Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1545recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1545)
Razvrstati po:
Lia Y. Poslovni putnici Indonesia, 28. travnja 2016.
pleasure stay
6,7
the hotel very nice, room small but cozy , nice view, clean, the lobby down stairs small , we need to go up for check in at main lobby ..
Prijavi ovu recenziju
Ardi A. Poslovni putnici Indonesia, 23. travnja 2016.
...
5,7
...
Prijavi ovu recenziju
Tsuyoshi M. Poslovni putnici Japan, 21. travnja 2016.
no problem at all.
5
it is ok, but many indonesians has no english and hard to cover requirement. some more help by english speaker of hotel are more appreciated. receiption of convention in other hotel near thsi hotel was terrible for foreigner. i was happy to saty this hotel, though covention team suggested to stay other hotel.
Prijavi ovu recenziju
Selfia S. Parovi Indonesia, 17. travnja 2016.
Clean and good service
5
Clean and good service
Prijavi ovu recenziju
Janice L. Poslovni putnici Malaysia, 11. travnja 2016.
Central Town & Easy Ascess
4,3
Near to mall, easy get taxi,near train station to KNO. Weakness- Elevator is to little and old. Walk very far to room.
Prijavi ovu recenziju
Unggul H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. travnja 2016.
Pleasant stay with young children
5
Its a nice clean and friendly stay. But we were somewhat dissapointed with the cleaning service. We left our room dor breakfast around 8 am. When we got back around 11 am or so. Our room was not yet been cleaned. But other wise its a pleasant say
Prijavi ovu recenziju
Lie Y. Poslovni putnici Singapore, 9. travnja 2016.
Terrible service, hotel room very old and dirty an
2
Hotel room very old and dirty , ants everywhere
Prijavi ovu recenziju
Abull M. Parovi Malaysia, 7. travnja 2016.
Need to improve on lif..not funtion
6
I like yr service
Prijavi ovu recenziju
Nagaraja S. Poslovni putnici Malaysia, 7. travnja 2016.
Good
5,7
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Joseph C. Poslovni putnici United States of America, 6. travnja 2016.
Busines & Leisure
6,7
Extraordinary staff that assisted me & my wife after a street robbery - I cannot say enough about the professionalism and assistance that they provided, EXCELLENT!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01