Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hope Homes Panglao

Barangay Danao, Panglao Island, Danao, Panglao Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržaji Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba Hope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržaji Hope Homes Panglao Panglao Island - Restoran Hope Homes Panglao Panglao Island - Ulaz Hope Homes Panglao Panglao Island - Vrt Hope Homes Panglao Panglao Island - Vrt Hope Homes Panglao Panglao Island - Vrt Hope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržaji Hope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržaji Hope Homes Panglao Panglao Island - Interijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Vrt Hope Homes Panglao Panglao Island - Kupaonica Hope Homes Panglao Panglao Island - Okružje Hope Homes Panglao Panglao Island - Okružje
Hope Homes Panglao Panglao Island - Okružje Hope Homes Panglao Panglao Island - Okružje Hope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotela Hope Homes Panglao Panglao Island - Okružje Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba Hope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska soba
Područje Danao Broj soba: 13
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 149recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
6,1
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (149)
Razvrstati po:
Charlie T. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
Good

With motorcycle
6,3
The place is quiet but the aircon ia not very cool
Prijavi ovu recenziju
Jehun K. Solo putnici South Korea, 29. siječnja 2015.
great value for money especially for scooter trip

cheap..motorbike included..so location can not be matter..unlike motorbike rent in alona beach usually based on 8 hours.. motorbike is yours as long as you stay there
8,3
Good...cheap...kind and helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Liselotte C. Parovi Canada, 21. siječnja 2015.
Good value. Laid back atmosphere

Getting a motor cycle include in the room rate was fantastic. The place was well organized and well run. The room was spacey and well eqipped
7,3
We had a pleasant stay here. It was quiet. Staff was pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Martin G. Solo putnici Philippines, 22. kolovoza 2014.
Wonderful respite from the noise in bohol

Accessibility, comfort and service
8,7
Lenlen was very attentive and helpful with all my questions. The hotel is well kept and quiet and just one habal habal away. Really enjoyed staying here. Will definitely consider going back on my next trip.
Prijavi ovu recenziju
Yessenia C. Solo putnici United States of America, 20. srpnja 2014.
Rent a scooter get a room with it

Friendly owners & staff, scooter with room rental, good value
6
Overall I enjoyed my stay. Mary Jane the owner was very friendly and nice, so was the rest of the staff. Peter (security) went out of his way to assist with tours and general island information. Basic rooms as expected were clean, however cable TV as advertised was not working the entire time I was there 5 days. WIFI connection was intermittent. Other guests complained about the same issues. Unfortunately weather was not good during my stay, both TV and WIFI would have made it more enjoyable when marooned for almost 3 days. Shower head broken made it difficult to take a a shower. Personally I consider all amenities before deciding on a hotel and end up extremely frustrated when advertised but not delivered. Especially since prices are very close with the competition.
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline C. Solo putnici Philippines, 16. lipnja 2014.
just what i was looking for

affordable, clean, free use of motorcycle
8
I had a great time in Bohol and Hope Homes played a major part of it. I was really happy about the affordability of the rooms. Even happier with the free use of motorcycle. I would stay with then over and over. ;)
Prijavi ovu recenziju
Lyle D. Parovi Australia, 24. svibnja 2014.
Great place to relax and explore Bohol

Price Motorbike Staff advice on everything
8,7
Clean room (cleaned everyday without asking) Cold aircon hot water. Staff were happy to answer any questions and knew a lot about Bohol didnt have any negative experiences just keep in mind this is the philippines dont expect first class ....your not visiting paris
Prijavi ovu recenziju
Thomas C. Solo putnici New Zealand, 24. ožujka 2014.
so so

thye motor bike
6
no wifi ..no hotwater... the meals forget it.. ordered crumbed the pork loin chop it came out as thin as my credit card and just as tough went to cut it and it shattered .. there was nothing I could eat .. itis German run so if you are into sausage you will be fine
Prijavi ovu recenziju
Manuel J. Parovi Philippines, 30. prosinca 2013.
highly reccomnedable, cheap

good place, free motorcycle service, affordable
9,3
good accomodation, friendly staff, clean and a value for money..
Prijavi ovu recenziju
Lee N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2013.
Simple and affortable hotel

Clean, affortable price and friendly staff
5,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hope Homes Panglao Panglao IslandHope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržajiHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržajiHope Homes Panglao Panglao Island - RestoranHope Homes Panglao Panglao Island - UlazHope Homes Panglao Panglao Island - VrtHope Homes Panglao Panglao Island - VrtHope Homes Panglao Panglao Island - VrtHope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržajiHope Homes Panglao Panglao Island - Rekreacijski sadržajiHope Homes Panglao Panglao Island - Interijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - VrtHope Homes Panglao Panglao Island - KupaonicaHope Homes Panglao Panglao Island - OkružjeHope Homes Panglao Panglao Island - OkružjeHope Homes Panglao Panglao Island - OkružjeHope Homes Panglao Panglao Island - OkružjeHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - OkružjeHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - Gostinjska sobaHope Homes Panglao Panglao Island - VrtHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Eksterijer hotelaHope Homes Panglao Panglao Island - Igralište za golf


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04