Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bazen Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Igralište za golf Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bife Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i piće Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i piće Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bife Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 658

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1679recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1679)
Razvrstati po:
Vishvanath K. Obitelji sa malom djecom India, 29. lipnja 2015.
Excellent Service and confort

Service , cleaniliness And comfort
9,7
Excellent
Siew C. Solo putnici Malaysia, 21. lipnja 2015.
5 Star Room.

Comfortable, Clean and Convenient.
10
Great! As i was attending 2 days conference at Asia Expo, this hotel location just superb!! Definitely will come back again.
Wai T. Poslovni putnici Hong Kong, 16. lipnja 2015.
cozy

convenient
8
cozy
Oh J. Poslovni putnici South Korea, 15. lipnja 2015.
Close to the airport

Great Location to the international airport.
9,3
Always, clean, good...
Chi H. Parovi Hong Kong, 13. lipnja 2015.
Nice hotel but without free wifi

Convenience to airport, nice view and comfortable
8,3
It is a good experience living there. Close to HK airport and expo exhibition. But for wifi service, it needs to be charged. The only point I feel a bit disappointed.
Renlu M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. lipnja 2015.
the hotel was great and the staff is friendly..

pool, food andservice
9,7
Awesome
Kit M. Parovi Hong Kong, 11. lipnja 2015.
Located air Airport

Good for transit travellers, clean & big hotel
8
This hotel located at airport area, good for transit travellers, The room is clean & big, feel very comfortable.
Jonathan J. Parovi United Kingdom, 11. lipnja 2015.
Poor start but perked up

Location, spa food
7,7
Arrived in HK to find there was a bus transfer to the hotel. Looked like quite a few hotels use the same pickup spot. However the bus driver neglected to come into the waiting area, relying on small sign in bus window. Novotel had earlier come in to prompt guests so was lucky we noticed Marriott bus was there. We had a lot of luggage and was struggling with bags off the bus. However there was no help available whatsoever from hotel team. Not wanting to sound like a diva but we expected more from Marriott. When my wife spoke up on checkin Marriott service came through, complementary upgrade and wifi. How in 21st century any hotel believes they can charge for wifi is beyond me, Marriott does. Room was great and my wife thoroughly enjoyed the spa treat after her long flight. Menu in the restaurant was ok and wines were really good. Syrah was beautiful. Shame the start was so bad, spoilt another impeccable stay in Marriott.
Ng P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. lipnja 2015.
Near airport clean and big room

Near airport clean and big room
9,7
Tay J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. lipnja 2015.
Was very impressed from the picking up

the friendly staff, who extended exceptionally service in helping...
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BazenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - UlazHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Igralište za golfHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BifeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BifeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05