Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1176recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1176)
Razvrstati po:
Kreangkrai P. Parovi Thailand, 25. travnja 2016.
room need to update
4,3
room need to update
Prijavi ovu recenziju
Sean O. Solo putnici United Kingdom, 19. travnja 2016.
Why do I have to do this
5,7
Didn't want to do this
Prijavi ovu recenziju
Wai S. Parovi Hong Kong, 4. travnja 2016.
Bad services and food terrible
3
Impolit reception and very bad cleaning
Prijavi ovu recenziju
Hanafiah M. Grupe Malaysia, 3. travnja 2016.
great location and facilites
6,7
as my rating stated, it's a hotel with an excellent location. staffs are friendly. facility wise is great. value for your money and very clean. but for traveler without family, this is very family oriented hotel, so if you have friend who is joining you during the night, you're going to be charged THB3000. please bear that in mind. otherwise, it's quite an excellent hotel. kudos!
Prijavi ovu recenziju
Kenneth N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. ožujka 2016.
Enjoyable stay

The location, the convenience and the beach
7,3
It was an enjoyable stay for us. Rooms were clean although it's a bit run down. The distance to the beach and various food restaurants and the bustling streets nearby feels good. Overall nice place to stay! Will comeback
Prijavi ovu recenziju
Derek M. Parovi United Kingdom, 15. ožujka 2016.
Hotel in a fairlocation.

Location only
5,3
Rooms need revamping as old and quite grubby.bathroom had mold around the bath. Needed revamping. We had a deluxe pool view room and had some very noisy neighbours!
Prijavi ovu recenziju
Raminder B. Solo putnici United States of America, 15. ožujka 2016.
Good stay
5,3
Good stay. Hotel staff very good.
Prijavi ovu recenziju
Heather W. Grupe Australia, 13. ožujka 2016.
Good

Position
8,3
We stay at the horizon each trip this time my family went booked a delux room with two beds only to find out they were put into a room with one king and a fold out bed not good for the money we paid
Prijavi ovu recenziju
Hor C. Parovi Malaysia, 13. ožujka 2016.
Best Hotel Service, Enjoyable Holiday

Location,Staff,Food, Security
9,3
This is our second time staying at Horizon.Had a enjoyable and reasonable stay ,most of the staffs were very friendly and helpful ,room is spacious, clean and breakfast was very good ,security at two entrance, nothing to complain.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. ožujka 2016.
Over charged my room.

near beach, shop and foods
6,7
When upon check in they charged me again for additional for kid. Just don't want to make a fuss paid and stay. Book for facing pool side and yet given to non view at all. really regret staying at this resort.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlažaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao CentarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PredvorjeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SadržajiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PredvorjeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08