ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1297recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1297)
Razvrstati po:
Joyce B. Solo putnici United Kingdom, 22. travnja 2015.
Short Stay

Location, friendly helpful staff, well appointed room.
7,3
Relaxing -though difficult to find. Address given was Cameron Road, but hotel entrance actually in Cameron Lane. Value for money.
Hoi S. Parovi Hong Kong, 21. travnja 2015.
Very convenient

Very convenient, big room
6,7
Very convenient, big room. But reletively expensive
Hong Y. Solo putnici Singapore, 20. travnja 2015.
Location, Location, Location

Proximity to mrt exit B2. Close to shops and restuarants. Convenient to get to my room quickly
6
Good and trouble free as always
Lalita L. Parovi Thailand, 19. travnja 2015.
Nice location next to MTR

The location is wonderful. Very closed to MTR station.
8,3
It's very nice and convenient.
Albert U. Poslovni putnici Taiwan, 16. travnja 2015.
Business hotel

location, price and comfy room
7,7
very good, same as before, the free wifi is very bad.
Maja C. Poslovni putnici Poland, 16. travnja 2015.
good for biz trip

location,price,comfort
10
Excellent.
Phiangdao J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 15. travnja 2015.
Great location

Location, accessibility, many great restaurants around
8,3
Cosette S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. travnja 2015.
Great stay!

Location
8
Great
Cheung Y. Poslovni putnici Singapore, 11. travnja 2015.
Feedbacks

staff, location,convenient
5
This is my first time staying in this hotel and no way it is quality to be 3-star. Although staff are polite but room facility is worst than hostels. Room is exceptional small, one small pillow, one thin blanket even the weather is 16 degree and central air condition cannot turned off. One coffee and one tea bag. I do not feel I would stay here for a second time.
Joseph L. Poslovni putnici United States of America, 9. travnja 2015.
Great value, will stay again

price, comfort, staff
10
The staff was super friendly and helpful, gave me recommendations on where to eat, get my haircut, gym, shopping, how to get to my next stop in Shenzhen. The room was small, but I had a queen bed and a desk, so it was all good. Clean and quiet. Wifi was mediocre. There's no food at the hotel, but right next door is a nice little local spot that I hit up every day. There are also plenty of restaurants around... even a pretty good pizza joint a block away! This was my first time in Hong Kong, and I'd definitely stay here again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - RecepcijaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C02