Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Predvorje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salon Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Područje Wanchai Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 924recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (924)
Razvrstati po:
Eliot C. Solo putnici Taiwan, 18. svibnja 2015.
Cheap n nice

Cheap price and good location ,neat the Subway station
8,3
Eliot C. Solo putnici Taiwan, 18. svibnja 2015.
Good price

Cheap price n nice location and near subway station
8,3
Robert C. Poslovni putnici United States of America, 10. svibnja 2015.
Better Deals in Wanchai

Location, free water. Good safe.
7
Rooms kind of small, wifi a pain. Staff doing their best.
Willie T. Poslovni putnici Singapore, 7. svibnja 2015.
Good location hotel

Location is good, public transportation is good, food surrounding lots
9,7
It's not my first time staying in this hotel, always like the surrounding food, near train station causeway bay, near shopping mall Times Sq. the room is small no facility in the hotel so should rated 2 Star. The best part of this hotel is you can take a bus from airport and walking distance from bus stop to hotel, and again opposite bus stop same bus to airport. Very convenient.
Rommel O. Poslovni putnici Philippines, 12. travnja 2015.
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. Poslovni putnici Hong Kong, 12. travnja 2015.
the room are so small

the location are ok
4,7
fare price and fare room , don't expect anything
Khai T. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2015.
Room is too small

Nothing best in here
5,3
I book double bed but the give me twin bed with small space, i stay alone why i need twin bed?
Chee A. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2015.
small room, hotel central located

near subway, restaurant around, central located
6
didnt notice the size, didnt realise its very small, the bed is not tat clean, feel itchy, but location wise is good, near to times square, near to mrt, many restaurant around. but its cheap la, so worth it
Daniel G. Solo putnici Ethiopia, 24. ožujka 2015.
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Chen S. Parovi Hong Kong, 22. ožujka 2015.
Tiny room, with good Location

close to shops, 10 mins walk to MTR, fare Price
6
Hotel room is very small but with good location. Shops, restaurants and malls are nearby, ard. 10 mins walk to MTR. The shower stall is tiny... my hubby can hardly close the door after he gets in, and there are drain flies inside. Fare price, don't expect anything.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - PredvorjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salonHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3A01