ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 989recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (989)
Razvrstati po:
Eddy P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. rujna 2014.
The superb swimming pool

swimming pool is best
7,7
just so so.. only cause of swimming pool
Prem D. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. rujna 2014.
Why no papers in the morning

Size, pool view, cafe staff
7,3
Good but room service menu need some update when after 10-11pm Hope to see some improvements in those stated
Juliana J. Poslovni putnici Indonesia, 21. rujna 2014.
Nice , good staff hotel, clean , big room

Nice , friendly staff , clean
6
Nice , good , close to shopping , and big room ..
Muhamad S. Poslovni putnici Indonesia, 21. rujna 2014.
Really nice place

Pool, Room and Clean condition
9,7
Cozy place to stay
Wei P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. rujna 2014.
My favourite hotel in Medan

Clean rooms, good breakfast and value for money!!!
7
Always meeting my high standards. I had my wedding there five years ago, and every year after we still go back to stay when i go back. Love the pool, clean rooms and very good rates. The staff also very well trained, polite and prompt. Management please take note. The last time i was staying there, i remember there was a local promotion going on and the breakfast was very disappointing. I think you ran out of milk and the staff just added water to dilute the milk, thats was not a right thing to do. Please look into it and keep up the good work. Will definitely stay there again....
Thomas C. Poslovni putnici Indonesia, 19. rujna 2014.
no hospitality I experience in this hotel

location very near to train station where you can go direct to airport
5
Sucipto A. Parovi Indonesia, 18. rujna 2014.
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Poslovni putnici Indonesia, 18. rujna 2014.
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. rujna 2014.
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. Poslovni putnici Indonesia, 16. rujna 2014.
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A07