ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Predvorje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salon Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Područje Wanchai Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 895recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (895)
Razvrstati po:
Daniel G. Solo putnici Ethiopia, 24. ožujka 2015.
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Daniel G. Solo putnici Ethiopia, 21. ožujka 2015.
Fair

Location value for money
6,3
the rooms are extremely small for the value the location is good
Giang V. Poslovni putnici Vietnam, 9. ožujka 2015.
Hotel Bonaparte By Rhombus

Closed to Expo, small cozy room
8
Closed to Expo, small cozy room
Siow L. Poslovni putnici Singapore, 8. ožujka 2015.
Not too bad

Good location, clean and neat, mordern layout.
6,3
In general I think the hotel is ok, good location with a lot of eatery and walking distance to Time Square. But the rooms are a bit small but ok for us, because most of the time we were outside. Staff wasn't very friendly. I think they can improve in that aspect.
Chok L. Solo putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
overnight stay - OK and no complaint

location, last minute discounted price, overall OK
7
ovwrnight stay, ok and no complaint
Wai T. Parovi China, 8. ožujka 2015.
Customer Orientation

Stay green with no soap provided. Cleanliness is acceptable. Staff members helps hotel retrain customer's request.
6,3
I booked a room by the Business Hot Deal to stay a might on 7 March at the said hotel. The deal included a twin bed/double bed to choose from upon check in. As I did on 7 March, the hotel staff member at the front desk told me that he was unable to entertain me with a double room as requested. He stressed that I had to pay more for my request for my deal did not include a bed room. Reluctanly, I had to accept the offer. Later the day, I checked my deal over internet and found that a double bed room was one of the choices. However, I had settled down and too tired to do anymore argement. I remained to stay and unhappy. I will not choose this hotel again.
Ka M. Parovi Hong Kong, 18. veljače 2015.
Good for a quick stay

Location : 5 minute walk to Causeway Bay, 24hour store just nearby. Room is small but good.
6
Anita H. Solo putnici United Kingdom, 13. veljače 2015.
Facility

Location is good, hotel staff helpful and bed's comfortable
6,3
OK but twin room is really small. Very disappointed being told that using Wifi is chargeable as most of the hotels in HK provide free use of Wifi. There's no desk phone in hotel room but only an old mobile phone be provided when complained. I requested double bed room when making the booking but it was not provided when I checked in the hotel. If Wifi is not provided in future, I will not consider to stay in this hotel again.
Chun H. Parovi Hong Kong, 7. veljače 2015.
rubbish quality

location
3,3
it was not a cheap hotel, however the room is extremely tiny and the beds are v small. it looks like a motel more than a hotel.
Yee C. Poslovni putnici Hong Kong, 4. veljače 2015.
clean but smells weird

location, service, tidy
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - PredvorjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salonHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3C07