ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1159recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1159)
Razvrstati po:
Gregory B. Grupe Australia, 23. veljače 2015.
A good hotel

The staff are excellent, location is walking distance from the train station
9
This was my fourth or fifth time at the Aryaduta Medan. As usual I was happy with the service, I will stay there again.
Muzhafar I. Parovi Malaysia, 22. veljače 2015.
Good Stay

Food, staff services, location.
8
A good stay for family.
Binsar H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. veljače 2015.
Overrated

Swimming pool
4
Simply overrated.
Nadiah H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
Nice and convenient hotel

The bed n pillow are comfortable. The pool is superb. The hotel area is strategic. Attached to shopping mall is brilliant idea.
7,3
My stay was good. My kids really love the pools. The shopping mall that attached to hotel makes my stay more easier. Easy for me to shop things that I forgot to bring since I travel with small kids n infant. The food was average. The bed n pillow was very comfortable. The staff was average. Overall is good.
Shelly S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. veljače 2015.
Hotel Aryaduta Medan
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Shabir M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. veljače 2015.
Very good

Swimming Pool view nice, location and clean Hotel
9,3
Very Good
Binsar H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. veljače 2015.
Overrated

Swimming pool, swimming pool, swimming pool
5,3
Simply overrated and recommended only for smokers. Only swimming pool is good, other than that is completely overrated.
Laila A. Parovi Singapore, 9. veljače 2015.
Nightmare.Worst
3,3
I regretted so much for choosing this hotel. They still using old pillows & blankets just new cover but inside so filthy & dirty with musty smell, horrible. Never in my life I had this experience before even though it is 3 or 4 star. Pls look into this it is no joke. I just don't want to make fuss during my stay cos did tell the chambermaid but they never change. Fridge door cannot open & phone spoilt said ok will repair but till checkout. Very Very Disappointed.
Rony Y. Poslovni putnici Indonesia, 6. veljače 2015.
Good Location

Location Food Staff
7,7
Hotel location is nearby train station, government office, and shopping mall. Food is nice. The room is a bit old, but overall still ok and well maintained.
Kum H. Poslovni putnici Singapore, 5. veljače 2015.
short stay

bed
7,3
Fine . Breakfast is not good....taste of food will get a low grade.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A02