ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plaža Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kupaonica Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Apartman Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i piće Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Vrt Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao Centar Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bazen Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salon Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Ulaz
Područje Patong Broj soba: 160
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 929recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (929)
Razvrstati po:
M J. Grupe Singapore, 28. rujna 2014.
Very comfortable ,clean and location to all activi

very near to the beach,easy access to others outlet,beautiful design and landscape
9,7
very comfortable and unique experience
John C. Solo putnici United Kingdom, 25. rujna 2014.
good location very relaxing

room pool location
7
an ideal hotel to relax - nice location and good pool area
Desmond D. Parovi United Kingdom, 25. rujna 2014.
horizon hotel stay

location, staff , has everything
10
Fantastic came from uk to bangkok for 25 nights and decided to spend aweek or so in phuket as a couple. Hotel is great staff will do everything to keep you happy. Location is fantastic. prices from mini bar very good compared to many others. Has everything you could want & from agoda price was amazing. Would stay again no problem. Very good.
Taibah A. Parovi Singapore, 24. rujna 2014.
our stay was a pleasant n service was good.

our room was just near the pool. breakfast was good and the ambience was cozy
10
Warmly welcomed by the hotel staff n service render was fantastic. Wil recommend my friends to stay if they r going to phuket
Sharyn W. Parovi Australia, 23. rujna 2014.
Horizon Beach stay 2014

Location, value for money, staff
10
Our stay was fantastic. The weather let us down a bit but the location, staff and facilities are terrific. We have stayed there a total of 5 times and recommend to anyone who mention they might go to Thailand. The staff are fantastic, always willing to help and no request that we have had is too much trouble. Being close to the beach and the markets is another plus. The resort is fantastic value for money. We will be going back with some friends who haven't been to Phuket before next year. We are looking forward to it!!!!
Dhanasekar S. Parovi India, 22. rujna 2014.
nice hotel

location. room(bed), gym and swimming pool
8,3
Mathew M. Solo putnici Australia, 22. rujna 2014.
Mathew

The location, the staff at the bar near the pool are very friendly an helpful an the pools great
6,7
It was good had a good time
Robert J. Solo putnici United States of America, 21. rujna 2014.
Great stay

Cleanines location good staff
10
Great will return
Barry P. Parovi United Kingdom, 18. rujna 2014.
Excellent hotel

Quality value location
9,7
We had a pleasant stay, it is perfectly located opposite beach and close to everything patong offers,the staff were very friendly and helpful, they have two pools one for the youngsters and a quiet pool area which is nice if your travelling as a couple or alone. This hotel is far better than some far more expensive hotels in patong and will return for sure.
Alya M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. rujna 2014.
awesome and family oriented

staff, food & location
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - PlažaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KupaonicaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ApartmanHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Dječji klubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa centarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - VrtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Posao CentarHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BazenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salonHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UlazHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3B08