Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pogled Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Okružje Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vrt Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotela Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotela
Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pogled Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa centar Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa centar Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Kozmetički salon Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pogled Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Bazen
Područje Karon Broj soba: 160

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 745recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (745)
Razvrstati po:
Kia L. Parovi Malaysia, 8. prosinca 2015.
good hotel

food, large room, location
8
Prijavi ovu recenziju
Katharina S. Obitelji sa malom djecom Germany, 3. rujna 2015.
Great for families

The hotel is great for families travelling with younger children. We tried the dinner buffet which is delicious. Overall the hotel is very clean and well maintained.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Peter H. Parovi Australia, 30. kolovoza 2015.
Disappointing stay.

Room, staff, pool.
7
We felt that the hotel needs a facelift especially in the dining area which looked rather grubby and crowded. We were disappointed and as this is our third time in Thailand we were very disappointed with the quality of the Resort and the area in which it is situated.
Prijavi ovu recenziju
Gopal S. Obitelji sa odraslom djecom India, 13. kolovoza 2015.
good indian food

staff . swimming pools. indian food
8,3
great
Prijavi ovu recenziju
Chau K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. srpnja 2015.
Nice Staff, baggage not easy accessible to room

nice staff, nice swimming pool, easy access to beach
8
Prijavi ovu recenziju
Wing S. Parovi Hong Kong, 28. svibnja 2015.
good time and happy memory

big room, clean, pleasant staff are helpful, good breakfast n dinner buffet, value for $
8,3
Prijavi ovu recenziju
Kwun N. Parovi Hong Kong, 26. svibnja 2015.
nice hotel

clean, convenient, comfortable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Lauren D. Parovi Australia, 22. svibnja 2015.
Very comfortable and rooms were great

Facilities rooms and position
7,7
Our stay was great would definitely stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Lynn F. Parovi Canada, 5. svibnja 2015.
great value for money

pool, food, relaxing
9
Very relaxing. Reservation included breakfast and dinner which was fantastic. I recommend this hotel. Although beach is down a steep hill, hotel provides transport up and down the hill. Beach is gorgeous with less people.
Prijavi ovu recenziju
Catherine G. Parovi Philippines, 26. travnja 2015.
Great Stay

I love how friendly and helpful the staff are especially Anne. I love the facilities. I love the Privileged Lounge and Privileged Wing.
9,3
The hotel was spot on location. The walk to Karon beach was just nice for an exercise. Kata Beach is a nice 20 minutes stroll from the hotel where you will pass by different stores for souvenirs. We did not even bother to go to Patong. The staff are the best. The facilities are nice, we used the gym, pool table, and the pools. I love the Privilege Club Wing and their special treats from 12noon - 2PM. Their free dinner package was as well good and food were nice with a wide spread for breakfast. Although I have not seen any tom yum or pad thai during the 3 nights dinner we had. We will definitely come back to the same hotel.The massage place right outside the hotel before the small hill to Karon added convenience to our stay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - PogledHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OkružjeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - PogledHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Kozmetički salonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - PogledHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Luksuzni salonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Rekreacijski sadržajiHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - PogledHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SadržajiHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08