Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaža Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pogled Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restoran Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i piće Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bife Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kafić Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salon Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Igralište
Mjesto: Patong Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 834recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (834)
Roberto C. Parovi Philippines, 15. travnja 2014.
Happy,fun

Value for money, central location, good food
9
Extremely great
Robert E. Grupe United Kingdom, 10. travnja 2014.
Tarnished by first impressions.

Swimming pools, location, high speed wifi.
5,3
On arrival at the hotel my room was not clean, with soiled towels on the floor, the bathroom bin loosely discarded across the room, and an empty water bottle by the sink. On request for this to be rectified, I returned 5 hours later to see that it had not been. Otherwise it was a pleasant stay.
Simone L. Grupe Australia, 7. travnja 2014.
location location location

location, attentive staff, good sized room s
7,7
Stayed at this hotel for 5 nights with a friend for her birthday, the staff organized a surprise cake and sung to my friend during breakfast FOC. All staff spoke english well and were friendly and attentive. Rooms were a little dated but the location outweighed everything.
Sara A. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 6. travnja 2014.
Beautiful hotel close to everything

Very close to Patong beach and shopping, beautiful hotel and lots of things to do for children.
9,3
Beautiful hotel and nice rooms, very close to beach and shopping. Nice personnel. Lots of things to do for our children (9 and 12 years old). We only stayed for one night but we wish we could stay longer and will definitly come back when we are i Patong and we will recommend it for all our friends.
John M. Solo putnici United Kingdom, 3. travnja 2014.
very good

staff bars pools
10
very good
Steven M. Grupe Australia, 2. travnja 2014.
relaxing

pool location staff
9,7
exelent
Marcus W. Parovi Germany, 1. travnja 2014.
relaxing holiday in the center of patong-phuket

large room, friendly staff,closed to center area
7,7
frindly staff in a nice Hotel, closed to the beach and tourism area of patong- phuket
Darbakh S. Parovi Singapore, 26. ožujka 2014.
it was perfect`

exciting, value-for-money, convenient
10
Kaustubh P. Obitelji sa odraslom djecom India, 25. ožujka 2014.
it was excellent...my second time staying here.

friendly staff,proximity to beach,
8
Pea V. Grupe Malaysia, 25. ožujka 2014.
Nice and Cozy

Room very big and spacious, same goes to Bathroom, it has rain shower head and bathtub
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlažaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PogledHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestoranHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BifeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KafićHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salonHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IgrališteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao CentarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salonHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3A01