Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1207recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1207)
Razvrstati po:
Kah L. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2015.
Attractive hotel

Staff very friendly, good enviroment! Restaurant very nice
9,7
I feel very happy when i was staying, staff nice, location good, clean, good pool, nice service!
Bagus T. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
One of the best three hotel in Medan city

Good location, good facilities and good hotel services
8,3
This hotel is not new but it has good standard for 4 stars and above classification
Keita M. Poslovni putnici Japan, 14. svibnja 2015.
breakfast is getting better nowadays.

breakfast, facility, price
8,7
I stay once in a month, and getting better breakfast. no other good choice to stay there in Medan. will stay again in the future.
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 13. svibnja 2015.
cleans

good design
6
Staff is always friendly and eager to serve and have a good guest service knowledge. Will definetely recommend the hotel
Conrado C. Parovi Philippines, 6. svibnja 2015.
Nice pool but rooms are outdated

location
5,3
It was so so. The room is full of ants and the curtain I stayed at is very dirty with stains. The hotel needs serious updating. The gym is just sad, nothing there at all. The only consolation is the pool which is quite pleasant when there are none much people using it. On the weekends, expect it to be crowded with kids.
Mohter A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. svibnja 2015.
Ok ok

Ok ok
2,7
Good
Theresa T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
Overall stay was worthwhile

Location, pricing and service
8,3
Overall was good but I think an upgrade is needed as the hotel looks old
Henny H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. svibnja 2015.
Bad management

Pool, kind staff, clean room
3,7
We choose aryaduta because they offer direct access to the pool and relax staying, but there was a birthday party at the pool when we stayed there. The party guest were keep going in and out our room terrace, we were disturbed by the noice and the crowd. They even took our things out from the terrace . Too bad that the hotel staffs couldn't do anything regarding to that. I was expecting a great holiday with pool terrace room. We ended up went out for fresh air until the party finished. We won't go back for sure.
Ron L. Parovi United States of America, 29. travnja 2015.
Aryaduta

Nice room, staff and food
8,7
The furniture in the dining room was dirty and stained from 8 years of use since opening. The staff were wonderful
Eric C. Poslovni putnici Indonesia, 28. travnja 2015.
an ok hotel

Great location, loved the staff performace, great meals for breakfast
7,7
I think the bed is not comfortable at all, i book twin bed, and it should be comfort for five stars hotel. but the bed is not comfortable. i expect more from 5 stars hotel. everything else was great.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C05