Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel California

Basak, Lapu Lapu City (beside Gaisano Grandmall Basak), Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel California Cebu - Eksterijer hotela Hotel California Cebu - Okružje Hotel California Cebu - Ulaz Hotel California Cebu - Interijer hotela Hotel California Cebu - Ulaz Hotel California Cebu - Eksterijer hotela Hotel California Cebu - Gostinjska soba Hotel California Cebu - Predvorje Hotel California Cebu - Gostinjska soba Hotel California Cebu - Recepcija Hotel California Cebu - Predvorje Hotel California Cebu - Kupaonica Hotel California Cebu - Gostinjska soba Hotel California Cebu - Gostinjska soba Hotel California Cebu - Predvorje Hotel California Cebu - Eksterijer hotela
Hotel California Cebu - Predvorje Hotel California Cebu - Eksterijer hotela Hotel California Cebu - Eksterijer hotela Hotel California Cebu - Eksterijer hotela Hotel California Cebu - Recepcija
Područje Otok Mactan Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 335recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (335)
Razvrstati po:
William V. Poslovni putnici United States of America, 19. lipnja 2015.
Hotel California

Name,location,massage palor
6,7
good
Maria J. Parovi Philippines, 16. lipnja 2015.
hotel is very clean and frontdesk is very accomoda

clean, accessible to airport and warm staff
8,7
it was a good stay at this hotel..
Min H. Solo putnici South Korea, 26. svibnja 2015.
perfect location, simple

perfect location, simple, near mall
8,7
perfect location, simple, near mall everything was fine value for money clean and simple
Via M. Poslovni putnici Philippines, 26. svibnja 2015.
may 23-26 stay

cleanliness, location, staff
4,3
Ok
Min H. Solo putnici South Korea, 23. svibnja 2015.
value for money

perfect location, simple, near mall
8,7
perfect location, simple, near mall everything was fine value for money clean and simple
Marielle L. Parovi Philippines, 21. svibnja 2015.
good value for money

nice, clean, near the airport and right beside the mall
10
Sun M. Solo putnici South Korea, 11. svibnja 2015.
just short stay

friendly staff and near to mall
4
just good to stay for a short time,
Andrius P. Parovi Lithuania, 7. svibnja 2015.
Good place to stay

Tidyness, Location (next to Airport/Shoping mall), Staff
10
We chose this hotel, because it was one of a few next to airport. It is written, taht it is 1 km away from airport, but actually it is 8 km with a taxi. Staff was very friendly and helpful, rooms clean. Nice hotel for the money
Valeria B. Solo putnici Russia, 19. travnja 2015.
nice place to stay overnight

clean, close to the airport, cheap
8
I've booked this hotel to stay one night between flights. So i was looking for not expensive place close to the airport and Hotel California is just the right place for it. Rooms are clean and not too small, ac is working fine, water heater too
Jan H. Solo putnici Australia, 5. travnja 2015.
A bit misleading
3,3
the blurb says 2km from airport it's actually more like 6. It says wifi in every room but once connected to router it was hardly useable. I picked the hotel based on these criteria as I'm only at the hotel for 10 hours. It was totally disappointing.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel California CebuHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - OkružjeHotel California Cebu - UlazHotel California Cebu - Interijer hotelaHotel California Cebu - UlazHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - Gostinjska sobaHotel California Cebu - PredvorjeHotel California Cebu - Gostinjska sobaHotel California Cebu - RecepcijaHotel California Cebu - PredvorjeHotel California Cebu - KupaonicaHotel California Cebu - Gostinjska sobaHotel California Cebu - Gostinjska sobaHotel California Cebu - PredvorjeHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - PredvorjeHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - Eksterijer hotelaHotel California Cebu - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D08