ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Cesario Cebu - Interijer hotela Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Ulaz Hotel Cesario Cebu - Restoran Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Predvorje Hotel Cesario Cebu - Restoran Hotel Cesario Cebu - Sadržaji Hotel Cesario Cebu - Bazen Hotel Cesario Cebu - Sadržaji Hotel Cesario Cebu - Bazen Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Dvorana za fitness Hotel Cesario Cebu - Bazen
Područje Otok Mactan Broj soba: 33

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 654recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (654)
Razvrstati po:
Ken M. Parovi Canada, 27. siječnja 2015.
shabby

the staff were excellent location was perfect and the free shuttle ride
6
Carpets old worn out and dirty no hot water and the shower head was clogged there was a rat running around in the walls and ceiling when we complained they took care of it right away breakfast was OK Internet lacking had to go next door
Airiel Z. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
Good value for money

Great Food
6,3
Joseph A. Poslovni putnici Philippines, 18. siječnja 2015.
near airport dirty rooms
2
staff are not attentive. old hotel The rooms are dirty. Old spooky hotel. Bad choice
Michael M. Parovi United Kingdom, 4. siječnja 2015.
Good value hotel

Excellent staff, comfortable rooms and free airport transfers.
10
We stay at the Hotel Cesario every time we're in Cebu and we've never had any complaints, the staff are very good, breakfast is included and delicious and free airport transfers. The rooms are comfortable with air conditioning, I would recommend this hotel to anyone needing a good budget hotel near Mactan airport in Cebu
Orly M. Solo putnici Philippines, 14. prosinca 2014.
the toilet was small and dirty.

near to mactan airport
6
Dale A. Poslovni putnici United States of America, 12. prosinca 2014.
great airport hotel

central location, good tasting food at the hotel restaurant, very helpful and friendly staff
7,3
Great value for the money. The rooms are a little bit tired and needs updating but the buffet breakfast and friendly, helpful staff makes up for the worn out room furniture.
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. prosinca 2014.
Budget hotel

reasonable price, near the airport, friendly staff
7,3
good as a layover for night and early morning flights.
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. prosinca 2014.
Budget hotel

affordable, near the airport, clean
7,3
price is reasonable. Good as a layover while waiting for night ang early morning flights.
Ivy B. Grupe Philippines, 4. prosinca 2014.
fun

food
7,7
good
Darren B. Solo putnici Australia, 29. studenog 2014.
A gem of a Hotel

Food Location Views
8,3
Enjoyed my stay until The Internet Connection Via Wifi failed. So had to Leave. Best Staff member IVY at Reception Check In was wonderful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Cesario CebuHotel Cesario Cebu - Interijer hotelaHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - UlazHotel Cesario Cebu - RestoranHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - PredvorjeHotel Cesario Cebu - RestoranHotel Cesario Cebu - SadržajiHotel Cesario Cebu - BazenHotel Cesario Cebu - SadržajiHotel Cesario Cebu - BazenHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - Dvorana za fitnessHotel Cesario Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3C08