Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1463recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1463)
Razvrstati po:
Ling T. Parovi Indonesia, 2. veljače 2016.
.

Pleasant service staff. Despite room a bit dated, quite clean. Great locaton
7,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Alan J. Solo putnici South Africa, 30. siječnja 2016.
Surprisingly good

Room, Location, Food
9,3
I liked the hotel. The only problem was only one lift was working to get up to the lobby on Level 9. Apart from that, I think it was all good!
Prijavi ovu recenziju
Anton W. Grupe Indonesia, 25. siječnja 2016.
Average

amenities, location, free wifi
5,7
Average hotel. Would be trying out other hotels in Medan next time round.
Prijavi ovu recenziju
Kung Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. siječnja 2016.
Overated

Breakfast
5,7
Bad smell when walk into the room, request to change room but reception said is fully book no room to change. Toilet door is broken and cannot lock at all
Prijavi ovu recenziju
Inge O. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. siječnja 2016.
The best swimming pool in town

Swimming pool, swimming pool and swimming pool
8
Good place to swim
Prijavi ovu recenziju
Samat M. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2016.
Food needs improvement

Privacy
7,7
Prijavi ovu recenziju
Low A. Poslovni putnici Singapore, 15. siječnja 2016.
Memorable Stays!!!

Beautiful Swimming Pools, Courtesy of Reception Clerk (Winnie) and Hotel View.
6,7
It was a memorable stay and I will like to share two things regarding my stay at Aryaduta. 1. The GOOD a. When I stepped into the hotel, I was well greeted by the doorman and reception staff, especially the lady by the name Winnie. They were warm, friendly and helpful! b. The swimming pool is great and wonderful to relax after a day of busy schedule. c. Thanks the hotel staff for their arrangement of transport to and fro, when I was admitted to Siloam Hospital. 2. THE BAD a. I was given room 9003 on my arrival. The room was good, but was stuffy and cigarette smell too strong. I changed room, the next day! b. When I returned to hotel after my discharged from Siloam Hospital on the 14th Jan. for food poisoning. I thank reception desk manager, Jimmy (I supposed his name) for his concerns and cares. I explained to him, I got it after I took the breakfast at the hotel on the 13th Jan. morning. An hour after breakfast, I started to have diarrhea, stomach pain, and vomiting. I rushed to the Hospital and was diagnosed to have food poisoning. The doctor had to put me on drip and kept me in the hospital for a day to observe my condition. Anyway, I am appreciative to the manager, Mr. Jimmy for his assistance and cares. However, before I checkout of the hotel on 15th January, I was attended by another manager (Don't know his name). When a lady staff asked me about my health condition, I explained to her. The manager was standing beside her. He stared and turned his face away in a rude manner. I was not blaming the hotel food. And I was disappointed with the attitude of the manager. I hope he could emulate the other manager, Mr Jimmy. This should not be an attitude of a hotel front desk manager! Thank you!
Prijavi ovu recenziju
Yul H. Poslovni putnici South Korea, 10. siječnja 2016.
Best in Medan

Value for Money, Comfort Room, Good Bathroom
10
This is the best hotel in the medan. Located in centre of the medan. Good value for money, comfort room and good bathroom. Room and bathroom is much better than Marriot.
Prijavi ovu recenziju
Yap C. Grupe Malaysia, 9. siječnja 2016.
Nice Hotel in Medan City

Staff , Food & Swimming Pool
8
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Lasmaydha S. Obitelji sa malom djecom Australia, 6. siječnja 2016.
Family time

Location - breakfast selection
4,7
The rooms (we had 3 rooms) are not clean - plus the air condition not working properly. It was hot in all the rooms and we had to call the engineers - but not they could not solve the issue.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07