Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Cesario otok Mactan  - Interijer hotela Hotel Cesario otok Mactan  - Predvorje Hotel Cesario otok Mactan  - Predvorje Hotel Cesario otok Mactan  - Ulaz Hotel Cesario otok Mactan  - Restoran Hotel Cesario otok Mactan  - Predvorje Hotel Cesario otok Mactan  - Predvorje Hotel Cesario otok Mactan  - Restoran Hotel Cesario otok Mactan  - Sadržaji Hotel Cesario otok Mactan  - Bazen Hotel Cesario otok Mactan  - Sadržaji Hotel Cesario otok Mactan  - Bazen Hotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitness Hotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitness Hotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitness Hotel Cesario otok Mactan  - Bazen
Hotel Cesario otok Mactan  - Predvorje Hotel Cesario otok Mactan  - Gostinjska soba Hotel Cesario otok Mactan  - Gostinjska soba
Područje Mactan Island Broj soba: 33

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 693recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (693)
Razvrstati po:
Frederick D. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Free Breakfast, Free Airport transfer

Free Breakfast, Free Airport transfer, Close to Hilton Lapu Lapu ferry to Bohol
8,3
This is my 12th time to stay at the Cesario. Its where I always stay visiting Cebu. The unlimited breakfast is the best ever. Ask for one of the two economy rooms that have the large bed - much better than two single beds, Clean and convenient. Great Value
Prijavi ovu recenziju
Tamas D. Parovi Hungary, 6. srpnja 2015.
quite good for the money

close to airport, swimming pool on the roof, food
8
it was a pleasant stay, few things might be improved though to get a fully satisfied experience. The aircon had a fixed 16 Celsius setting, one wider bed instead of two single ones might have been better. The positive things friendly staff, good food, swimming pool on the roof, mall at walking distance, free airport transfer. All together quite good for the budget price.
Prijavi ovu recenziju
Jenifer A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. srpnja 2015.
Staff

Friendly abd courteous staff
9
Prijavi ovu recenziju
George G. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2015.
Ok for the money

Staff price location
6,3
Adequate at best
Prijavi ovu recenziju
George G. Solo putnici United States of America, 28. lipnja 2015.
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Prijavi ovu recenziju
Joevanie P. Grupe Philippines, 16. lipnja 2015.
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Prijavi ovu recenziju
Angeles S. Solo putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
a

b
8
c
Prijavi ovu recenziju
Tammarut S. Parovi Thailand, 9. lipnja 2015.
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Prijavi ovu recenziju
Japheth P. Parovi Philippines, 29. travnja 2015.
Good location

Near the airport so it comes with free airport transfers. With buffet breakfast too!
6,7
Prijavi ovu recenziju
Leonardo P. Parovi United States of America, 11. travnja 2015.
Not good to stay unless it's necessary

Use of pool
4,3
Very bad, bugs all over the room, ask for transfer and the staff we're looking for same or lesser room rate to change even when you were the one inconvenience. They should have apologize and do their best to please you.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Cesario otok Mactan Hotel Cesario otok Mactan  - Interijer hotelaHotel Cesario otok Mactan  - PredvorjeHotel Cesario otok Mactan  - PredvorjeHotel Cesario otok Mactan  - UlazHotel Cesario otok Mactan  - RestoranHotel Cesario otok Mactan  - PredvorjeHotel Cesario otok Mactan  - PredvorjeHotel Cesario otok Mactan  - RestoranHotel Cesario otok Mactan  - SadržajiHotel Cesario otok Mactan  - BazenHotel Cesario otok Mactan  - SadržajiHotel Cesario otok Mactan  - BazenHotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitnessHotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitnessHotel Cesario otok Mactan  - Dvorana za fitnessHotel Cesario otok Mactan  - BazenHotel Cesario otok Mactan  - PredvorjeHotel Cesario otok Mactan  - Gostinjska sobaHotel Cesario otok Mactan  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04