Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Eksterijer hotela Hotel Adlon Kempinski Berlin - Eksterijer hotela Hotel Adlon Kempinski Berlin - Apartman Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Apartman Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Igralište za golf
Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska soba Hotel Adlon Kempinski Berlin - Kupaonica Hotel Adlon Kempinski Berlin - Kupaonica Hotel Adlon Kempinski Berlin - Kupaonica Hotel Adlon Kempinski Berlin - Kupaonica Hotel Adlon Kempinski Berlin - Bazen Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centar Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centar Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centar Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centar Hotel Adlon Kempinski Berlin - Rekreacijski sadržaji
Mjesto: Mitte Broj soba: 382
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,4

od 60recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,7
Udobnost/standard sobe:
9,4
Hrana/objedi:
9,0
Sve recenzije (60)
Karsten K. Parovi Denmark, 26. siječnja 2014.
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Parovi Israel, 26. siječnja 2014.
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Solo putnici Thailand, 22. siječnja 2014.
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 25. rujna 2013.
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. rujna 2013.
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. Parovi United Kingdom, 26. kolovoza 2013.
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.
Maria D. Solo putnici Greece, 13. ožujka 2013.
Comfortable stay

Location, clean, comfortable
7,3
Ivan R. Parovi Russia, 26. veljače 2013.
Lovely hotel with service with a smile

All
10
Lovely hotel, good location, friendly staff, excellent housekeeping, the best breakfast I've ever tasted in the hotels of Europe. Only one drawback-the lobby is noisy from visitors of kafe.
Jan L. Parovi Netherlands, 6. prosinca 2012.
Excellent hotel and services

Near the Brandenburger Tor in the Center of many things
10
We had an excellent stay in this beautiful hotel, where service to the customer the Keyword is. Rooms are very nice and practical and big. Very cosy. Personal in the hotel is naturally very friendly and helpfull and make you feel at home. Restaurant is exsteemly good for food. Breakfast for 39 euro is to high, allthough very good quality. We certainly hope to come back. Very much recommended!
Restaurant Tip: Restaurant Heising, nr 1 at Tripadvisor. Superb food. The couple who runs it is 80 years old. The atmosphere fantastic. Go there and experience. Restaurant Filetsteak in Berlin is the best steaks you can have. The restaurant is reasonable simple.
Carolyn T. Parovi United Kingdom, 16. kolovoza 2012.
stunning location

easy to get to all the wonderful sites in Berlin
9
great hotel, perhaps slightly on the large side for us, but the location made up for that

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Adlon Kempinski BerlinHotel Adlon Kempinski Berlin - Eksterijer hotelaHotel Adlon Kempinski Berlin - Eksterijer hotelaHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartmanHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - ApartmanHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Igralište za golfHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - Gostinjska sobaHotel Adlon Kempinski Berlin - KupaonicaHotel Adlon Kempinski Berlin - KupaonicaHotel Adlon Kempinski Berlin - KupaonicaHotel Adlon Kempinski Berlin - KupaonicaHotel Adlon Kempinski Berlin - BazenHotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centarHotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centarHotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centarHotel Adlon Kempinski Berlin - Spa centarHotel Adlon Kempinski Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel Adlon Kempinski Berlin - Dvorana za fitnessHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - RestoranHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salonHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salonHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salonHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salonHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salonHotel Adlon Kempinski Berlin - PredvorjeHotel Adlon Kempinski Berlin - PredvorjeHotel Adlon Kempinski Berlin - Interijer hotelaHotel Adlon Kempinski Berlin - Interijer hotelaHotel Adlon Kempinski Berlin - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A06