ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Benito Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Interijer hotela Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Kupaonica Hotel Benito Hong Kong - Ulaz Hotel Benito Hong Kong - Recepcija
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1001recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (1001)
Razvrstati po:
Wai S. Parovi Hong Kong, 15. rujna 2014.
good location

location and cleaniness
6,7
the overall stay is ok but the room is too small. can't even open two luggages at the same time. otherwise, all good, esp the location as it is just 1 min away from mtr. staff is friendly too.
Kristine K. Grupe United States of America, 13. rujna 2014.
Great hotel and location

Location, price, clean
9,7
Brooke W. Solo putnici United States of America, 8. rujna 2014.
Not bad

Location, cleanliness, location
7
Gerry I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. rujna 2014.
Good hotel for location and basic amenities

Good Location. cleanliness, Cozy interior
8
Couldnt complain more, except on room, there was a smallhole in the ceiling. And on the 2nd day, small amount of water is drippinng on the wall. Though it didnt disturb me much so I put tissue paper on the floor to absorb the water.. I reported it already. I guess they are always fully booked so no time to fixed it..above than this everything is ok.. As an added amenities, maybe its goos to put a water fountain on each floor aside from the free bottled water in the room.
David M. Solo putnici Mauritius, 2. rujna 2014.
Great location

good location, clean and value for money
7,3
great hotel and very convenient to travel and close to MRT and shopping center. The room is very clean, good size and comfortable.
Jennifer G. Grupe Singapore, 2. rujna 2014.
Excellent location. Value for money.

Location. Clean. Fairly priced.
8
Being 30 seconds from Tsimshatsui MTR is the biggest plus for this hotel. Food, shopping and convenience stores were all around so location is unbeatable. Rooms are basic but clean. Beds were rather hard and pillows flat. The safe in my room was not working and the staff didn't get it fixed even after 2 reminders. But overall this is a great hotel for short stays. I can overlook the bed/pillows/safe as the location and general cleanliness were good.
Juergen C. Solo putnici Germany, 24. kolovoza 2014.
Just for the night

Location to MTR and Nathan Street, staff helpfull and friendly, not more to say in only 8 hours from check in to check out.
7,3
It was exactly what I was looking for, room typical size of Hong Kong, could be a bit cheaper.
Li P. Solo putnici Singapore, 15. kolovoza 2014.
Good for 1 person

Location, price and this hotel have rooms for 1 person.
8
This is my third time staying in this hotel and My stay is pleasant.
Sushil N. Poslovni putnici Switzerland, 12. kolovoza 2014.
smooth

location, staff, location
7,7
good location professional staff all worked as should be, so good and practical stay
Pariyaporn T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 12. kolovoza 2014.
Hotel is located near MTR.

Best location, clean room, and service mind
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Interijer hotelaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - KupaonicaHotel Benito Hong Kong - UlazHotel Benito Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3A02