Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel California

Basak, Lapu Lapu City (beside Gaisano Grandmall Basak), Mactan, otok Mactan , Filipini 6015

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 391recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (391)
Razvrstati po:
Danny S. Solo putnici Sweden, 11. prosinca 2015.
Incredibly noisy

Cleanliness, location and staff
6,7
I had to catch a very early flight but couldn't sleep as there is a window into the hallway that doesn't isolate sound at all, might as well just have been an open window. So, don't stay here if you feel like you need to actually sleep.
Prijavi ovu recenziju
Jaco D. Obitelji sa malom djecom South Africa, 23. studenog 2015.
Good vvalue for money

Service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Leslie J. Solo putnici United Kingdom, 5. studenog 2015.
ok

cheap
6,7
ok
Prijavi ovu recenziju
Tarcisia C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. listopada 2015.
awesome!

staff were so good and well trained ,the location is great and it's clean
10
That was the most amazing experience i ever had in Lapu lapu Philippines. I can just run and cross the street if I needed something as the mall is just opposite of the hotel plus the accessibility of the transpo is perfect! The staff were young but they exactly know their jobs including the security guards! The only thing is that, they don't have the machine to let you pay using your debit and or master card , you should pay in cash! Over all, it was a great stay!
Prijavi ovu recenziju
Clifford E. Solo putnici United States of America, 17. listopada 2015.
Happy camper

Local, clean, safe
5
Prijavi ovu recenziju
David S. Solo putnici Australia, 11. listopada 2015.
customer focused staff

friendly staff, air con, hot shower
8
I had an overnight stay in Cebu and decided to try the Hotel California. Its about a 15 to 20 mintute drive from the airport. I was very impressed with the hotel,the staff made me feel very welcome. The hotel was very clean and the shower was great, and the aircon was whisper quiet. For the shoppers who might stay here the Grand mall is right next to the hotel. I would like to stay here again if i come back to Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Genevie A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. rujna 2015.
satisfied

location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hickson L. Solo putnici Papua New Guinea, 27. rujna 2015.
Good location near the airport and shopping mall.

The staff are friendly
9,3
I stayed 6 nights and I loved it. It is closed to the shopping mall and airport. The staff are friendly and service is good. Short stay is awseome and good rate.
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Parovi United Kingdom, 3. rujna 2015.
Good overnight stay

Near airport, near mall, good wifi
7,3
Good overnight stay in a well located airport. There was some damp in the room and the shower wasn't powerful but for an overnight stay the positives of the location and good wifi outweigh this
Prijavi ovu recenziju
Reinhard J. Solo putnici New Zealand, 2. rujna 2015.
behind the airport but not close to it

next to mall. clean. modern
6,3
Location seems great as next to airport. But its at rear side of airport. 20 min drive if traffic permitting. Public transport only by tricycle.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel California otok Mactan Hotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - OkružjeHotel California otok Mactan  - UlazHotel California otok Mactan  - Interijer hotelaHotel California otok Mactan  - UlazHotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - Gostinjska sobaHotel California otok Mactan  - PredvorjeHotel California otok Mactan  - Gostinjska sobaHotel California otok Mactan  - RecepcijaHotel California otok Mactan  - PredvorjeHotel California otok Mactan  - KupaonicaHotel California otok Mactan  - Gostinjska sobaHotel California otok Mactan  - Gostinjska sobaHotel California otok Mactan  - PredvorjeHotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - PredvorjeHotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - Eksterijer hotelaHotel California otok Mactan  - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08