ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel 1A Apartment Berlin

Milastreet 6, Prenzlauer Berg, Berlin, Njemačka 10437 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Interijer hotela Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Eksterijer hotela Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Interijer hotela Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kupaonica Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kupaonica Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kuhinja
Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kupaonica Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kuhinja Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kuhinja
Područje Prenzlauer Berg Broj soba: 11
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 10recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (10)
Razvrstati po:
Rie S. Solo putnici Japan, 22. svibnja 2014.
Cheap and comfortable

Cheap, clean, large room
9,3
I stayed here only one night. Though my arrival was late in the night(around 23:00), the staff was waiting for me and welcomed me. So nice. The room was large, clean, and well designed. The location is very good. You can go to Organic Market and Flea Market on foot on weekend. I moved to another B&B, but I wish I could have stayed at 1A longer.
Siu P. Solo putnici Hong Kong, 4. svibnja 2014.
comfortable

good location, comfortable and value of money
8
Tay P. Parovi Singapore, 9. ožujka 2013.
Affordable and convenient location

Affordable. Convenient location - Train station was just 10 mins walk. Shopping arcade nearby and variety of food to choose from. Room was pretty clean except for a coffee mark stain on the side table
5,7
Gabriel K. Solo putnici Singapore, 18. kolovoza 2012.
Excellent apartment

Huge space,has a living area, kitchen and bed space!
8,3
The apartment was spacious and big and the location was excellent! Close to the metro and beside a park for runners.
Vanessa T. Grupe Germany, 8. srpnja 2014.
Abzug nur beim Essen da es kein Restaurant gibt.

Lage, Preis.,leistung
8
Super. Gerne wieder, ist ein Appartement Hotel. Mehr braucht man nicht für einen Städtetrip.
Umit A. Grupe Turkey, 26. lipnja 2014.
berlin tarih ve kultur kenti

merkeze yakin sakin ve ucuz bir apart
6
1a apsrtment sakin ucuz ve ozellikle ucretsiz cay ve kahve hizmeti cok iyi
Katia N. Grupe France, 24. veljače 2013.
Appartement charmant, très bon accueil,

Appartement spacieux, décoré avec beaucoup de goût et emplacement idéal à 2 pas du métro
9
Je recommande cet hôtel, très bon accueil, très propre, pas cher du tout et beaucoup d'espace, une décoration design et un très bon emplacement
Henrik S. Parovi Sweden, 16. svibnja 2013.
Bra budgetboende

Nära till flera mysiga restauranger, bla "The Bird" Lätt och säkert att parkera. Nära till U-bahn
7,3
Ett enkelt och bekvämt boende i en lugn stadsdel med ett rikt kulturliv. Rummet var enkelt och rent, med stort kylskåp för egen mat. Enda klagomålet är att det var dåligt med varmvatten, och aningen kallt på rummet.
Lars B. Obitelji sa malom djecom Denmark, 19. listopada 2012.
Super beliggenhed

Ligger godt og let at komme til city på 10min.
7,3
Vi boede i en hotel lejlighed som blot var en stuelejlighed i en opgang tæt på hotellet. Pænt rent, men beskidt bestik i køkkenet (hviket nok skyldes at der ikke var opvaskemaskine). Lidt støj fra opgang men det var småting. Stort, velholdt og rent. Ingen wifi.
Yosuke I. Grupe Japan, 17. srpnja 2014.
一日滞在には打ってつけの宿泊所

安価・清潔・交通至便・親切
8,3
20間の欧州旅行の最終日に1日だけ宿泊した小さなアパート的な安価で清潔な宿泊所でした。SバーンとUバーンの駅が近くにあって交通至便な上に、スタッフが頗る親切で気持ちよく過ごせました。
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel 1A Apartment Berlin BerlinHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Interijer hotelaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Eksterijer hotelaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Interijer hotelaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KupaonicaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KupaonicaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KuhinjaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KupaonicaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KuhinjaHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Kuhinja


AS-AGWEB-3B06