ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1036recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1036)
Razvrstati po:
Heng C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. listopada 2014.
Nice Hotel

Nice Food, Good Service and Nice Pool
7,7
Had a nice stay at the Hotel. The staff were friendly and warm, food at breakfast was good, and the hotel room was clean and smelled good. Kids enjoyed themselves at the pool
Balamurugan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
good

good
8,7
good
Balamurugan C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
Very good.

Good.
9
Very good loction
Tiong D. Poslovni putnici Malaysia, 25. listopada 2014.
value for money

good breakfast. center of city. shopping mall
7,7
Edily A. Grupe Malaysia, 24. listopada 2014.
Comfy stay

Ambience, comfy & value
10
Excellent. Everything was perfect. Attached with mall. I would like to stay there again in the future.
Egyptoman D. Solo putnici Malaysia, 24. listopada 2014.
Excellent stay

Food, cleanliness and staff courteciness
9,7
Enjoyable.
Tony P. Parovi Indonesia, 20. listopada 2014.
good hotel, good price

location, nice decoration, great swimming pool
8
Philip B. Solo putnici Switzerland, 20. listopada 2014.
my drop point in Medan

quiet, central, ,food
8
I stayed a week, lazying by the swimming pool. Very nice place, staff attentive and the food is superb although a bit expensive. I will definitively come back to this hotel when in Medan. Can be a little noisy on week ends due to the children playing by the pool and this is not the worst kind of noise you get down here. There are 158 channels on TV if you are bored but I hooked by laptop to the TV set as usual so I could get access to my favorite movies. Try the avocado, salmon mango tamale it is delicious.
Linda W. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
Overall satisfy with location and price.

Good location, good price and clean.
7,7
Overall we satisfy with the location, price and clean. We went for transit, but it's good hospitality.
Mohammad J. Parovi Malaysia, 19. listopada 2014.
Good

Conform and good
8,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06