Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Predvorje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Kupaonica Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Kupaonica Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkon/terasa Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salon Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Kafić Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Područje Wanchai Broj soba: 80

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 996recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (996)
Razvrstati po:
Ming C. Poslovni putnici Malaysia, 21. siječnja 2016.
suitable for short stay

small, convenience, clean
5,3
Prijavi ovu recenziju
James W. Poslovni putnici United States of America, 12. siječnja 2016.
Perfect

Clean and convenient with a great staff.
9,3
Small rooms, but hey, it's HK! Clean and perfect for a place to hang your hat for a night or two. Fantastic location too!
Prijavi ovu recenziju
Charo L. Parovi Philippines, 13. prosinca 2015.
Bad room condition

Location
3
So so
Prijavi ovu recenziju
Wailan W. Solo putnici Canada, 12. prosinca 2015.
Great for solo travelers

Great location
8,7
This is my suggestions for the hotel, the hallway when enter the room, the light is too dark, and became scary atmosphere, and the shower slide door need to fix (enlarge ) for water splashing outside.
Prijavi ovu recenziju
Chiu Y. Parovi Macau, 29. studenog 2015.
Good stay

The hotel is very convenient to every where. The room is clean. The only wired part is the shower.
8
Prijavi ovu recenziju
Brian W. Poslovni putnici Singapore, 24. studenog 2015.
Smell in the Room

Location
4,3
Not good. The rooms is super small, beds are very hard and the cleaning staff don't do a good job of cleaning the rooms. There was a sewerage smell in my room.
Prijavi ovu recenziju
Marcos R. Solo putnici Argentina, 3. studenog 2015.
Internet

Clean, staff, etc
7,3
If you can't show where in Agoda you saw that it was free internet in every room they will charge 100 HKD per day for that. :-(
Prijavi ovu recenziju
Kok F. Solo putnici Singapore, 31. listopada 2015.
Only good enough for one night stay

Location, location, location
6,3
Disappointing as housekeeping forgot to place the towels in the room, so i had to make my way back down to the reception to get them personally (since there was no phone in the room). It is as if things were not bad enough, the cardkey malfunctioned and I could not gain access back to my floor since the senor in the lift does not recognize the cardkey. In the end, the lift brought me up with the rest of the hotel guests but did not stop at my floor. Guess what? I made my way back to the reception to seek help, and all these happened in the first 20mins after my check-in.
Prijavi ovu recenziju
Say B. Poslovni putnici Malaysia, 25. rujna 2015.
Small Unique Boutique Hotel

Small and Comfy.
9
A decent small unique boutique that is just nice for a solo business traveller. No complaint, superb bargain.
Prijavi ovu recenziju
Koon W. Solo putnici China, 29. kolovoza 2015.
Hotel Bonaparte By Rhombus
6,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - PredvorjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - KupaonicaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - KupaonicaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkon/terasaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salonHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - KafićHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01