Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Cesario Cebu - Interijer hotela Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Ulaz Hotel Cesario Cebu - Restoran Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Restoran Hotel Cesario Cebu - Sadržaji Hotel Cesario Cebu - Bazen Hotel Cesario Cebu - Sadržaji Hotel Cesario Cebu - Bazen Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Bazen
Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Gostinjska soba Hotel Cesario Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 33

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 683recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (683)
Razvrstati po:
Jenifer A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. srpnja 2015.
Staff

Friendly abd courteous staff
9
George G. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2015.
Ok for the money

Staff price location
6,3
Adequate at best
George G. Solo putnici United States of America, 28. lipnja 2015.
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Joevanie P. Grupe Philippines, 16. lipnja 2015.
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Angeles S. Solo putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
a

b
8
c
Tammarut S. Parovi Thailand, 9. lipnja 2015.
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Japheth P. Parovi Philippines, 29. travnja 2015.
Good location

Near the airport so it comes with free airport transfers. With buffet breakfast too!
6,7
Leonardo P. Parovi United States of America, 11. travnja 2015.
Not good to stay unless it's necessary

Use of pool
4,3
Very bad, bugs all over the room, ask for transfer and the staff we're looking for same or lesser room rate to change even when you were the one inconvenience. They should have apologize and do their best to please you.
Romel T. Poslovni putnici Philippines, 9. travnja 2015.
Value for money

I like the pool, near to airport & buffet breakfast!
9
The hotel is very nice although its quite old but the room and the service are superb.
Gaike V. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 2. travnja 2015.
Very bad experience

Breakfast, location close to AirPort
3,7
Room was very smelly en there were insects in the bed. We made reservation for 3 beds and payed extra. Room was not big enough for 3 beds. One could not move! receptionist was not friendly at all. Was a very bad experience! We will never visit Cesario again and think the price was too much for value!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Cesario CebuHotel Cesario Cebu - Interijer hotelaHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - UlazHotel Cesario Cebu - RestoranHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - RestoranHotel Cesario Cebu - SadržajiHotel Cesario Cebu - BazenHotel Cesario Cebu - SadržajiHotel Cesario Cebu - BazenHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - BazenHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - Gostinjska sobaHotel Cesario Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G05