Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1259recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1259)
Razvrstati po:
Iman K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Good 5 star hotel

Good hotel, good room, but can improve the breakfast menu and the restaurant cleanliness
9,7
Prijavi ovu recenziju
Mohammad R. Parovi Indonesia, 22. srpnja 2015.
Bad toilet drainase at my room last time

Place at nerve of medan city, have a nice view at pool side and also city view when the night come
9,3
I've enjoy it.. Thanks for the servicess
Prijavi ovu recenziju
Wooi S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. srpnja 2015.
first time stay not bad

staff performance, friendly
8
staff performance, friendly. But the breakfast is ok but not as good as Grand swissbelhotel.
Prijavi ovu recenziju
Charlotte M. Parovi Australia, 11. srpnja 2015.
Couldn't ask for more

The service was impeccable, the appearance was stunning and the pool was better than I could of imagined
10
Simply amazing. Such a hassle free, beautiful and friendly place to stay. Only wish I could of stayed for longer!
Prijavi ovu recenziju
Manoharan N. Solo putnici Malaysia, 7. srpnja 2015.
Condition of room

Friendly staff at front desk. Dining was good and staff were organised.
6,3
To start with the allocated room was difficult to locate. The numbering system for the rooms are misleading. Lots of renovation being carried out. You got to request for hair dryer; tissue papers. Sink clogs.
Prijavi ovu recenziju
David M. Solo putnici Mexico, 5. srpnja 2015.
Good value for money.

Location, location, location
8
Prijavi ovu recenziju
Jessica T. Poslovni putnici Indonesia, 3. srpnja 2015.
Good room, but nothing around it

Room, and that's about it
6,7
It was OK, entrance was a bit weird as you have to go upstairs to check in, not right at the lobby. Room was very spacious and comfortable. There is nothing surrounding the mall though, if you are looking for shops and food nearby, it is a bit hard.
Prijavi ovu recenziju
Hanry S. Parovi Indonesia, 3. srpnja 2015.
good location..breakfast just nice

location,swimming pool
6,3
Prijavi ovu recenziju
Benni S. Poslovni putnici Indonesia, 2. srpnja 2015.
It's Ok with the hotel services

Services, Breakfast and room
8
ok
Prijavi ovu recenziju
John C. Parovi United States of America, 28. lipnja 2015.
Good staff

staff, not crowded, nice pool
6,7
I like staying at Aryaduta. The staff is what makes this property a good choice. The cleanliness of the public areas has slipped a good deal. Carpets are not clean and the upholstery on the chairs in the dining room needs to be replaced it is so filthy.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03