Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1568recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1568)
Razvrstati po:
Marco S. Poslovni putnici Indonesia, 17. svibnja 2016.
good hotel, location strategic, price is reasonabl
5,3
The room is comfort, location very strategic, beside mall and there are many local food around the hotel, wifi is good, breakfast is good
Rony Y. Poslovni putnici Indonesia, 13. svibnja 2016.
Breakfast Staff Location
4,7
I love d breakfast, location nearby shopping mall n train station, facilities is well maintained
Aryanti S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. svibnja 2016.
Good
5,3
Good
Khairul B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. svibnja 2016.
Standard aryaduta room
5,3
Usually for business but this time got kids, room abit smaller with kids, ideal for solo business traveller
Izmir M. Solo putnici Malaysia, 8. svibnja 2016.
Nice hotel
5
1. Breakfast was good compared to other hotels. 2. Nearby mall really helps when it comes to search for snacks, toiletries etc. 3. Clean room 4. near to padang Not so good :- room was not ready till 5pm, after requesting few times, they had to to relocate to smoking floor
Wen N. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2016.
Convinient
4
Hotel environment is good
Ronny A. Poslovni putnici Indonesia, 7. svibnja 2016.
The hotelnprice is little more expensive
5
Compare in jakarta the hotel prices is more cheaper than medan
Shelvaganeysh P. Solo putnici Singapore, 2. svibnja 2016.
Summary
5
The hotel staff were prompt and polite to all my request. Keep up the good work.
Tan L. Solo putnici Malaysia, 2. svibnja 2016.
very good location
6
Very good location and the breakfast is nice.
Rosmani B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. svibnja 2016.
Food
4,3
Good
1 od 1 recenzija
Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03