Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Cesario Mactan Island - Interijer hotela Hotel Cesario Mactan Island - Predvorje Hotel Cesario Mactan Island - Predvorje Hotel Cesario Mactan Island - Ulaz Hotel Cesario Mactan Island - Restoran Hotel Cesario Mactan Island - Predvorje Hotel Cesario Mactan Island - Predvorje Hotel Cesario Mactan Island - Restoran Hotel Cesario Mactan Island - Sadržaji Hotel Cesario Mactan Island - Bazen Hotel Cesario Mactan Island - Sadržaji Hotel Cesario Mactan Island - Bazen Hotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitness Hotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitness Hotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitness Hotel Cesario Mactan Island - Bazen
Hotel Cesario Mactan Island - Predvorje Hotel Cesario Mactan Island - Gostinjska soba Hotel Cesario Mactan Island - Gostinjska soba
Područje Mactan Island Broj soba: 33

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 690recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (690)
Razvrstati po:
Tamas D. Parovi Hungary, 6. srpnja 2015.
quite good for the money

close to airport, swimming pool on the roof, food
8
it was a pleasant stay, few things might be improved though to get a fully satisfied experience. The aircon had a fixed 16 Celsius setting, one wider bed instead of two single ones might have been better. The positive things friendly staff, good food, swimming pool on the roof, mall at walking distance, free airport transfer. All together quite good for the budget price.
Jenifer A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. srpnja 2015.
Staff

Friendly abd courteous staff
9
George G. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2015.
Ok for the money

Staff price location
6,3
Adequate at best
George G. Solo putnici United States of America, 28. lipnja 2015.
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Joevanie P. Grupe Philippines, 16. lipnja 2015.
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Angeles S. Solo putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
a

b
8
c
Tammarut S. Parovi Thailand, 9. lipnja 2015.
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Japheth P. Parovi Philippines, 29. travnja 2015.
Good location

Near the airport so it comes with free airport transfers. With buffet breakfast too!
6,7
Leonardo P. Parovi United States of America, 11. travnja 2015.
Not good to stay unless it's necessary

Use of pool
4,3
Very bad, bugs all over the room, ask for transfer and the staff we're looking for same or lesser room rate to change even when you were the one inconvenience. They should have apologize and do their best to please you.
Nestor A. Poslovni putnici Philippines, 11. travnja 2015.
FOOD was superb

Food....the location and the staff
8,3
Nice stay since the hotel is near the airport but surprisingly the breakfast buffet was good considering the hotel's star rating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Cesario Mactan IslandHotel Cesario Mactan Island - Interijer hotelaHotel Cesario Mactan Island - PredvorjeHotel Cesario Mactan Island - PredvorjeHotel Cesario Mactan Island - UlazHotel Cesario Mactan Island - RestoranHotel Cesario Mactan Island - PredvorjeHotel Cesario Mactan Island - PredvorjeHotel Cesario Mactan Island - RestoranHotel Cesario Mactan Island - SadržajiHotel Cesario Mactan Island - BazenHotel Cesario Mactan Island - SadržajiHotel Cesario Mactan Island - BazenHotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitnessHotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitnessHotel Cesario Mactan Island - Dvorana za fitnessHotel Cesario Mactan Island - BazenHotel Cesario Mactan Island - PredvorjeHotel Cesario Mactan Island - Gostinjska sobaHotel Cesario Mactan Island - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02