Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 98
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 990recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (990)
Razvrstati po:
Jimmy C. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2015.
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Prijavi ovu recenziju
Jaeho A. Poslovni putnici South Korea, 17. kolovoza 2015.
The worst hotel in my life.
2,7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Prijavi ovu recenziju
Jaeho A. Poslovni putnici South Korea, 15. kolovoza 2015.
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Prijavi ovu recenziju
Eytan G. Poslovni putnici Israel, 14. kolovoza 2015.
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Prijavi ovu recenziju
Lai K. Solo putnici Hong Kong, 10. kolovoza 2015.
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Prijavi ovu recenziju
Sudhir P. Obitelji sa odraslom djecom India, 10. kolovoza 2015.
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6,7
Prijavi ovu recenziju
Kavin A. Poslovni putnici Thailand, 8. kolovoza 2015.
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7,7
Prijavi ovu recenziju
David L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. kolovoza 2015.
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Prijavi ovu recenziju
Arne M. Grupe Germany, 2. kolovoza 2015.
Honestly the worst smelling room I ever had...

The location perfectly fine in Wan Chai. There is a Snooker Room in the House. Water pressure is very good.
5,3
Stay was good, but the hotel staff did not take care about my very stinky room.
Prijavi ovu recenziju
Loi F. Poslovni putnici Malaysia, 28. srpnja 2015.
bad room
3,7
bad room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05