Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1457recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1457)
Razvrstati po:
Gerrick S. Parovi Philippines, 29. kolovoza 2015.
Location

location, cleanliness, staff
6
Prijavi ovu recenziju
Erika T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. kolovoza 2015.
just what you needed

location near restaurants near mtr station
8
we always stay here when we go to hongkong location is good because its near on what you all need as a tourist
Prijavi ovu recenziju
Vivienne N. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2015.
Great location, value for money hotel

Good location, value for money
5,3
Strategically located. Very small hotel with small lobby reception. You have to check out strictly at 12noon. No extension and strictly no late check-out.
Prijavi ovu recenziju
Tas D. Parovi Thailand, 25. kolovoza 2015.
One of the best hotel in Hong Kong

Superb location hotel
10
Best in Hong Kong, always stying there for my visits.
Prijavi ovu recenziju
Prasit N. Grupe Thailand, 24. kolovoza 2015.
Good location hotel

Location, Easy access, Price
8
It was great. The only thing that should be improved is the WIFI which it's almost not usuable. The signal is good but the speed is super slow and it will get worse at night. the other things are good.
Prijavi ovu recenziju
Mary E. Parovi Philippines, 24. kolovoza 2015.
A small hotel in the heart of Tsim Sha Tsui

Location, staff, access to public transportation
7,7
Prijavi ovu recenziju
Choy H. Parovi Australia, 20. kolovoza 2015.
Great location and staffs

Friendly staffs,tidy room and good storage services.
8
Great to me and covinence to all transportation.
Prijavi ovu recenziju
Mewadee A. Parovi Thailand, 20. kolovoza 2015.
Good location but poor staff at night

Good location
5,3
When i stay my first night, the alarm fire is alarm. I called to ask the staff but he said only " nothing". So i cannot sleep for all night
Prijavi ovu recenziju
John D. Poslovni putnici Philippines, 19. kolovoza 2015.
Pretty hotel

location is perfect. clean. nice bed.. space of bedroom and bathroom just enough.
8
Great! Except for an isolated case which we experienced one evening. For abt an hour the smoke alarm kept ringing on and off. They did something abt it but was just a hassle because this happened past midnight. Other than that our stay was awesome.
Prijavi ovu recenziju
Hoi S. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
Very convenient

very convenient, comfortable bed
7,3
comfortable bed
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - RecepcijaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - TlocrtiHotel Benito Hong Kong - TrgovineHotel Benito Hong Kong - Prijevoz u blizini


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05