Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel AMANO

Auguststrasse 43/ Ecke Rosenthaler Strasse, Mitte, Berlin, Njemačka 10119

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 86recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
John B. Poslovni putnici Ireland, 30. siječnja 2016.
Business traveller

All staff very helpful and friendly.Reception exceptional
9
Excellent.Well located and helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Paul L. Obitelji sa malom djecom Australia, 3. siječnja 2016.
Family Holiday

location, cleanliness, bathrooms
6
It was great accept for the extra bed costs each night. When I booked online through Agoda I did my search for two rooms eone with three children. The issue is when you acually pay for the rooms its does not include the third child and puts you in a standard room. So instead of having two rooms for five people it just books two standard rooms for four people. Not Amarnos fault but Agola.com
Prijavi ovu recenziju
Sue F. Parovi United Kingdom, 3. siječnja 2016.
Joint account on tour

Location, friendly staff, modern
8
Great. Would recommend hotel for a city break. Lots of local food and drink options. Close to public transport. Staff friendly.
Prijavi ovu recenziju
Marianna J. Poslovni putnici Estonia, 16. prosinca 2015.
Title

Atmosphere, room and location
9,3
Very lovely, next time i would visit again
Prijavi ovu recenziju
Elina E. Solo putnici Finland, 13. prosinca 2015.
Weekend in Amano

Clean rooms, comfortable bed and nice staff
9,3
The stay was very pleasant. The room was on 4th floor, very tidy and cosy. Staff was friendly and eager to help with finding places to eat, providing extra pillows and blankets as I was sick. Breakfast ok as long as you are no special diet such as gluten free or milk free as then the options are very limited.
Prijavi ovu recenziju
Harriett K. Parovi United Kingdom, 7. prosinca 2015.
Stunning!

Staff, room & location
9,7
Perfect! Not a songle complaint.
Prijavi ovu recenziju
Ziv S. Parovi Israel, 8. studenog 2015.
Great stay

Location, beds, bathroom
9
Great hotel, nice and clean room. I was pretty mad when the receptionist tried to sell me a "quite room" for 10 euros more for each night. They didnt say i'm paying for a "loud room"
Prijavi ovu recenziju
Claire H. Obitelji sa odraslom djecom Ireland, 30. listopada 2015.
Enjoyed our stay

Kitchen facilities, WiFi, comfort
8,7
Very good. My only minor complaint was that we had a triple room but there were only 2 cups, plates, forks, knives, stools etc and we had to ask 3 times before we got the extra items.
Prijavi ovu recenziju
Ruth M. Parovi United Kingdom, 27. listopada 2015.
Delightful

Spacious studio, quiet yet busy, bicycles for hire on the doorstep!
9,7
Uncomplicated, easy and well located for a quick 3 day tour of Mitte and localities. Would highly recommend. Suggest book breakfast on line as it is cheaper than the hotel rate - nevertheless well worth it. Excellent .
Prijavi ovu recenziju
Liam S. Parovi Ireland, 20. listopada 2015.
Excellent location value for money nice interior

Location rooms service
9,3
Excellent time so central to everything would 100% stay again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel AMANO BerlinHotel AMANO Berlin - Eksterijer hotelaHotel AMANO Berlin - PredvorjeHotel AMANO Berlin - PredvorjeHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Interijer hotelaHotel AMANO Berlin - Gostinjska sobaHotel AMANO Berlin - Pub/salonHotel AMANO Berlin - BifeHotel AMANO Berlin - BifeHotel AMANO Berlin - RestoranHotel AMANO Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel AMANO Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel AMANO Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel AMANO Berlin - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07