Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Asoka City Home Bali - Interijer hotela Hotel Asoka City Home Bali - Bazen Hotel Asoka City Home Bali - Bazen Hotel Asoka City Home Bali - Bazen Hotel Asoka City Home Bali - Recepcija Hotel Asoka City Home Bali - Recepcija Hotel Asoka City Home Bali - Recepcija Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba Hotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 589recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (589)
Razvrstati po:
Rahul H. Solo putnici United States of America, 19. kolovoza 2015.
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Prijavi ovu recenziju
Nuttinee S. Solo putnici Thailand, 16. kolovoza 2015.
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Prijavi ovu recenziju
Cheryl Y. Grupe Singapore, 7. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Staff, spacious room and cooking area
7,7
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Bad service

pool for kids
4
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Bad service

pool for kids
3,7
awful service
Prijavi ovu recenziju
Ponpisut W. Grupe Thailand, 24. lipnja 2015.
It's ok.

Staff, room size.
7
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Prijavi ovu recenziju
Jorge M. Solo putnici Mexico, 14. lipnja 2015.
Good enough

1. The price
6,7
Prijavi ovu recenziju
Georgia F. Parovi United Kingdom, 5. lipnja 2015.
Amazing value for money

Good price, nice room, less basic than expected
9
Prijavi ovu recenziju
Kalena C. Solo putnici Canada, 18. svibnja 2015.
good value, close to airport

nice beds, shower pressure, very close to airport
8
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth Q. Grupe Australia, 3. svibnja 2015.
Stay

Close to airport
6,3
Fine
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - Interijer hotelaHotel Asoka City Home Bali - BazenHotel Asoka City Home Bali - BazenHotel Asoka City Home Bali - BazenHotel Asoka City Home Bali - RecepcijaHotel Asoka City Home Bali - RecepcijaHotel Asoka City Home Bali - RecepcijaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska sobaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska sobaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska sobaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska sobaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska sobaHotel Asoka City Home Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02