ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Apartman Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Kupaonica Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bazen Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Igralište za golf Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 658

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1469recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1469)
Razvrstati po:
Xiang N. Poslovni putnici China, 15. listopada 2014.
good hotel

good hotel for airport stay
8,3
Tien Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 2. listopada 2014.
Good to stay away from city

Close to airport, free shuttle bus and nice staff
8
I stayed there with my 2 children for 2 days holiday break in the city. Free scheduled shuttle bus is provided. Room is spacious and we have a good view facing HK airport. Children were excited to seeing the planes take off and land. Breakfast is nice. Staffs are professional and very friendly.
Chor Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. rujna 2014.
very helpful staff

staff are friendly and helpful, near to airport, room amenities is good
8
Robert C. Poslovni putnici United Kingdom, 25. rujna 2014.
Great location easy for Downtown and airport

Location / Location / Location
8
Good stay short but worked out well
Da X. Poslovni putnici China, 19. rujna 2014.
Most convient one near AWE

Best service, quiet room, delicous food inside.
9,7
I stay there to save my energy for buying goods on AWE jewelry show, it's very convient to the AWE.
Ursula N. Poslovni putnici Austria, 19. rujna 2014.
Taifun was there but we were save

Executive lounge, staff, room;
8,7
We (me and my wife) stood there for six nights and we were verry exited. The room was clean and the furniture was verry good. Th Breakfastbuffet was good and the staff there was friendly and polite. Only one thing was a little bit strange; there was a Taifun during our stay, but everything was save for us.
Robert R. Poslovni putnici Austria, 18. rujna 2014.
Stay for the Fashion fair

close to the fair, room, convinient
9
We were luck7y to be upgraded to the Presidential suite, so that was great. The hotel was completely full and there was some shortage of staff. But otherwise great location if you have business at the World Expo.
Paul S. Poslovni putnici Australia, 13. rujna 2014.
Convenient hotel for transit stays

Convenience to airport swimming pool nice rooms
7,7
A very nice and convenient place to rest and sleep when in need of a transit stop . Good breakfast and helpful staff . Upgrade and use the free wifi and members lounge .
Anton D. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. rujna 2014.
nice hotel,good food,small rooms

swimming pool,shuttle bus services,dinner buffet
8
rooms are quite small but clean and tidy, shuttle bus services from the airport and the nearest shopping mall are frequent,dinner buffet was excellent if you are a seafood lover.
Leung Y. Parovi Hong Kong, 7. rujna 2014.
Excellent

Room service, privacy
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - ApartmanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - KupaonicaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Luksuzni salonHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BazenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - UlazHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Luksuzni salonHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Igralište za golfHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3C03