Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1358recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1358)
Razvrstati po:
Tan C. Solo putnici Malaysia, 25. svibnja 2015.
good hotel

clean,big enough,cheap
8
good experience
Nuttaporn I. Parovi Thailand, 25. svibnja 2015.
Good Location

Location, Comfortable and Nice Staff
8
Good location, easy to find everything around the hotel and near the exit B2 Tsim Sha Tsui Station.
Allan S. Poslovni putnici Denmark, 22. svibnja 2015.
Very good hotel on the Kowloon side .

Very nice staff. Good size room to a nice price
7
Very comfortable
Dale Y. Poslovni putnici United States of America, 22. svibnja 2015.
adequate

location, staff, clean
6,3
This hotel is very close to MTR exit and HSBC bank, in walking distance of the conference hotels. Many restaurants nearby. My room was VERY small, can't stay more than 2-3 days. Staff was helpful, quickly and efficiently managed my booking including an unexpected change.
Rachel P. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2015.
Good sized room for HK

cleanliness, comfort and location
7,3
Ningbin Z. Solo putnici United States of America, 17. svibnja 2015.
Satisfied

Good location, nice and helpful staff, clean
8,7
Kaveechok L. Parovi Thailand, 17. svibnja 2015.
Great deal Geat Location

location, price, and service
8,7
Yi S. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Had a pleasant stay. Will stay there again. :)

Clean, Convenient, Comfortable.
8,7
It was good! Will definitely consider there again. :)
Kristine I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. svibnja 2015.
Will definitely book in this hotel again.

Location, Hotel cleanliness, Efficient staff
10
I would say very satisfied as hotel location is very accessible to public transport - ie MTR and Airport Bus (A21), shops and food stations. =) Hotel though has no own restaurant so you have to go out of the hotel everytime to dine at nearby restaurants.
Laparat K. Poslovni putnici Thailand, 5. svibnja 2015.
the price was decease since the day i purchased33%

near MTR
5
the hotel charge me more about 50 dollar us even though i already book via agoda. i booked this room 1 month before i go to hongkong however, when the day come, i suddenly checked the price on agoda mobile app. i was shocked because the price was deceased hugely about 33%. moreover the hotel charged me more 50 dollar, they said that the room would not fit for 2 people so they move me to anther room and charged me more. So disappointed !!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - RecepcijaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotela


AM-AGWEB-4F10