ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Recepcija Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 98

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 874recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (874)
Razvrstati po:
Wen Y. Poslovni putnici Malaysia, 23. studenog 2014.
Near to MTR station

location, price, entertainment?
5,7
Kao Y. Poslovni putnici Taiwan, 15. studenog 2014.
Good location

Good Location, large room space, clean and tidy room
8,3
Really great experience, certainly recommend to my friends
Alieen T. Solo putnici Australia, 9. studenog 2014.
Just alright

Location is good
5,7
Room are very Small, but nice staff !
Jeongmin R. Poslovni putnici South Korea, 7. studenog 2014.
good!

price, location
9,3
This holte is good considering of price, location, etc.
Ma K. Parovi Philippines, 3. studenog 2014.
Nice stay

Comfortable, convenient, friendly staff
8
It was nice. :)
Tau B. Parovi Malaysia, 26. listopada 2014.
reasonable hotel price unexpected service

location, reasonable price, friendly staffs
5
king bed room with terrible smoking smell through ventilation problem and can hear noise from next door clear. staffs are quite friendly and location close to causeway bay and in the Hong Kong island.
Tan C. Grupe Malaysia, 24. listopada 2014.
Good location, comfortable

clean and proper, nice location, comfortable stay
8,3
Ong E. Solo putnici Philippines, 13. listopada 2014.
Okay but...

Location, affordable rates, accommodating staff
8
It was okay for a three-start hotel except that the air conditioning wrecked havoc to my sleep. The minimum cold temperature is freezing while the maximum fan mode was hot. As I tend to pass out when it's hot, I opted for the minimum cold temperature with towels and extra blankets to keep me comfortable. It felt like winter inside my room whenever I had to get up to go to the bathroom.
Michael K. Solo putnici United Kingdom, 12. listopada 2014.
Good Location.

Location
6
In HK prices vary depending on occupancy. I got a good deal through Agoda despite it being a weekend
Ana C. Parovi Philippines, 7. listopada 2014.
Accomodating

Clean, friendly and accomodating
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - UlazHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcijaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03