Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - Predvorje Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Kupaonica Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - Kafić Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvorana Hotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i piće Hotel Aryaduta Medan Medan - Sadržaji Hotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska soba Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1279recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1279)
Razvrstati po:
Jalaludeen S. Poslovni putnici Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Very poor service

Pool and waitress
5
Poor receptionist room condition is very bad. Should improve their PR
Prijavi ovu recenziju
Lin D. Poslovni putnici United States of America, 20. kolovoza 2015.
Close to places where I need to be

Location, Pricing, Food
8,3
Prijavi ovu recenziju
Lan N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. kolovoza 2015.
aryadhuta is a old style nice hotel

Atmospher location Service
9
very nice no complain never better
Prijavi ovu recenziju
Noor Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. kolovoza 2015.
location,swimming pool,food

clean and close to town
8,7
overall ok..except for the charge for my son's brekafast.initially,i've asked the staff in reception,he said i've got free breakfast for 2 adults and 2 children under 12y.o..but i'm very disappointed that they charge for bringing my child for breakfast!!!when i reconfirm with the staff,he said free for children under 6 y.o!what's the hell is this??
Prijavi ovu recenziju
Vebi G. Poslovni putnici Indonesia, 8. kolovoza 2015.
Great Hotel

Clean, Modern, Big size
10
The hotel in modern designed with spacious room size and clean bathroom. however the water heater isn't supplied hot water (only warm and cold). the breakfast was good enough. overall this is one of recommended hotel in Medan.
Prijavi ovu recenziju
Sitti R. Parovi Singapore, 7. kolovoza 2015.
Valued for money.

Staff are friendly. Room cleaned & food good.
8
Awesome.
Prijavi ovu recenziju
Dina S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2015.
Not 5 star hotel facilities provided

Strategic location, clean, responsive valet staff
7,3
I came to hotel earlier before check in date in purpose to drop my luggage because i want to continue other trip but bad response n service from front desk. After i checked in, i did breakfast. The fried foods are too oily, pastisseries too dry like sand n hard like rocks. Then i went to pool, there is no shower room provided. How come? We should enter gym with carpet floor but very wet. It will make carpet smelly.
Prijavi ovu recenziju
Melisa E. Poslovni putnici Indonesia, 30. srpnja 2015.
Hotelnya nyaman sekali..lokasi strategis..

Hotelnya nyaman sekali..lokasi strategis..Transport mudah
10
Menyewa mobil
Prijavi ovu recenziju
Iman K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Good 5 star hotel

Good hotel, good room, but can improve the breakfast menu and the restaurant cleanliness
9,7
Prijavi ovu recenziju
Mohammad R. Parovi Indonesia, 22. srpnja 2015.
Bad toilet drainase at my room last time

Place at nerve of medan city, have a nice view at pool side and also city view when the night come
9,3
I've enjoy it.. Thanks for the servicess
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - KupaonicaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/salonHotel Aryaduta Medan Medan - KafićHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Plesna dvoranaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana i pićeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Interijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastankeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - SadržajiHotel Aryaduta Medan Medan - Eksterijer hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PredvorjeHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Gostinjska sobaHotel Aryaduta Medan Medan - UlazHotel Aryaduta Medan Medan - BazenHotel Aryaduta Medan Medan - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07