ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotela Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Predvorje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salon Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Sadržaji Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje
Područje Wanchai Broj soba: 80
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 910recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (910)
Razvrstati po:
Rommel O. Poslovni putnici Philippines, 12. travnja 2015.
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. Poslovni putnici Hong Kong, 12. travnja 2015.
the room are so small

the location are ok
4,7
fare price and fare room , don't expect anything
Khai T. Poslovni putnici Vietnam, 1. travnja 2015.
Room is too small

Nothing best in here
5,3
I book double bed but the give me twin bed with small space, i stay alone why i need twin bed?
Chee A. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2015.
small room, hotel central located

near subway, restaurant around, central located
6
didnt notice the size, didnt realise its very small, the bed is not tat clean, feel itchy, but location wise is good, near to times square, near to mrt, many restaurant around. but its cheap la, so worth it
Daniel G. Solo putnici Ethiopia, 24. ožujka 2015.
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Daniel G. Solo putnici Ethiopia, 21. ožujka 2015.
Fair

Location value for money
6,3
the rooms are extremely small for the value the location is good
Lydia L. Solo putnici Australia, 10. ožujka 2015.
Handy location but small room

Handy location to all amenities and transportation. Helpful staff. Overall is top of 3 stars hotel.
7,3
Enjoy the convenient of hotel location. Very close to public transport and different grades of restaurant. Only short distance from MTR.
Giang V. Poslovni putnici Vietnam, 9. ožujka 2015.
Hotel Bonaparte By Rhombus

Closed to Expo, small cozy room
8
Closed to Expo, small cozy room
Siow L. Poslovni putnici Singapore, 8. ožujka 2015.
Not too bad

Good location, clean and neat, mordern layout.
6,3
In general I think the hotel is ok, good location with a lot of eatery and walking distance to Time Square. But the rooms are a bit small but ok for us, because most of the time we were outside. Staff wasn't very friendly. I think they can improve in that aspect.
Chok L. Solo putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
overnight stay - OK and no complaint

location, last minute discounted price, overall OK
7
ovwrnight stay, ok and no complaint

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interijer hotelaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - PredvorjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/salonHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - SadržajiHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkružjeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3A05