ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1289recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1289)
Razvrstati po:
Albert U. Poslovni putnici Taiwan, 16. travnja 2015.
Business hotel

location, price and comfy room
7,7
very good, same as before, the free wifi is very bad.
Maja C. Poslovni putnici Poland, 16. travnja 2015.
good for biz trip

location,price,comfort
10
Excellent.
Phiangdao J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 15. travnja 2015.
Great location

Location, accessibility, many great restaurants around
8,3
Cosette S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. travnja 2015.
Great stay!

Location
8
Great
Cheung Y. Poslovni putnici Singapore, 11. travnja 2015.
Feedbacks

staff, location,convenient
5
This is my first time staying in this hotel and no way it is quality to be 3-star. Although staff are polite but room facility is worst than hostels. Room is exceptional small, one small pillow, one thin blanket even the weather is 16 degree and central air condition cannot turned off. One coffee and one tea bag. I do not feel I would stay here for a second time.
Joseph L. Poslovni putnici United States of America, 9. travnja 2015.
Great value, will stay again

price, comfort, staff
10
The staff was super friendly and helpful, gave me recommendations on where to eat, get my haircut, gym, shopping, how to get to my next stop in Shenzhen. The room was small, but I had a queen bed and a desk, so it was all good. Clean and quiet. Wifi was mediocre. There's no food at the hotel, but right next door is a nice little local spot that I hit up every day. There are also plenty of restaurants around... even a pretty good pizza joint a block away! This was my first time in Hong Kong, and I'd definitely stay here again.
Luiza M. Parovi Macau, 6. travnja 2015.
Good location, price reasonable

Good location. Good price. Not so many Chinese from main land china
8
Quite good
Elizabeth A. Parovi Philippines, 6. travnja 2015.
Location Location Location

1)Location 2) Efficient staff 3) Good value
8,3
No fuss, no frills, no drama. And that's how every trip should be. Queen room was alright. Slept well. Although I heard the twin room is more cramped. Bring your own toiletries though. There are mystery liquids in the shower stall that don't smell so good. I'm guessing the green stuff is detergent. Anyway, if you're not expecting much (not a luxury traveler) this is a good, decent hotel with efficient staff. We asked for ice all throughout our stay there for our drinking sessions, and within minutes after our requests, Mr. ice dude would come up with a bucket, ready for our scotch. Kudos to that guy! The location's good too. It's within spitting distance to the TST station. It ain't that cheap, yet ain't as expensive as the hotels near Harbour City, but overall, good value. Would definitely consider staying there again.
Iriana Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. ožujka 2015.
recommended to others

(1) Strategic Location, nearby public transport (2) Friendly Staff (3) Comfortable Room
7,7
Good
Jeffrey A. Parovi Australia, 30. ožujka 2015.
It's ok.

Location, clean and staffs are helpful.
7
It's pretty good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - RecepcijaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C05