ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 977recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (977)
Razvrstati po:
Sucipto A. Parovi Indonesia, 18. rujna 2014.
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Poslovni putnici Indonesia, 18. rujna 2014.
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. rujna 2014.
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. Poslovni putnici Indonesia, 16. rujna 2014.
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Norsalenawaty M. Parovi Malaysia, 16. rujna 2014.
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Bruce J. Solo putnici United States of America, 14. rujna 2014.
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Poslovni putnici Indonesia, 13. rujna 2014.
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Suhadi S. Poslovni putnici Singapore, 9. rujna 2014.
experience in medan

service, cleanliness, frendly staff
5,3
no complaint
Wie S. Poslovni putnici Indonesia, 9. rujna 2014.
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice
Rahmatullah S. Poslovni putnici Indonesia, 5. rujna 2014.
Arya duta staff does the procedure make fell home

View and lanscape also place the center of city.
8
Agoda

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B01