Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaža Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restoran Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restoran Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i piće Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Vrt Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao Centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz
Područje Patong Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1104recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1104)
Razvrstati po:
Kim F. Grupe Malaysia, 23. lipnja 2015.
Great location

Great location, friendly staff and good breakfast
8
Glenn F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. lipnja 2015.
Friendly Staff

Location close to the beach and shopping and very friendly and helpful staff.
9
Had an excellent time the pool was nice and the room was large and well equipped.
Gouri S. Obitelji sa odraslom djecom India, 1. lipnja 2015.
Vacation at Phuket

Behavior of staff, Location & Indian Restaurant
8,7
Though it as a short stay, I enjoyed it a lot.
Nur A. Grupe Singapore, 19. svibnja 2015.
A clean, comfortable and accesible to Patong Beach

comfortable, clean, staffs
9,3
This is my second time staying at Horizon Patong Beach Resort. I love the hotel. It is near Patong beach and it is close to alot of restaurants so me and my friends are always spoilt for choice went it come to eating. The staffs are also very friendly and nice to us. The room is big, spacious, clean and comfortable. We really enjoyed our stay there. Will definitely come back to Phuket.
Lee K. Parovi United Kingdom, 17. svibnja 2015.
clean and comfortable

spacious clean rooms. Lovely gardens. Two swimming pools
9,7
Enjoyable stay. Friendly helpful staff Good housekeeping
Rod M. Parovi Australia, 10. svibnja 2015.
great

location,beach,pools
8,7
we stayed here for 4 days and loved the place,walking distance to beach,shopping and bangla road.good rooms,good breakfast,and great 2 pools
Valentinas S. Poslovni putnici Lithuania, 8. svibnja 2015.
Good hotel good price

Location , room service ,
9
Everything was good, but not excellent , reception staff was not customer oriented
Kantinan P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 4. svibnja 2015.
So good.

Food,view, room
10
Feel good
Graham W. Parovi United Kingdom, 3. svibnja 2015.
4 nights in Phuket

1 the swimming pools. 2 Indian restaurant, 3 Staff were all very pleasant.
6,7
I enjoyed my stay at the Patong Beach resort but would not have been happy to be paying over £120 a night for a superior room which was the original price quoted, I was happy to pay a special offer rate of £45 a night as the standard of the rooms is not really 4 star quality its where its located in Patong Beach where everything is well over priced. In general though its a clean and tidy resort and I would happily use it again in the future but I would not be prepared to pay any more than £50 per night.
Tracey B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 26. travnja 2015.
Great Location

Close to Beach and a short walk to Bangala Road
8,7
We loved our 2 weeks here but only wished the pool was open later than 8.00pm. We are traveling back to stay year next year.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlažaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao CentarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PredvorjeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SadržajiHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PredvorjeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A06