ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaža Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i piće Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Vrt Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao Centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salon Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz
Područje Patong Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 922recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (922)
Razvrstati po:
Dhanasekar S. Parovi India, 22. rujna 2014.
nice hotel

location. room(bed), gym and swimming pool
8,3
Robert J. Solo putnici United States of America, 21. rujna 2014.
Great stay

Cleanines location good staff
10
Great will return
Barry P. Parovi United Kingdom, 18. rujna 2014.
Excellent hotel

Quality value location
9,7
We had a pleasant stay, it is perfectly located opposite beach and close to everything patong offers,the staff were very friendly and helpful, they have two pools one for the youngsters and a quiet pool area which is nice if your travelling as a couple or alone. This hotel is far better than some far more expensive hotels in patong and will return for sure.
Alya M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. rujna 2014.
awesome and family oriented

staff, food & location
9,3
Alya M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. rujna 2014.
Great location, awesome service!

Staff performance, Food and Location
9
It was great! We were truly impressed with the service staff performance and the location was just a few blocks down to the beach. Love Jenny and the duty manager who looked after us during our stay. The only downfall was that the hotel does not have a lift and therefore making it quite inconvenient for families who are travelling with big prams or wheelchairs.
Wael Y. Parovi Bahrain, 17. rujna 2014.
I like this hotel

location swing pool nice rooms
8,3
Coool
Tina W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. rujna 2014.
good location. comfortable

location is gd
7
Isobel A. Solo putnici South Africa, 12. rujna 2014.
excellent location, good value for money

location, swimming pool, good breakfast
8,3
If we knew how great this was, then this would be our choice for the entire Phuket stay. We only stayed for 1 night but it was awesome. We loved being close to the beach, restaurants and shopping. The room and bathroom were a bit small. I would book a bigger room when I go back. I would definitely stay here again. Very friendly staff and good breakfast. We had a pool facing room so could walk from our room right onto the pool area. This is a great hotel. A tip for travelers, book for the 1st night only, then scout around. Its better to know the location of your hotel before you book for the rest of your stay.
Moo S. Parovi Malaysia, 10. rujna 2014.
Fantastic hotel, will stay again..!!

Nice location, staff were great, good customer service... overall are nice, just some minor issue about water heater.
9,3
N/A
Rosnani A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. rujna 2014.
Room is spacioys

Beside the beach, near shopping areas & eatery places
6,3
Upon arrival, the recep asked me for all our passports and even asked to pay for the 7 years old. Also, I find that the price a bit pricey.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlažaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao CentarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salonHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3B07