean bathroom. This is a good base to tour the city from.
Prijavi ovu recenziju
Waruna M. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. siječnja 2016.
Stay one night in Kings Hotel

Location, Value for money, Clean
7
We stayed one night in Kings Hotel last week. The hotel was ok for the price we paid. We had some trouble finding the reception when we arrived. You have to go via lift to get to the main hotel lobby. There was no sufficient notice. Our room was standard and nothing to complain. Staff is not that helpful at all. Hotel location was good.
Prijavi ovu recenziju
Maneerat S. Poslovni putnici Thailand, 12. siječnja 2016.
Toilet at the lobby is too dirty to welcome guest.

Location and not so far from the convention center
4,7
Good location
Prijavi ovu recenziju
Rajarajan S. Poslovni putnici India, 10. siječnja 2016.
Not bad

Not bad
6,7
Not bad. Over rated...
Prijavi ovu recenziju
Nelson B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. siječnja 2016.
very unfriendly hotel staffs

the location
3,3
very bad.....! nobody greeted us when we checked in and when we checked out. Upon arrival at the lobby area, I have to ask all the 3 ladies sitting at the reception table who can I talk to regarding how to check in. Nobody even bother to say "good morning sir, may I help you". They just immediately ask me to give 500 HK Dollars for the deposit then gave me the key and that's it. No explanation on how to go to my room, if there's wifi connection etc. No complimentary water inside the room, room appearance look very nice in the photos but are actually old in reality. Nothing to watch in the television if you are non-chinese speaking person as most channels are local channels (in chinese). Finally on our check-out, after getting our hotel deposit, the receptionist didnt even say (thank you for coming) or any words that would make you feel trying to come back to their hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chi K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. siječnja 2016.
e

Modern Room, Large Toliet, Convinient locatiom
8
NIL
Prijavi ovu recenziju
Gilmer G. Obitelji sa malom djecom Venezuela, 2. siječnja 2016.
It won't be a second stay

Location, frequent cleaning.
5
Not good in my opinion inclusive been a budget hotel, comfort is an issue, mattress from bed are hard like a wood, you will feel your back as injured in the morning. Internet sucks, there were guest next rooms quite loudly parting during night times, we complaint and no one did a thing. There is not laundry available at the hotel, you need to find external laundry services. The staff at the lobby it is not much friendly, they don't speak much English. I believe the staff requires to understand how to deal with multiple culture visitor and guest. The best rate I can give is the location, it is close to the metro and many attractions in Hong Kong and Kowloon.
Prijavi ovu recenziju
San M. Grupe United States of America, 1. siječnja 2016.
Reasonable

Average
6,7
location is great but rooms below average
Prijavi ovu recenziju
Kwok Y. Solo putnici Brunei Darussalam, 27. prosinca 2015.
overprice

nothing much to said
4,7
room rate overprice / room need new fresh coat paint / wifi is so so.
Prijavi ovu recenziju
Ahmad R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. prosinca 2015.
Best suited for on-foot travellers

Near to transportations
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08