ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1195recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1195)
Razvrstati po:
Conrado C. Parovi Philippines, 6. svibnja 2015.
Nice pool but rooms are outdated

location
5,3
It was so so. The room is full of ants and the curtain I stayed at is very dirty with stains. The hotel needs serious updating. The gym is just sad, nothing there at all. The only consolation is the pool which is quite pleasant when there are none much people using it. On the weekends, expect it to be crowded with kids.
Theresa T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
Overall stay was worthwhile

Location, pricing and service
8,3
Overall was good but I think an upgrade is needed as the hotel looks old
Ron L. Parovi United States of America, 29. travnja 2015.
Aryaduta

Nice room, staff and food
8,7
The furniture in the dining room was dirty and stained from 8 years of use since opening. The staff were wonderful
Eric C. Poslovni putnici Indonesia, 28. travnja 2015.
an ok hotel

Great location, loved the staff performace, great meals for breakfast
7,7
I think the bed is not comfortable at all, i book twin bed, and it should be comfort for five stars hotel. but the bed is not comfortable. i expect more from 5 stars hotel. everything else was great.
Laura A. Parovi France, 25. travnja 2015.
Really confortable Hôtel

room, food, staff
10
We stayed 2 nights in this hôtel and 1 full day as my fiancé was sick. It gave hime the opportunity to recover in this really good and confortable bed room with amazing view on the city. The TV with a good choice of channels was really convenient for us, same as the room service with an excellent dinner! The breakfast buffet is really big with a LARGE choice to start your day well! The staff at the reception was helpful to organise our transfer to the Lake Toba. I definitely recommend this hotel and will stay there again. A French-South African couple traveler.
Pandya A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. travnja 2015.
best hotel in medan

i like the pool, food n the spacious room
9,3
The gym in the hotel is very small. When i check in I have to wait for about 30 minutes to get the rooms
Aryanto R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 17. travnja 2015.
Nice hotel with a descent rate in Medan

Location, room type and ancient places around
10
It was so nice having had 2 nights stay in Aryaduta Medan
Maruwandi Y. Parovi Indonesia, 12. travnja 2015.
This hotel was one of the 5 stars hotel in medan

food good swimming pool and near from the entertainment centre
8
Good Living
Novie O. Solo putnici Indonesia, 8. travnja 2015.
Old room

Not to clean
6,3
Okay
Christine Y. Grupe Indonesia, 6. travnja 2015.
Awesome stay! :)

The room is very comfortable and clean. The staffs are very warm hearted
8,7
It was awesome and pleasant at the same time. Will definitely come back to stay in this hotel again if i have a chance

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B01