Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Zračna luka Hong Kong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bazen Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Predvorje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Ulaz Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotela Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okružje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bife Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i piće Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i piće Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bife Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Zračna luka Hong Kong Broj soba: 658

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1745recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1745)
Razvrstati po:
Cheuk N. Grupe Hong Kong, 29. kolovoza 2015.
GOOD LOCATION FOR ASIA EXPO

LOCATION, VIEW, STAFF
7,3
we have an event at asia expo, it's convenience for us to stay here. 5mins walk to expo, very good.
Prijavi ovu recenziju
Jin F. Parovi Malaysia, 16. kolovoza 2015.
No free internet wifi in room???

Room condition, location, staff services
6,3
Very far walking distance from MTR to hotel, no free wifi in room! Even 2 Star hotel also have free wifi! This mean i need to leave my comfortable room to lobby for internet and unable to relax in my room? The internet package in room cost 120HKD in 24hours but i do not stay here more than 24hours it is not worth!
Prijavi ovu recenziju
Giechris R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. kolovoza 2015.
Nice hotel

Room service ,price
9
Very good and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Bhargava R. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 12. kolovoza 2015.
Stay at Skycity-Very nice stay.

Rooms, Location, Cleanliness
9
Room comfort/standard I gave 4 points. It is not really for room comfort/standards. It is room location from Lift. It is very far from lift location (907). We had to walk very long. Lift was not in easy access. Food choice for vegetarians very limited. Breakfast is also with limitation for vegetarians. Otherwise, hotel and staff are excellent. We liked it.
Prijavi ovu recenziju
Ip S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. kolovoza 2015.
Feedback

Beautiful room, good facilities, clean beds
7
View can be better, staff should improve their attitudes
Prijavi ovu recenziju
Heine J. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 8. kolovoza 2015.
Start your travel relaxed

Comfort, Cuisine and Location
2
Very pleasant one night stay during HK transit. Though next to the airport with a fantastic view to the runway there was almost no noise. Slept well and felt good cared for
Prijavi ovu recenziju
Karenne K. Solo putnici New Zealand, 8. kolovoza 2015.
A good layover from the airport

location to airport, free shuttle and convinience
7,7
Easy to get from the airport using the free shuttle or a taxi which is cheaper enough. Hotel is well set up to take care of those on layovers for long distance flights, which actually makes flying all that more manageable. If you are a later arrival, it is still easy to get the shuttle and there is plenty of staff to take care of your needs.
Prijavi ovu recenziju
Hoi I. Obitelji sa malom djecom Portugal, 3. kolovoza 2015.
convenient

location
8,7
handy
Prijavi ovu recenziju
Ameen A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 1. kolovoza 2015.
Hotel is too old

Nearby the airport
6
The rooms are old and the furniture needs to be changed
Prijavi ovu recenziju
Xiaoxiang S. Poslovni putnici China, 31. srpnja 2015.
Good

Good
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BazenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa centarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PredvorjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - UlazHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkružjeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BifeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BifeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestoranHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B08